Bozcaada [k 39° 50' 04'' d 26° 04' 06'' ] gezimiz wallace &viper75
-
Reklamlar
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Murat var ya nasıl özendim size anlatamam, kısmet olursa hep beraber de yaparız inşallah böyle keyifli geziler.
Anlatım ve fotoğraflar da harika, Bozcaada'yı her yönüyle en güzel şekilde tanıtmışsınız; belgesel niteliğinde bir başlık olmuş.
Ne diyeyim, yüreğinize sağlık, daha nicelerine inşallah, tekeriniz hep düz bassın
Bu arada, balık zehirlemesin diye ben de hep öyle yaparım
balığı zehirlememek için roka ve soğan da gerekir.Bir de sert su.
-
bozcaada süperdir ya ben kışın gitmiştim dağa cıkmıştık kac bin km'reydi hatırlamıyorum ama cook yüksek açık teleferikle cıkılıyodu...bu arada fotograflar cok güzel abi
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Kıvırcıkla bol limon da etkili oluyormuş sanırım.
-
süper gezi süper evler cüneyt abim yine yemekleri götürmüş. afiyet olsun.. bir sonrakine yapışırım .. kaçmaz.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Murat Hocam çok güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Keşke Havran'a da uğrayıp bir çayımızı içseydiniz.Çok sevinirdik.görüşmek dileğiyle.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
Yaz sezonunda ayazma plajında bir çardakaltı lokantası vardı,harika sarma yapıyorlardı, sarma-bira-deniz üçlemesi
Vahit'in yeri vardı fena gözükmüyordu ayazma da. acaba orası mı?
Murat var ya nasıl özendim size anlatamam, kısmet olursa hep beraber de yaparız inşallah böyle keyifli geziler.
Anlatım ve fotoğraflar da harika, Bozcaada'yı her yönüyle en güzel şekilde tanıtmışsınız; belgesel niteliğinde bir başlık olmuş.
Ne diyeyim, yüreğinize sağlık, daha nicelerine inşallah, tekeriniz hep düz bassın
Bu arada, balık zehirlemesin diye ben de hep öyle yaparım
Emre kardeşim inşallah. siz istanbuldan biz izmirden çıkar feribot iskelesinde buluşuruz. sende balık zehirlemesin diye bizim gibi yapıyorsan şahane de bir sofra kurarız. selamlar
o zaten olmazsa olmaz.
Bartu35 adlı üyeden alıntı
bozcaada süperdir ya ben kışın gitmiştim dağa cıkmıştık kac bin km'reydi hatırlamıyorum ama cook yüksek açık teleferikle cıkılıyodu...bu arada fotograflar cok güzel abi
bak onu görmedim. hatta bozcaada'da o kadar yüksek dağ da dikkatimi çekmedi.
Kıvırcıkla bol limon da etkili oluyormuş sanırım.
şöyle nar ekşili şahane bir çoban salata
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
süper gezi süper evler cüneyt abim yine yemekleri götürmüş. afiyet olsun.. bir sonrakine yapışırım .. kaçmaz.
kardeşim durduğun kabahat dedik sana gel diye
korucu adlı üyeden alıntı
Murat Hocam çok güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Keşke Havran'a da uğrayıp bir çayımızı içseydiniz.Çok sevinirdik.görüşmek dileğiyle.
hocam feribota yetişeceğiz diye gidişde pek sallanamadık. dönüşte ise son feribot 17'deydi hava karardı bir an önce izmire varalım dedik. aklımıza da gelmedi değil ama nasip olmadı. sırf sizleri görmek için ayrı zamanda bol vakitte gelmek lazım. tüm havran motor dostlarına tek tek selamlar.
-
Amma para varmış sende de ha...Gez gez bitmedi.... O kadar gezmeye de o göbek ne ola ki?.. Biz olsak bi deri bi kemik kalmıştık....
Güzel resimler...Öyküleme de güzel.... Taşekkürler...Yarın kortejde görüşürüz..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
uzunca bir süre görüşmeyelim, bunun bedeli ağır olur, eğer gelirken bana üzüm suyu getirmediysen yada bahara bir daha aynısını yapmazsan, beni orada gezdirmezsen hatta üzüm suyuna yatırıp boğmazsan ben seni her türlü bulurum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Tekerinize sağlık güzel bir gezi olmuş.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
-
keşke kalenin gece ışıklandırılmış haliini de fotoğraflasaydın murat hocam. Çavuş üzümleri de bitmiş mi bu mevsimde?
-
alico96 adlı üyeden alıntı
Tekerinize sağlık güzel bir gezi olmuş.
kardeşim teşekkür ederim. nerelerdesin sen? işler çok yoğun galiba
ibrahimb adlı üyeden alıntı
keşke kalenin gece ışıklandırılmış haliini de fotoğraflasaydın murat hocam. Çavuş üzümleri de bitmiş mi bu mevsimde?
hocam valla bir kaç yerde baktık ama bulamadık. kusurumuza bakmayın sizlere de uğrayamadık. telefonda da konuştuğumuz gibi vakit çok dardı. tüm havran motor dostlarına çok selamlar. ekip büyümüş ve motosikletler yenilenmiş artık sizi kimse tutamaz
-
çok güzel yerler tanıtmışsın hocam teşekkürler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
çok güzel yerler tanıtmışsın hocam teşekkürler
güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. sevgilerle
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
APV41 adlı üyeden alıntı
uzunca bir süre görüşmeyelim, bunun bedeli ağır olur, eğer gelirken bana üzüm suyu getirmediysen yada bahara bir daha aynısını yapmazsan, beni orada gezdirmezsen hatta üzüm suyuna yatırıp boğmazsan ben seni her türlü bulurum
hani bana
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler