Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş
offf yaaa nasıl kaçtı bu geziii
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben hazır ve nazırım abi bügün debriyajıda degiştirtim benim için her yol paris yaniii. bencede yer siyah gök beyaz dimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------
bencede kardeşim iyişallah yapabilmişizdir bişeyler
oFF Süper Fotolar Gercekten Hayran Kaldım Bir kaç foto da çaldımGercekten Adam gibi bir motorum ehliyetim ve imkanım olsa gelmek isterdm siz gittinz gördünz sizin sayenizde de bizler görmüş olduk o tarafa 1 kere gitmiştim kücükken Murat 124 ile gene çok hoş yerlerdi.. Sucuklu ekmek die bagırdnz simdi benim canım cekti ne etces...
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.İstanbul yol gurubuna kaydını aldık.Gelmek isterse şu an motoru yok sanırım artçı olarak ben alacağım.Allaha emanet olun.Valla konuşup anlaşmak Allahın bir lütfu bize mübarekler.Bu arada AYE bizim kars dolaylarında bir kişi dostunu görürse ve seslenmek istersen AYE HELE GEL ÇAY İÇELİM gibi seslenir Burda AYE dosta söylenen güzel bir sesleniş çağırış kelmesidir. Aye (Dostlarıma sesleniş -çoğul olarakta aynen kullanılır) hele gelin bu pazar yol yapah guvan olduhlarım.Özünüze mukayet olun ay atamanam batuhan sende gelesen ha...
abi süpersin ya ben kactım ii akşamlar abi
Guvan olduğumun hanımınıda alasan gelesen ay batuhan.Terekeme türkçesi arkadaşlar oğuz türklerine dayanır.İnternetten bulabilirsiniz.Sevgilerimle.Tabii gezilerde isterseniz size terekeme fıkralarıda anlatırım.Baba ( rahmetli ) tarafı çeçen olduğu için onların savaşçı ruhu almışız aynı zamanda da.
selam arkadaşlar,videolar bende bu hafta içi tuğushanla buluşup ona vericem o eklicek o zaman izlersiniz,güzel çekimler olmuş gerçekten
Aye ile tanışmanıza çok sevindim. O işi ben ayarlayacaktım ya neyse sonuçta biraraya gelmişsiniz
Fotoları yarın ekleyeceğim. Bu sabah babam geldi Temmuz ayından beri yüzünü görmüyordum. Gelişinini şerefine rakı balık yaptık yarın iş var fotolar ile uğraşamayacağım arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yarın akaşam yüklerim.
Video konusuna gelince tombo'dan videoyu alıp bir yere yükleyeceğim sonra da buraya yüklerim merak etmeyin herşey güzel olacak.
nE Dimek batucum... İnşallah daha iyi kareler yakalıcaz daha nice gezilerde ;)
Debriyajı değiştirmene sevindim sıra bende bende değiştiricem..
3.güne hazırım.Konuştuk zzati seninle abicim.gerekli bilgileri toplayıp size döneceğim..Bekle bizi yalıköy geliyoruz.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------
Üstad sabırsızlanıyorum fotoları görmek istiyorum.videoyu seyretmek istiyorum.İstiyorum İstiyorum İstiyorum... Ne çok şey istiyorum demi
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
Güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık. İnşallah bir dahaki geziye gelmeye çalışacağım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Tebrik ederim motorsiklet dostluğu bu işte
Nice arkadaşlıklara nice dostluklara
Usta o kadar güzel bir mekanki orada oturdum salıncağa bir yandan gölü bir yandan ,ortamın güzelliklerine bakıyordum ,
Çalışmadığın bir zaman birilerini toparlayıp oralara bir kaçış daha yapabiliriz ..
Arkadaslar soguga ragmen gercekden cok keyifli bir gezi oldu, herkese sicak sohbetleri, tecrube paylasimlari, bilincli grup surusu icin tesekkurler
Fotograflari ceken butun arkadaslara da ayrica
Cemaat safları sıklaştırın Kurban bayramında hazırlık olun.
abi şimdi 3. gün pazarmı planlıyosunuz,ayrıca bellimi neresi nasıl bişey olacak.?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)