Dostum bahsettiğin fotoğrafların üzerine kuş pislemiş gibi lekeler var ve ne yazıkki netleyememiş :( Bu yüzden CCD'min temizliğe ihtiyacı var yazdım ya çektiğim fotoğrafların hemen hepsi mortingenşıtıraze modunda :(
Dostum bahsettiğin fotoğrafların üzerine kuş pislemiş gibi lekeler var ve ne yazıkki netleyememiş :( Bu yüzden CCD'min temizliğe ihtiyacı var yazdım ya çektiğim fotoğrafların hemen hepsi mortingenşıtıraze modunda :(
Kaptannnn!! Foto'da da kaptansın...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Sağolun arkadaşlar ama dediğim gibi CCD kirlenmeseydi muhteşem fotolar varmış ühüüüü
Gezi harka
resimler harika
korumalar süper
motorlar daha güzel
Kutluyorum..
Tek anlamadigim sey
bu resimdeki gibi neden yolun sagindan gidildigi
neden yolu ortalayip gitmemeniz..
nede olsa yolun kenarinda pislik daha cok..
eger bu resim icin böyle gidildiyse yazdiklarimi ignore edin..
ama degilse bana bir aciklayin.. Benimde bir araba kadar yol hakkim var sonucta.. Yolu ortalarim yoluma devam..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Hacı abi,
Yolu ortalarsak, sağdan 120 km hızla bir şahin geçer soldan da 180 km hızla bir bmw..
Mantıklı olan her zaman uzun yolda sağ şerit..Ama bu memlekete has bir durum değil..Grup sürüşleri her zaman ortalama hızın altında gidildiği içi güvenli şerit sağ şerit oluyür..
Yok canım orada hem fikiriz..
O poz, foto çekimi için anlık bir sağa yanaşma olabilir..Yoksa katıldığım gezilerin tamamında her zaman sağ şeritten (emniyet şeridi değil) gidilmiştir..
Şöyle söyliyim, eğer gezide road captain ve tail gunner(artçı lider) sağlamsa bir sorun olmuyor yani
Tamam ozaman anlastik...
Demek bu resim icin böyle gidilmis...
Ama ben cok resimlerde gördüm böyle cooooooook sagdan gidildigini...
Herneyse konuyu saptirmiyalim...
Ben seridi ortalar giderim..
sagim solum sobe... benden hizli gidenler solumdan gecsin...
Onlarda simdilik geciyorlar solumdan..
Göstericem ben o solumdan beni sollayanlara ileride..
Eğer köprü yolunda, trafik, dur/kalk şeklinde ilerliyorken emniyet şeridinden gitmeyen motorcu varsa buyursun, benim desin..Öper başıma koyarım ve yaptığımdan utanırım..Senin derdin bu yönde ben farkındayım
Ama uzun yol gezilerinde (grup sürüşlerinde) kesinlikle ve kesinlikle emniyet şeridi ihlali vb. hatalar yapılmıyor buna emin ol..
Aksi mümkün değil ve uyarı alır zaten..
Yok Engin derdim o yönde degil kesinlikle...
Trafik dur kalksa gec abi...
Ben ilk baslarda pasa pasa beklerdim hep sirada..
Ama artik müsaitse sagdan soldan geciyorum...
Bazen ne cabuk degistin remzi dedigim oluyor..
Trafik dur kalksa af yok..
Ama yukaridaki resimde yol bombos ve cok sagdan gidilmesi garibime gitti..
Olay bu...
Yok babacım, geyik muhabbeti ediyoruz..
Öyle bir durum yok yani..
Eğer trafik yoksa ve otobandaysak, kesinlikle sağ şeritten (tekrar: emniyet şeridi değil ) gidilir ve road captain'ın yönlendirmesiyle çift sıra (fermuar düzeni) ya da tek sıra gidilir..
Cidden söylüyorum ki grup sürüşlerinde (en azından benim katıldıklarımda) olabilecek en mükemmel sürüş yapıldı..
Yav sen kesin geliyormusun şimdi İlkbaharda buraya ondan haber ver
Orada okullar tatil oldumu kesin geliyorum eger motorla düsüp biryerlerimi kirmassam yada tahtali köyü boylamassam...
Sana eksoz dumanimi koklaticam...
Ama senin önden gitmen gerek..
Türkiyenin yollarini az bucuk biliyorum ben...
Arabayla sorun yoktu ama motorla kendime güvenemiyorum sanirim..
Yusuf yusuf edicek bundan eminim..
Senin eksoz kokunu ben alicam sanirim..
Ne münasebet yav..Şimdi büyük konuşmiyim ama seni sınır kapısından karşılamaya niyetliyim..Gelen olur/olmaz..
Akabinde İstanbul, dinlenmece ve geziler
Sen benim kesik egsozun ardından 100-150 km sonra alışırsın memleket trafiğine
"Başım üstüne" derler ya aynen öyle Remzi beğ
Bulgaristanmi?????
Dur yaaaaaaaaaa...
Bana bunu hatirlatma simdi...
Komsu corba parasi diye coooooook 5 euro lar verdim...
yugoslav ve bulgar polisi kadar se...siz polis görmedim..
Sanirim yunandan gelirim..
Yunan lilar kadar serefli görmedim desem yalan olur...
Cok kere gectim yunanistandan ama bir yamuklarini görmedim..
Beni yurdum insani becermeye calisti ama yunanda bunu görmedim yemin olsun.. Adamlar dobra dobra..
Benim gözlerim kapanmaya basladi artik...
topiginde anasini aglattik sanirim..
Baskalarina kizardim hep topigi nereye götürdüler diye ama bizde aynisini yaptik sanirim.. özür
Yok estafurullah, benimki 30", hemde çift
Hoş yinede bir resim tam olarak sığmadı ya ben ona yanarım.
Yok yok 09'daki pert yazısı hikayeden pert, kaza yapınca yazmıştım, ciddi bir hasar yoktu, sağ sol yan grenajlar, kafa grenajı, kuyruk grenajı, far, kafa demiri, sağ ayna, ön fren hidrolik merkezi değişti sadece motor şuan çivi gibi.
Remzi olması gereken kısmında yüzde yüz haklısın, ancak uygulamada bu arkadaşlar haklı, şeridi ortalayıp giderlerse çok sürmez bir tır veya kamyon arkalarına tamponu dayayıp kornalara asılmaya başlar.
Bir tanesi korkup düşse hepsi kamyon altında kalır...
Ülkemizde otobanda motosiklet kullanacaksan malesef ya bu arkadaşların yaptığı gibi sığıntı şeklinde ilerleyeceksin, yada benim yaptığım gibi herkesin aklını alarak ilerleyeceksin.
Her ikiside çok tehlikeli ama birini seçmek mecburi.
Önceki sene izmit otobanda sağanak başlamıştı, biz 4,5 motorduk, inanılmaz bir yağmur deli gibi.
Altında SS'de olsa öyle deli gibi gidemeyeceğin bir hava, hadi gittin, arkadaşların kalacak yapamıyorsun, mecbur sağ şeritten 60-70 gidiyoruz.
Tünele girerken arkamıza bir kamyon kornayla yapıştı, emniyet şeridi inan yarım metre su, ne yaptı ne etti, hepimizi o suya soktu, hatta birbirimize çarpıyorduk.
Bu kamyon ne yaptığının farkında mı bence değil, çünkü içersinde kazanılmış hak geri alınmaz mantığıyla ehliyeti cebinde duran ilkokul mezunu olan ve hayatta da kendini geliştirmeyi başaramamış bir kro var.
Adam bilmiyor ki birini öldürebileceğini, ona göre motorlu pisikletler yolu tıkamış!
İşi var gücü var adamın....
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
yeşil yelekli arkadaşlar o gün gurup öncülüğü yapan arkadaşlarımız ,emniyet şeridine girip durup daha sonra tekrar hareket haline geçtiği ya da emniyet şeridne girip fotoyu çekenin yanına gitmeye çalışıyor olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)