Bende okey var onu alalım da bende bildiğim bir oyunu oynamış olurum
Bende okey var onu alalım da bende bildiğim bir oyunu oynamış olurum
Tekirdağ-Çorlu
Savaş abi mangal falan yaparız demiş o da gelir heralde
Tekirdağ-Çorlu
Tamam o zaman! Bir de beşinci olması lazım, şahitlik yapacak ve laf sokuşturup ortalığı kızıştıracak!!! :=_)
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Ağustos 2008 de Edirne'de oturan bacanağımı ziyarete geldiğimde en çok etkilendiğim yer Şükrü Paşa anıtı olmuştu. O günler gözümde canlandı yine.
Paylaşım için teşekkürler.
Canan abi bir ara bu geziyi tekrarlamak lazım. Bu sefer rotayı biraz daha değiştirebiliriz.
Tekirdağ-Çorlu
Valla ben varım! Ramazan girmeden yaparsak iyi olur değil mi???
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
1912-1913 Balkan Harbi'nde, Edirne'yi 5 ay 5 gün boyunca zorlu koşullarda
savunan '' ŞÜKRÜ PAŞA '' ve silah arkadaşlarını rahmetle anarım..
Fotoğraflardaki İAŞE TABLOSU dikkatinizi çektimi ?
Atalarımız hangi koşullarda yurt savunması yapmışlar!..
'' Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez ''
Fotoğraflar ve paylaşım için teşekkür..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bu iaşe cetvelini özellikle ekledim zaten. Atalarımızın memleketi savunurken nasıl zor şartlarda düşmanla çarpıştığını bilerek konuşmak gerekir. Günümüz gençleri bunu anlatırken çok kolay bir olaymış gibi anlatıyorlar. Hatta ulu önderin yaptığı askeri taktik ve stratejileri hiçe sayarak "ne olacak onun yaptığını bir başkasıda yapardı onu yüceltmeye gerek yok" diyecek kadar alçalıyorlar.
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
M.Kemal Atatürk
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)