abicim ben yeni motorcuyum hevesliyim acemiyim ,o yüzden dir belki inesim gelmemiştir
abicim ben yeni motorcuyum hevesliyim acemiyim ,o yüzden dir belki inesim gelmemiştir
bu maça biraz zor ama haber veririm
6.30 da kadıköye gelmiş olmak lazım
yolculuk da biraz uzun olcak
biraz zor yetişiriz bence...
maç kaçta 8 mi
Sigara dışın da benim de inesim yoktu ya neyse çaktırmayın bana yol eşlik edecek birileri olsun yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
Perşembe günü gelsin de hava hakkında bilgi alalım. Ona göre yeni başlık açarız
arkadaşlar guzel gezı ve beraberlık olmuş elinize emeğinize sağlık resımlerde gayet hoş olmuş
vgüzel bir gezi olmuş..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selam herkese ,
arkadaşlar (er6n li Kaan ben bu arada ) ,
hava iyi olursa gidelim sapanca tarafına ama öyle bir program yapalım ki , dönüşte maçıda beraber seyredelim biryerlerde ...
sapancayı kaçıran motoruyla maçı izlemeye gelsin ...
Varsa bildiğiniz biryer ortak noktada maçıda izleriz.
Tekrar güzel gezi için herkese aynı anda 3 defa ;
SA OL !
SA OL !
SA OL !
(Aradaki ğ leri çıkardım ben onlar varken tam bağıramıyorum )
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
aslında iyi fikir ama bakalım görelim
Guzel bir gezi , Poyrazkoy nefis bir yerdir, ben ogle yemeklerine bile kaciyorum zaman zaman.
Ufak bir hatirlatma: Kamelya bir cicektir, cardak benzeri oturma yeri ise kameriye'dir (kamer - Ay seyredilen bahce cardagi vs anlaminda dilimize girmis bir sozcuk) ...
A.S.A.
:pr:
Kaan abi güzel bir fikir bu Herkes hanımdan izin alabilecekmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
Askerden kalma alışkanlık ben de kamelyayı çiçek ismi diye bilirdim askeriyede çay içilip oturulan heryere kamelya dendiğinden olsa dilimize böyle yerleşmiş :(
selmalar herkese
yavv bu kadar kefıflı olacagını bılseydım durmazdım bu zamana kadar etkınlıksız tesekkurler hekese . maşkuyeye pazar olabılırse bende gelırım ınsallah
Valla ben kendime zar zor izin alabiliyorum , herkes kendini kurtarsın...
Kamelya ,kameliye, kısa camel herneyse artık , düzeltme süper yararlı oldu,
teşekkür ederim. Ben zaten oturduğum yerlere isim vermeyi sevmiyorum , samimi olunca üzerine oturmakta zorlanıyor insan. O nedenle artık kısaca tahtadan yapılmış içinde oturulabilen ve hatta gerektiğinde ay görülebilen , eglence ve dinlence amaçlı yapılmış az oturgaçlı küçük alan demeyi tercih edeceğim..
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
deli gibi her gün denize girdiğim yer anadolu feneri, anılarım depreşti
keşke başlığı görseymişim, yayan bile katılırdım
alakasız olucak ama beyler bu sitedeki saat farkını nereden düzeltebilirim...
Profilden yapıldığı iddia ediliyor ama ben yapamadım
evet sanki daha önce bahsi geçmişti bende bi baktım da olmadı yaw 2 saat ileriden gidio insan bi abandone oluyo walla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
deneme 1-2 ses se a füf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)