[İstanbul-MT] 29 Ekim Korteji / Foto ve Videolar
Reklamlar
-
@karasahin
Yüklemiş olduğun fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum. Kortej içerisinde bulunmak gerçektende çok keyifli ve gurur vericiydi. Gönül isterdiki daha da kalabalık olsaydık.
Bu arada affına sığınarak içerisinde olduğum yol fotoğraflarını ikiteker.org'da kaynak göstererek ve bu başlığın direk linkini vererek kullandım. Sakıncalı bir durum var ise özel mesaj atıp bildirmen yeterli hemen editleyebilirim.
Katılan tüm motosiklet dostlarına sevgiler selamlar...
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Reklamlar
-
emeklerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş
-
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
çok güzel bir kortejdi. katılan herkese teşekkürler. biraz önce kanal D haberlerde çıktık, 30 saniye kadar gösterdiler ama gösterdiler. bu arada tv de hep ayberk abi göründü, maşallahın var ayberk abi ;) bir de uzun boylulardan engin abi net görünüyordu
-
-
onnumra bi kortejjjjj oldu.......
türkiye hür dür herzaman da öle kalacaktır....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Fotolar herşeyi anlatıyor zaten..Katılanlar muhteşemdi, yolda bizi selamlayanlar muhteşemdi, kortej muhteşemdi..
Yeni tanıştıklarım ,eskiden tanıdıklarım ve fırsat bulamayıp tanışamadıklarım: Hepinize çok teşekkürler..
İyiki VARIZ!
Şahin'im bu kadarmı foto çektin?
Hani Remzi'nin fotosu..oyar beni valla
-
Güzel bir kortej oldu,katılan herkeze teşekkürler..
-
katılamadım ama gönlüm hep sizlerleydi çok güzel gürüntüler inşallah bir dahaki sefere aranızda olucam
-
-
devamı gelcekmi fotoların genc kardeşim
-
Hayatımın en güzel Cumhuriyet bayramıydı, kortej süperdi ve akşam Bağdat caddesinde katıldığımız fener alayında da çoşku harikaydı, umarım o fotoğraflarıda ekler arkadaşlar gelince,Bir fotoğrafta kolumun kenarı birinde sırtım 2 tanesinde de tamamen çıkmışım hiç fena değil :D:D
Seneye aynı yerde görüşmek üzere, ben artık her sene varım
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
Moderatör (forrap)
Tebrikler İstanbul MT
İstanbul a yakışır şekilde bir kortej olmuş.
İzmir,İstanbul ve tüm diğer illerimizde bu gibi organizasyonlarla Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olduğumuzu gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler.
-
5 tane foto ekledım arkadaslar bukadar cekebıldım tek oldugum ıcın. sey cok hosuma gıttı teyzeler bu vatan sıze emanettır neguzel sahıp cıkıyorsunuz dedı.
-
Fotograflar icin tesekkurler arkadaslar emeginize saglik..
-
-
Valla süper bir geçişti Bağdat caddesi, sanırım arkadaşlar oradan boğaz a gösterileri izlemeye gitti ama evde misafir olduğundan ben geri döndüm :( Seneye 7/24 etkinliklerdeyim
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
ben nasıl kaçırdım benim nasıl haberim olmadııııı
-
Arkadaslar,
videolari nasil yukleyebiliriz? yardimci olurmusunuz
-
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçenlere teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler