Benden söz, hatta siz gelin organizasyon da söz olsun...
Hatta slogan bile buldum: "İstanbul'a beni kazandır İzmir'im..."
Tamam pardon; megalomanlık yapmayacağım söz, herşey sizin için...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Fotoğraflar on numara..Gezi yine sağlam geçmiş.
Geleceğimi söyleyip gelemediğim için üzgünüm,tabi zehirlenmek gibi haklı bir nedenim vardı.
Böyle bir havada böyle bir geziyi kaçırmak affedilemez kendi adıma.Başka geziye artık..
Tuncer hadi senin maseretin var zehirlenmişsin (geçmiş olsun bu arada )
PEKİ YA DİYER ARKADAŞLARA NE DEMELİ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 ----------
İsmi lazım değil olcan138 diye bi arkadaş
Bir ıslık da benden koy Bekir... İyi gelir kapak üstüne
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yemezsen bizim sac kavurmayı böyle olur diğer yemekler zehirler
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Telefonla kapıya servis vardı da biz mi söylemedik
Saç kavurma üzerine mekan mı açsak ne..Ev ve iş yerlerine servis olayı da kolay bizim için..
valla cumartesi tüm gün açık denizde en kaba yerlerime kadar donmuşum. cuma gece 03 de çıktım cumartesi 21 gibi eve girdim. tüm gün deniz balık derken pert olmuşum. pazar gelmeyi istedim de vücudum pek benle organize olamadı. kalktığımda zaten öğlendi. resimlere bakınca içim gitti hele ki semavere ve kavurmaya.
bu arada viraj yaptık demişsiniz ama birisi de bana motorları cengizin kamyonete yükledik öyle gittik dedi. bir de videoya baktım arabaya güzel eskortluk etmişsiniz. almışsınız aranıza yolu açmışsınız amcam için. ooh ne güzel.
gelseydim gösterirdim viraja nasıl yatılır. hatta öyle güzel yatırırdım ki kaldırana aşk olsun
Tebrik ederim.. Çok güzel bir gezi olmuş..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
wallace sen bence virajda alper abinin peşine takıl ilk virajda uçarsın adam scoter ile show yaptı.. maşallahı var.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
valla üzüldüm desem yalan olur iyi olmuş birdaha sefere başka arkadaş zehirlensin bir başkasının işi çıksın biz her hafta birisi için yeniden kavurma yapalım şimdiden 1 forrap 1 wallace kavurma gezisi alacaklıyız daha bunun semaver gezisi var viraj gezisi var balık gezisi var kışın yarısı için gezi programı çıktı ( bu arada şaka bir yana GEÇMİŞ OLSUN umarım alkollle alakalı bir zehirlenme değildir)
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Allah içinize sindirsin güzel bir gün olmuş balıklar karın doyurucu degil keşke büyük parçalar görseydik
aslında bir araştırma yapıp tekneden balık tutmaya mı gitsek naaapsak
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
fotolar harika gezinizde harika olmuş paylaşımınız için teşekkürler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
son iki resim kopardı beni allah senin iyiliğini versin gökalp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)