dostum biz izniğe çok sık geliriz inşallah b gün tanışırız oka kardeşim iletişimimiz olsaydı senide aramızda görmek isterdik racer da karamürseden izmitten diil dostum
dostum biz izniğe çok sık geliriz inşallah b gün tanışırız oka kardeşim iletişimimiz olsaydı senide aramızda görmek isterdik racer da karamürseden izmitten diil dostum
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Arkıadaşlar güzel bir gezi olmuş.Yaza beraber gezelim.Allaha emanet olun
benden habersiz geziii yaktım çıranı çako...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Valla abi öYLe aksamdan konustuk; sabahında Eski yoldan gittik Yalova yolunu kullanmadık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bidaha gezi yaparsanız bende katılırım ogün hatta bende altınovadan taşallı oluklu yapmıstım karamürselliyim osman ben sametin arkadaşı tanıdıysan keske baksaydım kocaeli mt topiğine gelirdim yaa
Hangi Osman cıkartamadım ama yüzyüze gelince cıkartırım Katıl tabi gezeriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gezilere katılmak isterim benim adım okan, osman varya racer 200 o beni tanyoda onun için yazmıştım bu arada ben emre vonalın arkadısıyım sen gelirsin hep orlara karsıda turcu varya emrelerin dükkanın ordanım ben motorda hep orda durur bidahaki gezilerde aranızdayım insallah...
Bugün Emre lerin orda olurum.. Geçerken atla önüme tanışalım ayak üstü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Güzel gezi olmuş tekerinize sağlık.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
tamam tanısalım bende emrelerin ordayım zaten
Bugünden geçti; artık yarına görüşürüz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Güzel gezi olmuş arkadaşlar paylaşım için teşekkürler.
Voltranı oluşturmuşsunuz kanka cako...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ne yapalım abi Birşeyşer yapmaya calısıyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yegen, güzel bir gezi yapmışsınız,çok zevkli olmuştur. bakalım beraber gezmek ne zaman nasip olacak..bu sene havalardan memlekete gidemedim. sağ kalırsak seneye gelince seni ararım..kendine iyi bak. hoşçakal...
Sağol Yaşar abi. Bu arada motoru değiştirmişsin sanki Bir gün gezeriz beraber
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel gezi olmuş tebrikler..
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
ben hep emrelern orlardayım geldiğinde görsürüz
Selam ben Karamürsel' den, Metolarla beraberdik çınarçığa giderken. Yalova' da karşılaşmıştık, Mezit' te vardı. Kısaca kendimi hatırlatayım dedim Güzel bir gezi olmuş, bizde Metolarla niyetliyiz İzniğe gitmeye ama ne zaman denk oluruz bilemiyorum.
Selam abi; Hatırladım
Burdaysam gideriz beraber İznik e
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)