Gezi için sizleri kutluyorum.. Gerçekten güzel bir gezi olmuş.. Manzara da harika ;)
Gezi için sizleri kutluyorum.. Gerçekten güzel bir gezi olmuş.. Manzara da harika ;)
Yorum yapan tüm dostlara selamlar. Bendeki birkaç foto da burada buyrun.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
@fevri Murat fotoğraflar güzel çıkmış. Paylaşım için teşekkürler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
resimeri izlerken çok keyif aldım paylaşımınız için teşekkürler
ayran kolisini görünce ne aklıma geldi, millet içki komasına giriyor sizde ayran komasına girmişsinizdir
Güzel bir gezi olmuş .Paylaşım için teşekkürler.Zevkle baktım Fotolara.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
güzel yerler emeginize sağlık gitmiş gibi olduk.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Teşekkürler arkadaşlar. Evet ayran sucuğun yanında gayet güzel gitti.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
elinize sağlık güzel fotolar güzel yerler
hasanım,muratım ve erhanım sade ve bol manzaralı bir gezi olmuş resimlerin her karesi muhteşem emeğinize ve tekerinize sağlık
MÜKEMMEL Bİ GEZİ bol foto bol güzellikler içinde bir insanlar.
teşekkür ederim benimde programımda olan bir rota umarım bizede nasip olur işallah.
haciguney@hotmail.com
Gerçekten keyifli bir gezi olmuş, zevkle takip ettim...Teşekkürler.
papazın yerine 4-5 kez gittim ve doğa güzelliği olarak gezi listemin basında gelir doğasıyla büyüleyici güzelliğe sahiptir,bir keresinde kamp kurmalı gitmiştik çadırlı,sabahta nehir boyunca doğa yürüşüşü yapmıştık.defalarca gidipte sıkılmicanız bir bölgedir orası,yolun devamıda namrun yaylasına çıkar,resimler güzel..
Yine çok güzel bi gezi olmuş ellerinize ve tekerinize sağlık
kara murat benim FUAT KOŞAK
arkadaslar harika bir gezi olmus inannın kendim gezmiş gibi oldum resimler sunum hepsi harika teşekkurler tekerleriniz düz bassın kazasız surusler dilerim
Bu Adana'lılar yaşamayı biliyor valla super gezi olmuş :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)