ben yine yokum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bende yokum ,halbuki hasta hasta o kadar yol gittim
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Bu organizasyonun başlığını hatırlatmak istedim.
MT İSTANBUL / 29.10.2009 Perşembe Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü
Sadece bu başlık sebebiyle katıldım. Her hangi bir şeyi protesto etmek veya birilerine mesaj göndermeye alet olmadan. Konunun alt başlığındada teröre dur demek sloganınada sonuna kadar desteklediğim için. Şehitlerimize saygıda bulunup dua okuyarak huzurlu bir şekilde ayrıldım. Organize edenlere de sonsuz teşekkürlerimi iletirken , katılımcılarında başka yönlere çekmemesini de rica ediyorum.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Oynanan tüm oyunlar karşısında, milli birlik ve bütünlüğünü inadına koruyan vatandaşlarımız, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümlerinde düşman çatlatmaya devam edecektir. Fitneler, fesatlar, şeytani kışkırmalar bitmiyecektir. Ama bu millet asla oyuna gelmiyecektir.
Yeni öğrendim
bikez daha tebrik ediyorum hepinizi..... yüreginize emeginize saglık..............
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Güzel sorunsuz bir organizasyon oldu katılan herkeze teşekkür ederiz.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
geçen seneye rahmen daha azdık ama çok güzel bir organizasyon oldu gelen ve gelmeyen herkese tşkrler
bende resım cok varama yukleyemıyorum nasıl olacak yaa((
Süper oldu valla tebrik ederim katılanlarıda resimleri çekip paylaşanlarıda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
tek üzüntüm bu 2. katılışım kortejlere ilki 30 ağustostu bence oda başarılıydı özelliklede cadde seyirinde ancak bundada kardeşimle katılmama rağmen halen bir allahın kuluyla tanışmış değilim ilginç valla...) bir dahakine inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)