Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

İst. MT Yol grubu. 22 Kasım Sapancı gezi fotoğrafları

REKLAM ALANI
    batubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt-01
    Alıntı GSXRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol serkan Zahmetin için...Teşekkürler..
    anıl süpersin on numara fotolar ellerine salık kardeşim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş

Aytekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS200GS
    Alıntı batubay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla videolar da güzeldir bence ama daha görmek nasip olmadı
    Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    offf yaaa nasıl kaçtı bu geziii
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    mt-01
    Alıntı CAPANORD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş
    ben hazır ve nazırım abi bügün debriyajıda degiştirtim benim için her yol paris yaniii. bencede yer siyah gök beyaz dimi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

Alıntı Aytekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla videolar da güzeldir bence ama daha görmek nasip olmadı
    bencede kardeşim iyişallah yapabilmişizdir bişeyler

BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    oFF Süper Fotolar Gercekten Hayran Kaldım Bir kaç foto da çaldımGercekten Adam gibi bir motorum ehliyetim ve imkanım olsa gelmek isterdm siz gittinz gördünz sizin sayenizde de bizler görmüş olduk o tarafa 1 kere gitmiştim kücükken Murat 124 ile gene çok hoş yerlerdi.. Sucuklu ekmek die bagırdnz simdi benim canım cekti ne etces...
    Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.İstanbul yol gurubuna kaydını aldık.Gelmek isterse şu an motoru yok sanırım artçı olarak ben alacağım.Allaha emanet olun.Valla konuşup anlaşmak Allahın bir lütfu bize mübarekler.Bu arada AYE bizim kars dolaylarında bir kişi dostunu görürse ve seslenmek istersen AYE HELE GEL ÇAY İÇELİM gibi seslenir Burda AYE dosta söylenen güzel bir sesleniş çağırış kelmesidir. Aye (Dostlarıma sesleniş -çoğul olarakta aynen kullanılır) hele gelin bu pazar yol yapah guvan olduhlarım.Özünüze mukayet olun ay atamanam batuhan sende gelesen ha...

Motosikleti
    mt-01
    abi süpersin ya ben kactım ii akşamlar abi

Guvan olduğumun hanımınıda alasan gelesen ay batuhan.Terekeme türkçesi arkadaşlar oğuz türklerine dayanır.İnternetten bulabilirsiniz.Sevgilerimle.Tabii gezilerde isterseniz size terekeme fıkralarıda anlatırım.Baba ( rahmetli ) tarafı çeçen olduğu için onların savaşçı ruhu almışız aynı zamanda da.

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    selam arkadaşlar,videolar bende bu hafta içi tuğushanla buluşup ona vericem o eklicek o zaman izlersiniz,güzel çekimler olmuş gerçekten

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Aye ile tanışmanıza çok sevindim. O işi ben ayarlayacaktım ya neyse sonuçta biraraya gelmişsiniz

Fotoları yarın ekleyeceğim. Bu sabah babam geldi Temmuz ayından beri yüzünü görmüyordum. Gelişinini şerefine rakı balık yaptık yarın iş var fotolar ile uğraşamayacağım arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yarın akaşam yüklerim.

Video konusuna gelince tombo'dan videoyu alıp bir yere yükleyeceğim sonra da buraya yüklerim merak etmeyin herşey güzel olacak.

Motosikleti
    Honda 1000 RR
    Alıntı batubay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nE Dimek batucum... İnşallah daha iyi kareler yakalıcaz daha nice gezilerde ;)

Debriyajı değiştirmene sevindim sıra bende bende değiştiricem..

3.güne hazırım.Konuştuk zzati seninle abicim.gerekli bilgileri toplayıp size döneceğim..Bekle bizi yalıköy geliyoruz.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------

Alıntı UmARsIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aye ile tanışmanıza çok sevindim. O işi ben ayarlayacaktım ya neyse sonuçta biraraya gelmişsiniz

Fotoları yarın ekleyeceğim. Bu sabah babam geldi Temmuz ayından beri yüzünü görmüyordum. Gelişinini şerefine rakı balık yaptık yarın iş var fotolar ile uğraşamayacağım arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yarın akaşam yüklerim.

Video konusuna gelince tombo'dan videoyu alıp bir yere yükleyeceğim sonra da buraya yüklerim merak etmeyin herşey güzel olacak.
    Üstad sabırsızlanıyorum fotoları görmek istiyorum.videoyu seyretmek istiyorum.İstiyorum İstiyorum İstiyorum... Ne çok şey istiyorum demi
    [B]AnıL DOĞRU[/B]
    anildogru@mynet.com

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

Adam AGA doğmuş yahu... yakışır...

elinize ayağınıza sağlık..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık. İnşallah bir dahaki geziye gelmeye çalışacağım.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    GSXRR -Serkanisp fotoğraflar için teşekküler.

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf yaaa nasıl kaçtı bu geziii
    Sen kaçırmazdın böyle bir geziyi,microlight uçağı görünce mekanın nerelerde olduğunu tahmin edersin..

Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,videolar bende bu hafta içi tuğushanla buluşup ona vericem o eklicek o zaman izlersiniz,güzel çekimler olmuş gerçekten
    Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz...
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.
    Tebrik ederim motorsiklet dostluğu bu işte
    Nice arkadaşlıklara nice dostluklara

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Adam AGA doğmuş yahu... yakışır...

elinize ayağınıza sağlık..
    Usta o kadar güzel bir mekanki orada oturdum salıncağa bir yandan gölü bir yandan ,ortamın güzelliklerine bakıyordum ,

Çalışmadığın bir zaman birilerini toparlayıp oralara bir kaçış daha yapabiliriz ..

Arkadaslar soguga ragmen gercekden cok keyifli bir gezi oldu, herkese sicak sohbetleri, tecrube paylasimlari, bilincli grup surusu icin tesekkurler
    Fotograflari ceken butun arkadaslara da ayrica

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık. İnşallah bir dahaki geziye gelmeye çalışacağım.

Gel kardeşim gel fazerları çiftleyelim.

Cemaat safları sıklaştırın Kurban bayramında hazırlık olun.

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    abi şimdi 3. gün pazarmı planlıyosunuz,ayrıca bellimi neresi nasıl bişey olacak.?

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler