AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
malkoçoğlu ,karamurat ,çekeriz bir film işte
Gürkan ağa senin iş başı saatini aksatmayacak şekilde bir organizason yapalım yakışır bize
Parça olsa farkedermi alt tarafı aynı kapıya çıkacağız sonuçta
Konu film olurda figüran olmazmı usta ,o hayabusa ile dublöre ihtiyacımız olabilir
Sen bu taraflara gel yeterki usta absolit .simirnoof ya da ne arzu ediyorsan buluruz ,şeref verirsin bize
bende ilk içtiğim yıllarda kokusundan miğdem bulanıyordu rakının ama inan en kral içki bu ,mezeleri yeter ..
Fahrettin kerimin gözünü seviyim diyorsun yani
Bir arada götüremedik şu Fahrettin kerimi ona yanarım
İnşallah en kısa zamanda ...
Gözünü seviyim ya bu manzaraların
ahh ahhh...erkek içkisi aslan sütü rakı dimi o...ama ben nedense hamal spor bira hastasıyım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
rakıcıların ambiansı muhabbeti başka be kanka...ben hep hayranlık duyarım rakicilere... rakı harbiden sert bi içki...bira su gibin tam benlik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Kızılderililer bir barda eğlenmektelerken Şefleri gelir ve bir bira ister..Birayı alır ve gider tuvalete döker.. Tüm kızılderililir şaşar bu işe.."şeftir bi bildiği vardır derler geçerler
Şef yine bir bira ister ve yine gider tuvalete döker. Kızılderililer yine şaşırır ve bu defalarca tekrar eder. Şef alır birayı gider döker.
En sonunda bir kızılderili kalkar ve sorar: "Şef neden içmeyip tuvalete döküyorsun?.."
Şef cevap verir "Şef aracılık yapmaz
Hehe '' Şef aracılık yapmaz '' İyiymiş.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Gezi mükemmel, tek eksik benim :(
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
adamın bırının evinin yolu kumkapı meyhanelerının ordan gecıyormuş oraya gelınce ilk meyhane yok agopun yeri yok filanca derken hepsınde demlenıp eve anca gece yarısı gıdıyormuş
karsı artık yeter her akşam eve geç gelıyorsun bari arada bır erken gel coluk cocuk yuzunu görsün demiş ve eklemiş yarın akşam benı sevıyorsan içmeden erken geleceksın eve demiş.
adam tamam demiş ama nasıl becerırım dıyede kendıni sorgulamaya başlamış neyse akşam olmuş işten cıkmış kumkapı meyhanelerının önunden gecerken tutmuş sıkmış kendını
bır meyhane iki meyhane üç meyhane hepsını içmeden geçmiş
ulen demiş helal olsun bana hepsini gectim bır duble bıle içmedım afferım bana şimdi ben bi bıyuk rakıyı hakettım demiş son meyhaneye girmiş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)