Bizdekilerde bunlar şarjımız yarı yolda bıraktığı için çok resim çekemedik
[IMG]://img504.imageshack.us/img504/765/img0321x.jpg[/IMG]
Bizdekilerde bunlar şarjımız yarı yolda bıraktığı için çok resim çekemedik
[IMG]://img504.imageshack.us/img504/765/img0321x.jpg[/IMG]
son resimdeki,en ön sırada bulunan gri motosikletin gidonu çok rahatsız bir şekli vardı... tutması zor gibiydi... ani bir harekette manevra kabliyeti yok denecek kadar az gibi....
her bırınızı canı gonulden kutluyorum...
harika bir konvoydu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
Drift Religion
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkiliklerine katılan herkese teşekkür ediyoruz.
Çok güzel bir paylaşım yaşandı.Devamını dilerim...Kızım ve ben bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.Cumhuriyete sahip çıkan bizler oldukça bu vatanı bölemeyecekler:Mustafa Kemal ve Cumhuriyet e sahip çıkalım.[IMG]D:\29ekim\FILE0913.JPG[/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
Çekilen resimleri sizinle paylaşayım
Süperdi Gerçekten Bende buakşam kuzenin telden çektiği resimleri Yüklicem inşallah.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Çok güzel bir gündü. Çok güzel fotoğraflar yakalanmış; bir albümden öte içeriği ve anısı olan bir arşiv olarak kalacak..
Şehitlik ziyaretimiz ve yapılan konuşmalar anlamlıydı. Aramızda şehit yakını olanlara hepimize olduğu gibi onlara da Allah'tan sabır diliyorum.
Bizim fotoğraflarımızı da çeken arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
Bu inanılmaz güzel günden birkaç (30adet) fotoğraf da benden..
kortej güzeldi de bir mavi cup motor vardı. markası sökük. plaka da aklımda kalmamış. egzozdan nasıl bir gaz çıkıyordu öyle. pancar motoru gibi. çok kötü . kimse arkasında kalmak istemiyordu. o da önlere doğru zorluyordu. bu tarz motorlara benzer kortejlerde müdahele edilmeli.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Sanki katılım biraz düşmüş, ben gelemedim ama geçtiğimiz yıllarda çok daha yüksek katılım vardı, yoksa bana mı öyle geldi.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
resimler çok güzel gerçekten tüm paylaşan arkadaşların emeğine sağlık
güzel bir organizasyon gerçekten yayımda ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
tüm dostlara göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür ederim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
öndekı ben sarı kasklı benım kardesım cok guzel yakalamıssınız pozu tesekkur ederım kopyaladım resımı
herşey harikaydı
evet öylede görünüyor zaten.. bidahaki sefer bende yanınızdayım inşallah...
28 Ekim 2009 gecesi siz Vatan Caddesini görücektiniz. orta şeritten gidiyorum gökyüzü gözükmüyor bayraklardan.. her yer bayrak dolu , her yer ışıklandırılmış.. ertesi sabah tören olacağı için geceden herşey hazırdı.. ah dedim ahh.. yanımda fotoğraf makinam olsaydı fotoğraflık çok kare vardı ve vatan caddesinin her metresi mükemmeldi. bidahaki törenden önceki gece fotoğraf makinam ile ordayım.. bana eşlik etmek isteyen varmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)