Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda cbr 125 r

REKLAM ALANI

honda cbr 125 r almayı düşünüyorum.yıllık masrafı nedir? 2. el alırken bu motorda en çok neye dikkat etmem gerekir? 2007 model almayı düşünüyorum,sizin tavsiyeniz ne şekilde olur?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

honda ve cbr sahibi arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gt250r...
    Alıntı By Ahmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda cbr 125 r almayı düşünüyorum.yıllık masrafı nedir? 2. el alırken bu motorda en çok neye dikkat etmem gerekir? 2007 model almayı düşünüyorum,sizin tavsiyeniz ne şekilde olur?

eğer sende benim gibi yeni isen bence kesinlikle cbr125r alderim 10 numara motor ama birilerine göstermeden de alma tabiki insan oğlunun sağı solu belli olmuyor..dikket et derim ben

cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    fiyatlarını biliyorsun yıllık masrafı derken neyi kastettin abicim birkere kasksız ehliyetsiz binmiyorsun 1. 2.si sigorta masrafı 95 tl kaskoso 600 tl yaptırmak istersen. vergiside 35 tl filan. benzin olarak 100km de 2.9 3.1 litre yakıo 10 litre alıyor Daha merak ediyormusun ?
    çift kişilik yatağa sığıyor.
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

Motosikleti
    hyosung gt250r...
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatlarını biliyorsun yıllık masrafı derken neyi kastettin abicim birkere kasksız ehliyetsiz binmiyorsun 1. 2.si sigorta masrafı 95 tl kaskoso 600 tl yaptırmak istersen. vergiside 35 tl filan. benzin olarak 100km de 2.9 3.1 litre yakıo 10 litre alıyor Daha merak ediyormusun ?
    çift kişilik yatağa sığıyor.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Hepsinin, hazır paylaşılmışı var.
    Arayıp ulaşabilirsiniz...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler