gönderdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------
katılımda bulunan tüm arkadaşlar ve kalbi bizimle olanlar
arkadaşlar bu arada Karaburun dönüşü Ersin arkadaşımız ile birde Kıyıköyü yokladık (Savaş Kayan' nın kulakları çınlasın onun iyi bildiği yerler)
Kıyıköyde ayrı bir güzellikte gene inanılmaz bir doğa manzarısı içersinden geçerek şirin bir sahil kasabasına ulaştık iki ayrı Güzel mekan var orada da
birisi kıyıköye gelmeden salaş ama güzel bir balıkçı ağaçlar altında göl kenarında bir yer ,kıyıköy sahile inmeden orada bir teftiş yaptık ,işletmeci sadece kg ile balık pişirip yanına salata verdiğini söyledi ,içicekleri dışardan kendimiz getirebilirmişiz ,ayrıca 10 kişi civarı yararlanılabilecek kapalı bir alanı var orayıda ayrı bir zamanda listemize aldık hatta teli aldık oralarada bir sefer düzenlersek ilerde ,gitmeden önce alo diyip hazırlıkları yaptırabiliyormuşuz ,
daha sonra kıyıköy sahile indik ,karaburundan biraz daha farklı bir sahili var tamamen kumsal ve alabildiğine önünüz açık bir deniz manzarası hakim
2 mekan var biri kafe tarzında ancak kapalıydı ,sanırım mevsim itibari ile sezonu kapamış ,diğeride Güzel bir balık restaurantı ,işler vaziyette ve iç ortamı bana göre mükemmel dekore edilmiş + dış mekanı keyif alınabilecek ayrı bir güzellikte Ersin arkadaşımız daha önceden ziyaret etmiş buraları,
Karaburundan sonra kıyıköye ulaşmak takribi 45 dkk sürüyor
ama dediğim gibi doğa güzel bomboş yollar ayrı bir güzel ,istanbuldan kıyıköy kadar bir mesafe daha gitesek Bulgaristan sahillerine çıkardık herhalde
Hatta bir ara Ersin arkadaşa hızımızı almışken bir Bulgaristan yapalım
dedim
Bir gün Kıyıköyede gezi düzenlersek uygun hava şartlarında ayrı bir güzellik olacak bence ..
kıyı köye gitmekle iyi etmişsiniz,
karadenize kıyısı olup ender güzelliğe sahip olan güzel bir mekan, iki ayrı koyu sapsarı kumsalı tatlı suların deniz ile birleşme sonucunda harika bir manzara ve ormanlık yeşillik ile iç içe kış sezonunda güzel bir hafta sonu çatalca üzerinden orman manzaralı yolculuk eşliğinde gitmeyi tavsiye ediyorum. yol üzerinde manda yoğurtu, köfte, alabalık tesisleri daha neler neler.
kıyı köyeden daha ileride demirköy var, türkiyedeki eşsiz mağaralardan birine sahip orayıda ziyaret etmek lazım
kıyıköye gelmeden 10 km kala sağa kastro var orasıda çok güzeldir hakan abi gezmeni ve görmeni tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 ----------
[IMG][/IMG]
çilingoz sahili,
çatalca üzerinden kıyıköye giderken kıyıköye 15km içeride karadenize sahil başka bir mekan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 ----------
ne kros yapmıştım beeee
eski süpermotorum[COLOR="Silver"]
bendede bir kaç resim var...
atarıımm onlarıda bi ara..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Gzüel gezi olmuş tebrik ederim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ah abi Kıyıköyde ne güzeldir...oralarda yüzyıllarca yaşayabileceğini hissettinmi hiç...yemeden içmeden sadece o manzaranın ışıltısında...
gidelim usta nereye olursa olsun gidelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benim oraları görünce hissettiğim şey şu ,karnımızı doyurup huzurlu yaşamak için ,bu nalet Şehrin sıkıntılarını çekmek gerekmiyormuş ,insanlar bir şekilde
geçimlerini sağlıyor ve yaşantılarını sürdürüyor ,şehrin her türlü olumsuzluklarından bir nebze uzak oldukları için ,sinir katsayıları bozulmamış ,yanaklarından kan damlayan insanlar dolu (hatırlayınız köftecideki çocuk) ayrıca insanlara bir şey sorduğunda,insanca cevap verip ilgileniyorlar,kakalama ve üç kağıt olayından nasiplerini almamışlar hala misafir perverlik denen şey hakim (örnek dün kıyıköyde bize kahve ısmarlayan işletmeci)
İnsan gibi insan ,adam gibi adamlar ,
Güzel gezi olmuş ama yeme içme görüntüleri isterük..
Ne yidiniz ne içtiniz..Bakayım kıyaslama yapacağım
Tabii ki abi..
Maksat birlikte olmak, ortak bir keyfi paylaşmak..
Güzellikleri keşfetmek ve biraz da olsa, şehirden uzaklaştığını hissetmek..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------
Öyle işte yapacak bir şey yok..Hem boğaza hem boğazıma düşkünüm..Neyse ki bir tek beni ilgilendiriyor bu durum..
Hakan bey gittiğimiz yer Yalıköy idi Kıyıköy'e benzin aldığımız yoldan devam ilerleyip gidiyoruz. Sanırım karışıklık olmuş. Yolun manzaranın güzelliği harika. Bir gün Kıyıköy' ü de göreceğiz hiç merak etmeyin...
Temel, sizi kıskanıyorum vallahi..Maşallah hemen hemen her geziye eşinle gelebiliyon..allah bozmasın usta..
Fotolar harikulade, afiyetler olsun..Sahilde kumlara yazı ambiyansıda çok hoş olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)