hasan abi..... fotoğraflara bakmak çok keyifliydi.
adanadan selamlar..... erhan
hasan abi..... fotoğraflara bakmak çok keyifliydi.
adanadan selamlar..... erhan
Mükemmel bir gezi olmuş. Budur işte... Enduron varsa dağ bayır gezeceksin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Allah daha iyilerini nasip etsin insallah cok guzel gezi tekerinize saglik.
We are many...
yahu ben seni murat abilerle birlikte hatayada sıtkı başkanın yanına gideceksiniz diye biliyordum...
güzelgezi abicim, allah akzaan beladan saklasın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sağolun dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 ----------
Erhan doktorum nehaber bugünler hastalıklar çoğaldı fırsat bulup gezebiliyormusun.kendine iyibak selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------
Evet tüm motorcular birgün endurocu olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------
Eyvallah dostum teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 ----------
Sıtkı başkanım. o asfalt gülüdür onu koklamak için dağdan şehire inmek gerekiyor.selamlar sağlıcakla kalın.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
hasan abi sen tam doğa insanısın maşallah.
çok güzel yerler çok keyifli bi gezi olmuş eğlenmşsiniz paylaşım için teşekkürler
..... HASAN ABİ,son zamanlarda senin gezilerini takip eder oldum Hepsi bir birinden güzel.Buda diğerleri gibi muhteşem olmuş.Kareler muhteşem .
ALLAH yolunu daima açık etsin.MAŞALLAHın war.ESKİŞEHİRden SEWGİLER.....
===YOL AVCISI===
evet.hasan abi gerçekten güzel olmuş.kadir ustam bismillah dedimi makina süper olur.ellerinize sağlık.görüşmek üzere.saygılar...
Enduroculara herzaman saygım sonsuz..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
valla usta tekerleklerinize sağlık bende chopperden vazgeçip sizin gibimi yapsam ne yapsam ama istanbulda zor olur yaaa
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Bir kere endurocularda insan sevgisi var doğa sevigisi var herşeyden önce. felsefe bu aga
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Eyvallah metin sana saygı duyanlar çok olsun selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
Evet kesinlikle doğaya koşman lazım selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------
Kesinlikle sana katılıyorum selamlar
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)