15 kasım 2009 karaburun gezi resimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu kadarmı kiiii..............
-
Abi eline sağlık suda yaptığın numaralar yetmezmiş gibi fotoğrafarı sağa dizdin
-
Bizim yanlarından geçtiğimiz grupsunuz sanırım ??? Güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık...
-
-
Gitmiş kadar olduk, eline sağlık Abi
-
-
fotolar az kötü ve özensiz...abicim forumda acemiliği anlarımda fotoğraf makinan varsa biraz daha özenli çekebilirsin kareleri...amatörce olmuş çekimler..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
mete_han adlı üyeden alıntı
fotolar az kötü ve özensiz...abicim forumda acemiliği anlarımda fotoğraf makinan varsa biraz daha özenli çekebilirsin kareleri...amatörce olmuş çekimler..
Olcanım moderasyon hakkındaki yorumumu silmişsin ama şu 7-8 kare yanyana olayını bari çözseydin en azından...
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
dogru gezilerde profosyonel fotografçı taşımak lazım
sonra her fotograf topiğinde meteden azar işitiyosunuz olmazki arkadaşım
:
kuyu abla inan büyük beklentilerim yok...daha özenli olabilirdi...artık makinalar otomatik ayarda...yani uygun anı yakalayıp tuşa basmak kalıyor bize...büyük yetenek gerektirmiyor bu iş...
neyse varmı başka kareleri olan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hep muhalefet tek muhalefet. mete_han hoca sen kesin çarşı'dansın. ben çekersem söz senin resimlerini siyah beyaz atacağım siteye.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
ben attığınız resimleri göremiyorum
-
-
Bi kaç sürüş fotosu olsa hiç fena olmazdı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
:cherry: :cherry: :cherry:
-
bendekiresimleri en yakın zaman da atıcam arkadaşlar az işler var halledeyim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Bi kaç sürüş fotosu olsa hiç fena olmazdı
asubayah aldı güzel sürüş fotoları sanırım müsait olunca ekler
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
dogru gezilerde profosyonel fotografçı taşımak lazım
sonra her fotograf topiğinde meteden azar işitiyosunuz olmazki arkadaşım
size katılamadığım için çok üzgünüm arkadaşlar fotografların devamı vardır diye düşünüyorum... ekleyinde en azından fotograflara bakıp bu güzel gezinizi bende görmüş olıyım
ben profosyonel fotocu değilim ki daha önce makinam vardı ama eski filimli olanlardan bu dijital yeni aldığım için daha dogru hiç bir fonksiyonunu tam bilmiyorum türkçe kitapçığıda yok markası pentax optima m60 10 mega piksel 5zoom olarak yazıyor, tamam maikana çok güzelde türkçe kitabı olmadığından bazı özelliklerini kurcalayarak ögrenmeye çalışmaktayım....
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler