Evet cumartesi akşam gece 12 de motorumu servisten aldıktan sonra içimde büyük bir huzur ile uykuya daldım. Sabah karabükteki diger motorlu arkadaşları ( şimdilik motorlu diyorum çünki motorlu ile motorcu arasında fark var kimlerin motorcu oldugunu ögrenecegiz çay fazlında )arayıp çay ikram edeyim bir yerlerde dedim. herkes tam tekmil gelmiş biraz muhabbet ve ben hadi yukarılara çıkalım biraz camur görürüz diyorum piknikte yaparız... ve cıkıyoruz yola...
sucukmu yapalım köftemi tavukmu derken dedim sonzamanlarda EC de sucuk yapan pek fazla görünmüyor ya mantar yapıyorlar yada köfte bir bildikleri vardır dedim bende köfte aldım :( ama sucugun yerini tutmuyorya
evet ozan sak kardeşimiz ben dr 650 aldıktan sonra heves edip oda aldı. istanbuldan bol yagmurlu bir gecede 10 saatte geldik karabük e 4 saattede gitmiştik.
evet ozan ve artcısı istanbuldan ithal ettigi motorcu sevgilisi cidden ikiside kaliteli motorculardan.
evet ben celil ve artçım leydi... beni biliyorsunuz zaten _; leydi karabük ün motorcu bayan leydisi şimdilik scooter a biniyor 4 aydır bacagı kırık oldugu için motora binemiyordu alcısı çıkarçıkmaz devam dedi mondial kross almak üzere bu aralar
scooter ile gelmek için ısrar etti ama çamura alışasaya kadar artçı
murat abimiz motorlu şu anda ilerleyen zamanlarda alışacak. asya 200 lük ile katlıyor
yol gitgide çamur olmaya başlıyor oleyyyyy
oleyyy yemek vaktiiiii
Çocuklar şurada bir sayvan varrrr oradan kuru odun bulabiliriz. Orman işcisi saolsun benim yarım saatte parçalayamadıgım kütügü 3 dk parçaladı.
siz ateşi yakın ben bir keşif turu atıp geliyorum
murat abi : ya celil gel çok berbat gidemezsin bir yere
ben : daha iyiya bende bunun için geldim buraya
ozan : ya abi delirdinmi çıkılırmı oraya
ben : denemesi bedava başka nasıl ögrencez bu işi yoksa
ithal motorcu nazan : ya celil çıkarsın bir dene
leydiii : sakatlayacak kendini deli bu çocuk deli sizinle gelende kabahat zaten
yaa belliydi zaten yapacagın dedik biz sakalımız yokki dinlenelim homurdana homurdana geliş...
ben leydi ozan
tamam ne var ne uzatıyorsunuz 2 cisinde düşmem
ya celil ya hani bir çay içecektik nereler getirdin bizi diyor murat abi
asmak lazım kesmek lazım kesmek kesmek kötü endurocuyu kesmek lazım düşme cezası
durunnnnn son bir istegim varrr. Enduroma İyi bakın :( haklkını verin camurdan uzak tutmayın onu bozulur sonra alışkındır o
site kapanmasın diye kesim anının fotolarını koymuyorum
leydi sen bu işi biliyorsun ateş ve yemek konusunda dagda beya iiii
ozan antremana çıkmış
herkes bir işin ucundan tutmuş ve acıkmışşşşş
MT 21 İM VE BEN
Elimin çamurlu olduguna felan bakmayın ama cok lezizdiler
murat abi artcısız katıldı ve ozan espiriyi patlatıyor hava kararınca abi korku filimlerinde ilk önce yanlızlar ölüyor biliyorsun demiiii
orman işçilerii ve kaldıkları sayvan
ve ozanda lolo oldu ve zahiyat verdi tek ayna ile yola devam...
ve şehir merkezine vardık
bir espiride yıkamacıdan
abi siz terörist felan mısınız akıllı insan yapmaz bunu...
gezimiz bu kadar 3 haftanın sonunda motor a bınmeyı beya özlemişim geziye katılan tüm arkadaşları teşekkür ederim
ANLAMADIM BU MOTOSİKLET PİYASASINI
evet motorum 3 haftadır servisteydi deyeceksinizki 3 haftada ne motoru yaptırdın
amaç ilk önce debriyaj balatalarını degiştirmekti aradık sorduk 150 ytl ye bulduk tam alacagım aklıma geldi şaçları içinde demi diye sordum allahtan 100 lirada ona fiyat biçtiler daha sonra başka bir yerden saçlar içinde 180 liraya aldım ama kullanılmıs balata sıfır saç gönderdiler ve bunun üzerine istanbula gittim
motosiklet piyasası şişlide dediler gittim harika bir yer
EBC MARKA BALATALARI 240 LİRA DEDİLER DÜKKANDA
SONRA GAZA GELDİM MT 21 LERE BAKTIM 225 YTL
17 CANT İÇ LASTİK 40 YTL
SONRA EN AZINDAN DEBRİYAJIN PARASINI KURTARDIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİDE OZANIN YENİ ALDIGI MOTORU KARABÜKE GETİRECEGİZ ZARAR YOK
internete bakıyorum makul neler bulabılırız. debriyaj ve lastık sordugum dukkanların internet sitelerine akıyorum fiyatlar bana soylediklerinden daha ucuz arıyorum bana debriyaj lazım 180 LİRA diyor abi son oluru 160 lira diyor hadi 150 olsun diyorum tamam diyor hesabına hemen netten yatırıyorum parayı yarın alacagım parçayı dıyorum
mt 21 e gelince arıyorum 200 lira son oluru 190 lira 175 vereyim tamam peşin ver al diyor yatırıyorum hesabına yarın gelip alacam diyorum
ertesi gün 240 liralık balatayı 150 200 liralık lastıgı 175 e alıyorum ve yüzleri kızarık gelmişim ayagınıza kadar neden yüksek fiyat çekiyorsunuz diyorum cvb yok
40 ytl lik içlastigide 25 liraya alıp gülerek karabük e dönüyorum motorun serviste yatma sebebi birazcık bu komle bakımı yapıldı karbüratöründen eksozuna kadar tek eksigim ön lasti k kaldı oda insallah borçlarım bitince...
karabükten slm lar kalın saglıcakla