Edirne Şükrü Paşa Anıtı Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir tarih gezisi olmuş.. Ayağınıza sağlık..
-
iyi güzel hoş olmuş, bakıyorum ayrı takılıyonuz abilerim olmuyo böyle
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
ah ah. bu Tekirdağlılar deli edecek beni. Yine geldikten sonra haberimiz oldu..
-
Mersin İl Temsilcisi
ben müze içi resimleri beklerken, yeşilliğe saplandık be abicim...
tekeriniz düz bassın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
vayyy işte adamlarım...hepsi en sevdiğim has adamlar...Semih abi sülüman ve canan öperim üçünüzüde...Çınarcığada beklerim...çıkmaz ayın son çarşambası
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
Ben evde Plastik doğramalara çekomastik çekerken,iki motorumun da aküsü bitikken gezdiniz hainler
Yine de güzel bir gezi olmuş.
-
ayaklarınıza sağlık güzel yermiş paylaşım için sağolun arkadaşlar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
okanco adlı üyeden alıntı
Güzel bir tarih gezisi olmuş.. Ayağınıza sağlık..
Teşekkürler yorumlarınız için.
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
iyi güzel hoş olmuş, bakıyorum ayrı takılıyonuz abilerim olmuyo böyle
İlhan aniden karar verilmiş bir gezi oldu bu. Sizin başka biryere gittiğinizi öğrendiğimiz için aramadık.
mete_han adlı üyeden alıntı
vayyy işte adamlarım...hepsi en sevdiğim has adamlar...Semih abi sülüman ve canan öperim üçünüzüde...Çınarcığada beklerim...çıkmaz ayın son çarşambası
Çınarcığa gelmemize az kaldı yakında yağacak kırmızı kar
yürekçe adlı üyeden alıntı
şimdi oldu... ellerinize, yüreğinize sağlık... bizi gezdirmeye devam ederseniz size minnettar kalırım
Bu sezon başka böyle uzun gezi olurmu bilmem ama grubun şipşak ı olarak gezi olursa yine böyle paylaşırım
savaskayan adlı üyeden alıntı
Ben evde Plastik doğramalara çekomastik çekerken,iki motorumun da aküsü bitikken gezdiniz hainler
Yine de güzel bir gezi olmuş.
Ah Savaş abi keşke sende olsaydın. Biz de senin fotoğraflarına bakıp az iç çekmemiştik şimdi sıra sende
yamahasülo adlı üyeden alıntı
ayaklarınıza sağlık güzel yermiş paylaşım için sağolun arkadaşlar
Abi sizinde gezinin fotolarını bekliyoruz ne yaptınız nerelere gittiniz fotoları ekleyinde görelim bizde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
ah ah. bu Tekirdağlılar deli edecek beni. Yine geldikten sonra haberimiz oldu..
Vallaha Edirne de ki tek tanıdığımız Erdinç o da biz geliyoruz diye Edirne sınırlarını terketmiş ona haber vermiştik
-
abi güzel olmuş iyi gezi yapmıssınız. sanırım erdinç abi ve caner burgazdaydı o gün. oraya kadar gitmişken onlarıda cagırsaydınız dicektim ama onların burgazda oldugunu unutmusum..
bu arada saat 23.40 ve benim canım ciğer istedi.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Hakkaten iyi gezdik.hiç problem olmadan gezimizi tamamladık.süleyman resimler için sağol eline sağlık.ha canan tavlanın rövanşını unutma şöyle bi ters düz daha yapayımda aklın başına gelsin .
en yakın zamanda görüşelim.
-
Hangi rövanşdan bahsediyorsun
Bitmiş bir oyunun rövanşı olur. Bizim oyun daha bitmedi ki... Önce oyunu bitirelim, ondan sonra rövanşı planlarız... İstersen bu akşam tamamlayalım oyunu (Bu arada merak edenlere skor bilgisi, 3-2).
Savaş Abi, gelmeni çok isterdik ama hafta içinden sen söylemiştin zaten pazar yoğun olacağını...
Keyifli ve de problemsiz bir gezi oldu (zincir korumalığımın kırılması dışında). Kalabalık olsaydık daha da güzel olurdu.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
Paylaşımınız için teşekkürler
-
aga hemen laf atma bana valla gittiğiniz yerlere ben daha gitmedim
biliyorsunuzki ben daha 3.5 haftalık edirneliyim birde emrah gelmişti ona söz verdik canerle beraber lüleburgaz gittik
yinede çok güzel gezi olmuş bir dahaki sefere karşılar sizi beraber gezeriz dostum.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
-
slyscorp adlı üyeden alıntı
aga hemen laf atma bana valla gittiğiniz yerlere ben daha gitmedim
biliyorsunuzki ben daha 3.5 haftalık edirneliyim birde emrah gelmişti ona söz verdik canerle beraber lüleburgaz gittik
yinede çok güzel gezi olmuş bir dahaki sefere karşılar sizi beraber gezeriz dostum.
İnş. birdaha ki sefere buluşuruz. Haftaya kısmetse eşim gelecek Edirneye. Memleketini özlemiş ne yapsın
Emrah ı da al gel bir ara Savaş abinin yanına gidip bir kahve içelim. Mehmetçiği de özledik
-
aga valla emraha diyorum edirneye gel bi iki gün diye ama yok nafile
oralara nasıl gelir bilemem he bu arada yarında benim motor boya ya giriyor kısmetse haftaya bu gün teslim bende sabırsızlanıyorum işte artık bitsin diye
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
-
Boyanmış hali ile yepyeni olacaktır SRAD! Mutlaka resmini ekle siteye Erdinç...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler