29.10.09 Kayseride Enduro Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
2 tekerin gerçek zevki endro ve krostur. elinize sağlık adana motokrostan selamlar.
-
tekerinize saglık
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
2 tekerin gerçek zevki endro ve krostur.
elinize sağlık adana motokrostan selamlar.
çok doğru söylüyosunuz teşekkürler
-
sizin bu fotoğrafları görünce al bir cross koy köye gittiğinde kullanırsın diyor içimden bir ses. çığlık çığlığa aslında.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Güzel ve eglenceli olmuş. Paylaşım için tesekkürler..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Ortama bak be..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
-
ahtım var birgün şöyle bir gezi yapıcam.gerçekten çok güzel.hertürlü motoru kullandım atv sine kadar ama cross hiç kullanmadım.bunu denicem
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Süper ya.. Hava bulutluymuş bir de yağmur yağsa süper olurdu
-
arazinin tadını ancak orda gezen bilir , güzel gezmişsiniz tebrikler
yalnız biçilmiş buğday tarlasına girmişsiniz sanırım aman dikkat lastiği çivi gibi patlatır valla.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
2 tekerin gerçek zevki endro ve krostur.
elinize sağlık adana motokrostan selamlar.
bilmukabele abicim...ne mutlu sizin gibi gezi yapan kafadar arkadaşlara biz bulamıyoruz yavv.bi antakya ya adana veya mersine gidek diyoruz motosikletli arkadaşlarımıza ama onlar yok diyor.....mükemmelsiniz
-
wertcvb adlı üyeden alıntı
bilmukabele abicim...ne mutlu sizin gibi gezi yapan kafadar arkadaşlara biz bulamıyoruz yavv.bi antakya ya adana veya mersine gidek diyoruz motosikletli arkadaşlarımıza ama onlar yok diyor.....mükemmelsiniz
gardaş 1gün kopup gelecen sanada 1taklalık yer veririz heralde.
-
enduro ve cross oldumu dayanamıyorum,küçük kazanın dışında süpersiniz,gezilerinizin devamı dileğiyle,yolunuz ve farınız açık olsun
-
Selamlar
Güzel gezi olmuş, AMA, böyle devam ederseniz yakında motorlar elden çıkar, yaya kalırsınız, bence fazla da zorlamayın.
Apo cuğuma da ayrıca selam
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler