[İstanbul-MT] 29 Ekim Korteji / Foto ve Videolar
Reklamlar
-
01 Kasım 2009, 09:44
Akileos adlı üyeden alıntı
elif bence yersiz laf yapıyorsun yeri ve zamanı değil.....
bizde bu vatana görev yaptık 18 ay orada ölemediysek bu vatanıda satarız anlamına gelmiyo....orada kimsenin mecburiyeti yok resim asmaya gönlünden geçen asar geçmeyen açmaz ..ama asmadı diyede şahitleri sevmiyor...bu vatanın uğrunda canını vermez değil....
abin senin için kutsaldır bu vatan hepimiz için...
şehitlere saygımız olmasa sehitliğe gidip ruhlarına fatiha okumazdık....
konuşurken ve yazarken dikkat etmek lazım...
askon adlı üyeden alıntı
Ben buna hemen cevap vermek isterım elbette senın acın buyuktur abıyende bu vatan için şehıt olmuştur benım şehıt olan diğer arkadaşlarım gıbi orada asıl vurgulanmak istenen son gunlerde yaşadığımız ve cumhurıyetımızın üzerınde oynanan oyunlara cevap manasındaki kalabalığımızdı çünkü bunu hep söylerim Mustafa Kemal ATATÜRK cumhurıyetimizi, gençlere emanet etmiş ne savcı ne asker ne polis ne de başka kuvvet e bizler sancılı olan şu gunlerde ATAM izindeyız bak bizler ATAMIN emanet ettiği cumhurıyete sahıp cıkacak gençleriz manasında kalabalık bır topluluk olmaya calıştık evet ben de yadırgadım akşam haberlerde vurgulamak istediğimiz bu mana yerıne senın kardeşin için toplanılmıştır vurgusuyla haber yapıldı .şidi bana söylermısın abeyın ve diğer şehıtlerımız canlarını feda ettıler sen orada kırılma ama acınımı feda edemedın orda dıyemedınmı ki bizler vatan için tıpkı abım gıbi canımızı vermeye hazırız buraya cumhurıyetımız için toplandık .Güzel kardeşim orada benım canım arkadaşım yatıyor ama bazen ülke değerleri mesajları eylemleri acılarımızdan ve canımızdan üstün gelır .Öyle olmasaydı bu vatan olmadığı gıbı şehıtlerımızde olmazdı . senın aramızda kuçuk yaşta sevdiği canı abisini kaybetmiş bır kardeşimiz olarak görüyorum ve bu yazdıklarını üzüntü ile yazdığını var sayıyorum lütfen duygusallığından cıkıp dün yapılanı bır kez daha düşün lütfen
avkan65 adlı üyeden alıntı
Hanımefendi en başta sizin şehidiniz ,kardeşiniz bizimde şehidimizdir Allah rahmet eylesin ,ancak bu sitede ve diğer sitelerdeki tüm motorsikletli kardeşlerimizin aylardır organize etmeye çalıştığı ,uğraştığı ulusal bayramımız Cumhuriyet bayramı toplanmasınıda kendi lehinizde yaşadığınız olaylara mal etmenizde çok yanlış orada basınla röportaj yaparken herkesin cumhuriyet bayramını kutluyoruz yaşasın cumhuriyet biz bu uğurda canımızı kardeşimizi şehit verdik ,biz bu vatanın bekçileriyiz deseydiniz sizi anlınızdan öperdim
Ama bunu yapmadınız buna rağmen sizi kınamıyorum ,yanlış yaptığınızı belirtmek istiyorum ,ayrıca yanlış yaptığınız diğer nokta bu anlamlı topike böyle bir giriş yaparak milleti germeniz bu topikte bundan sonra yazılacak olumsuz her kelimenin sorumlusu sizsiniz ..............
Bu yorumların tanıdığım ve sevdiğim kişilerden gelmesi beni çok üzdü.
Bu Şehit kardeşimizin fotosunu dağıtıp ve motosikletlerimize asmak benim fikrimdi Sağolun arkadaşlar destekleriniz için .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
01 Kasım 2009, 10:08
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Bu Şehit kardeşimizin fotosunu dağıtıp ve motosikletlerimize asmak benim fikrimdi Sağolun arkadaşlar destekleriniz için .
birkişi için değil cumhuriyet ve tüm şehitler için oradaydık korkutum....
bence de bu duruş yeter diye düşünüyorum.....
ama bu tartışmanın yeri ve zamanı bura değil daha öncede yazmıştım...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
01 Kasım 2009, 10:29
Akileos adlı üyeden alıntı
birkişi için değil cumhuriyet ve tüm şehitler için oradaydık korkutum....
bence de bu duruş yeter diye düşünüyorum.....
ama bu tartışmanın yeri ve zamanı bura değil daha öncede yazmıştım...
Tüm şehitler için ordaysak bir şehit kardeşimizin fotosunu asabilirdik.Ve ben sadece tanıdığım kişilere vermek istemiştim fotoyu motosikletine assın diye. Elif dedi bana abi fotoları asmayalım tepki verebilirler diye ama ben sadece arkadaşlarıma dağıtacağım dedim öyle razı etmiştim...Burada bir şehit kardeşimizin fotosunu motosikletimize asmayla cumhuriyet kutlamalarına gölge düşürdüğümüzüde sanmıyorum.Sadece kendi fikrimi aktarıyorum.
Temelciğim tartışmaya girmeyi düşünmüyorum seninle yüzyüze geldiğimiz zaman konuşuruz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
01 Kasım 2009, 11:05
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
01 Kasım 2009, 12:33
Super Moderator
Tamamında yer alamasam bile, katılmak, o havayı tatmak, yine de rahatlık, gurur veriyor insana...
Katılan herkese tebrikler, teşekkürler...
-
01 Kasım 2009, 12:47
çok güzel gezi ve destek
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
01 Kasım 2009, 14:28
-
01 Kasım 2009, 14:41
AYBERK adlı üyeden alıntı
son resimdeki,en ön sırada bulunan gri motosikletin gidonu çok rahatsız bir şekli vardı... tutması zor gibiydi... ani bir harekette manevra kabliyeti yok denecek kadar az gibi....
biraz da agresif gidiyorlardi... acikcasi urkup uzaklastik biz o motordan....
-
01 Kasım 2009, 14:53
Arkadaşlar gereksiz<tartışmalara girmeyelim.Vatan herkes için kutsaldır Korkut içinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştı.Mesela orada elinde şehidimizin fotoğtafıda vardı REMZİ 66 yazılı< kağıtta vardı ikiside çok olumluydu bana göre.Birbirimize her zaman destek<olmak zorundayız.Bu arad benim de etrafımda bir <çok şehit ailesi var olmasada hepsi< bizim kardeşimiz.Sevgilerimle
-
01 Kasım 2009, 15:24
süper ya bende izmirdekine katılmak istedim artçı olarak ama annem izin vermedi !!
-
01 Kasım 2009, 15:55
d3niz adlı üyeden alıntı
eyvallah, kendimide gördüm nihayet
-
01 Kasım 2009, 16:16
Korkut Selam
bizim ne demek istediğimizi anlamamışsın ,kısa ve öz cevap sana, yapılan roportaj yanlış ,Bu cumhuriyet binlerce şehitle kuruldu binlerce şehit vererekte sonsuza kadar devam edecektir ,bundan hiç ama hiç kimsenin şüphesi olmasın kimse o kardeşin şehit kardeşinin resmini asmaktan dolayı gocunmaz konu o değil
benim yazdığım yazıyı okuyup hangi nedenden dolayı tepki verdiğime bir daha bakmanı rica ederim ,
-
01 Kasım 2009, 16:49
-
01 Kasım 2009, 17:03
Bir sürü video çeken olmuştu ama az kişi eklemiş..
Ekleyenlere teşekkürler..
-
01 Kasım 2009, 18:11
Tüm şehitler için ordaysak bir şehit kardeşimizin fotosunu asabilirdik.Ve ben sadece tanıdığım kişilere vermek istemiştim fotoyu motosikletine assın diye. Elif dedi bana abi fotoları asmayalım tepki verebilirler diye ama ben sadece arkadaşlarıma dağıtacağım dedim öyle razı etmiştim...Burada bir şehit kardeşimizin fotosunu motosikletimize asmayla cumhuriyet kutlamalarına gölge düşürdüğümüzüde sanmıyorum.Sadece kendi fikrimi aktarıyorum.
Temelciğim tartışmaya girmeyi düşünmüyorum seninle yüzyüze geldiğimiz zaman konuşuruz.
resımle ılgılı senın fıkrınle ılgılı asıp asmamakla ilgılı bır yorumumuz zaten yok zaten yorumda olmayacaktı taki o arkadaşımızın duygusal ve üzüntüsünün verdiği o yazıyı bilinçsiz bır şekılde yazdığından konuya cevap verdık kaldıki verdiğin resmi de aldık senden lutfen konuyu dıkkatli oku
-
01 Kasım 2009, 22:11
Ayrıca bir şey eklemek istiyorum..Benim resimden haberim bile yoktu..Madem böyle bir iş yapılacak, iki dakika toplanılıp söylenebilirdi..
Hem arkadaşlar konu uzadıkça sevimsizleşiyor..Artık bıraksak?
-
03 Kasım 2009, 14:01
http://www.youtube.com/watch?v=nnz2SrkgqaA
Geç oldu ama ne yapalım artık kusura bakmayın fazla vaktim olmadı
-
03 Kasım 2009, 14:19
-
04 Kasım 2009, 19:02
mgu adlı üyeden alıntı
yüreğine saglık
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
04 Kasım 2009, 19:36
mgu adlı üyeden alıntı
Hocam güzel olmuş eline koluna sağlık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler