ahanda oldu,
2 saat ileri olduğundan zaman kısmında türkiye +3 saat onu +1 olan brussels coppenhagen madrit paris e aldım oldu yapmak isteyenlere duyurulur.
ahanda oldu,
2 saat ileri olduğundan zaman kısmında türkiye +3 saat onu +1 olan brussels coppenhagen madrit paris e aldım oldu yapmak isteyenlere duyurulur.
Hmmm demekki server'ın saat ayarları cacıkmış hemmen düzeltelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------
Bakayım valla oldu
cacığa bişi diemicem adamı ayaküstü çizerler walla
Ve aleykümeselam mubarek... Gerçi 29 Ekim kortejinde sizi karşıda gördüm amma malum bir hareketlilik vardı, selamlaşamadık bile, en kısa zamanda talefisini ziyadesiyle yaparız inşallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
Adıyaman'dı, ama her bayram gidiyorum, sanırım bu kez caymak üzereyim, hem anneyi kez yalnız bırakmayız, hem de beraber oluruz. Bakalım zaman bizi nereye götürecek...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
pazar gününe bi atraksiyon düsünüyomuyuz arkadaslar?
cok güzel resimler ellerinize saglık
DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN İNSAN :bounce:
perşembe günü başlığı açıcağım. Ctesi günü önemli bir işim çıktı izin alamıyorum . Muhtemelen Pazar günü olacak arkadaşlar ama yine de Perşembe günü başlıkta konuşuruz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post1866906
MT İstanbul Yol grubunu açtım arkadaşlar Etkinlik planlarımızı bu başlıkta yapabiliriz ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)