Çınarcığa Gezi Bahane Köfte Şahane...
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
-
-
-
güzel gezi olmuş metehan abi, sabah beni de aradın ama açamadım, müsait diildim bütün gün. yine aynı köfteciye gitmişsiniz bakıyorum
-
-
vay köftehor panda
bizi davet etmezsin dabi, motürümüz yok
sana inat getirecem hyoyu.
geziye giderken açacam gazı, takacam farkı, bakalım 14 beygirlik cbf le 120 kiloluk totoşunu nasıl kaldırıp da gelecen peşime
-
Ya Pandalar köfte yiyorlarmıydı.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
sevgili abim deniz ve kum bakımından önümüzdeki yaz, her haftasonu diyorum ben... bu arada belediye sağolsun çınarcığın denizi pis, hatta iğrenç.. denize çiftlikköye gidiyorum.. orası mükemmel
valla usta ben Çınarcığı keşfedeli yeni sayılır...şu ana kadar 20 kez gitmişimdir...her birinden ayrı keyif aldım..ç.her birinde ayrı güzel dostlarla keyifli kilometreler yaptım...kimle gittiğinde önemli...Çınarcık bana ve dostlarıma hep keyif verdi...birde şu menşurrr kaplıcasına gireyim diyorum artık...
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
sayende gecenin bu saatinde acıktık abi..
emeğinize sağlık süper gezii
kanka ne yedik be...1.5 kilo köfte yendi...arkladaşlara dedimki bir kiloda 32 -33 civarı köfte var...adam başı 6-7 tane düşer doyarız dedik...baktım tabakta gördükce kuru jkuru yidim...sonra bide kadayıf muhabbeti açtım...tek yesem olmaz milletde doymuş bir psikolonjik baskıyla 3 er tabakda kadayıf off... onlara mide yetmedi ama...
bluem195 adlı üyeden alıntı
abı size afıyetler olsun allah tekerınıze zeval vermesın...ama ahbe abıcım keske buradan bızede haber verseydınız komple gelıp kapatsaydık çınarcık yollarını..
::
neyse kısmet artık bırdahakı gezıye..MTaılesını SEVİYORUM..
inşallah kardeş...genelde ansızın aniden birdenbire oluyor herşey...yaşanıp bitiyor saygısızca...
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
hocam bir kaskına bir de cbf ine hasta ettin. senin yüzünden gidip dandik bir japon alacağım
çamura batar yan yatar olacak iş değil. az kaldı kasım aralık ocak şubat mart nisan mayıs. gelsin dandik honda cbf 150. o vakit takılacağım peşine. köfte mi. yedüğün içtüğün seninle kalsın gördüklerini anlat bize
ne güzel olur valla...yarım kask kafatasımın tüm inceliklerine göre neredeyse şekil almıştır...1 hafta önce Hareme geçiyorum...bi cbf600 cü ile sohbet halindeyim oda Cağaloğlundan komşumuz...neyse sohbet esnası dediki dostum kask rahatsız etmiyormu...kask kafamda çay içiyorum...farkında değilim...kafama o kadar rahat oturmuş ki kanıksamışım yani...çıkarmak zahmetli geliyor...Helmetim my layf yani... valla grup gezileri gibi Çınarcığa götürmedik arkadaş bırakmıcam...
Gönüllü Köfte Elçisi diyelim buna....
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
mete kankam süpersiniz,iyi vakit geçirmişsiniz
bir dahakine kebab bahane et,adanaya gel baştacısı herzaman beklerim
valla kankam yanlış anlamada biz Yürekce ile kaynaştık son dönemde senin pabucun dama atıldı...onun fantaaazilerii daha geniş ve sınırsız...
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sevgili pandacığım bende yazdım bunu Temelin kaskına ..
Ulan senide Temoşuda alacam özel gezdircem oraları...gözünüzü açacam...3 Leventli olaraktan kaplıcalara gider birbirimize kese bile atarız...Türkiş Bear Panda Hamam Style diye güzelde bi film çekeriz uzun metrajlı...artık kim kimi keselerse...
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Slm
Arkadaşlar dünün tadı damağımda kaldı gerçekten, umarım tekrar birlikte olma imkanı yakalamayı başarırız. Gezi vesilesi ile yeni tanıdığım tüm arkdaşlarım pırlanta gibi insanlardı. Hepsine çok çok selam ediyorum.
ben yıllardır doyamadım kankoş... pırlanta kim abi...keltoş sedatmı...doğru kafası parlıyordu ...
she adlı üyeden alıntı
Yeni eldivenlerini hiç bir fotoda göremedik
yoksa kıyamıyormusun kullanmaya
ya eldiven olayım fiyasko oldu az...beklediğimden fazla deri çıktı tekstil ağırlıklı beklerken...kullanım rahatlı az..alışamadım...Hudsondan aldığımrobocop mont marushin kask gibi oda müzeye kaldırılacak gibi...
yamahasülo adlı üyeden alıntı
paylaşımlar için sağol kardeşim süpeeerrrrrrrrrrrr
Reşit19 adlı üyeden alıntı
günaydın herkese. metehan abi dün çok yorulduğumdan bu konu açılmadan uyumuşum
gerçekten çok güzel bir geziydi, çok zevk aldım. katılan herkese, özellikle benim kahrımı çeken sedat_57 kardeşime çok teşekkür ederim. bu arada metehan abi adım reşat değil reşit
bulanık fotoğraflar, hava kararmaya yüz tuttuğunda çekildiğinden dolayı öyle çıkmış kusura bakmayın lütfen.
kanka pardon karıştırmışım...bende keyif aldım geldiğiniz için çok mutlu oldum...sğaolun varolun...
adanalı adlı üyeden alıntı
ne iyi etmişsiniz,haftanın stresini atmak gibisi yok valla meteciğim.
dün aynısını biz de yaptık,dedik yağmurlar başlamadan şöyle bir keyif yapalım.
yağmurda inadına başlamadı abicim...bulutlar tacizde...
yeschim adlı üyeden alıntı
Metehan abicim hadi gene iyisin, köfteleri yemişsin, sen bir garip komiksin
Yolun açık olsun
abloşum sen ve enişte ilen bir ormantik Çınarcık Köfte Senasıda biz yapsak...fenamı olur...
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
yurdum insanındaki köfte aşkı
afiyet olsun.
yurdun insanı ete doyamaz...
Bu arada Sedat ın motörün rölanti ne kadar düşük tü ne kadar tatlıydı yaw. Rölantiler araısnda ne kadar fark var. Biz cbf lerin rölantiyi bu kadar düşürsek far herhalde hiç yanmaz. Çok tane tane ve çok tatlı bi rölanti ritmi vardı makinenin hasta oldum
Bizim makinelerin rölantisi, farı saymayalım, o kadar düşürülemiyor bile olabilir.
kanka yebere teneke motor ya...gördün biz 4 le çıkıyoruz adam 3 le ıkınıyor...yerim rölantisini...sağlam mağlam ama 2 kişi çekmiyor abicim gerçek bu...bizimkiler tazı gibi kaçıyor...
mezit adlı üyeden alıntı
yalovadan rüzgar gibi geldiniz geçtiniz tanışmakda bu güne nasip oldu
inşallah bidahakine beraber yeriz köftelerii...
sizden sonra çakoyla bizde çay simit yedikk güzel gündü vesselam...
tanıştığım arkadaşlarda selam burdan...
son olarak ta sizleri tanımak güzeldii sağlıcakla..
ya mezit beklediğimden iri inzan azmanı çıktın abicim o neydi öyle ya...benim gibi memişlerin bile var... seni artcı alamadığım için gücenmedin dimi..güzel bir hatun olsan çekilirsin ama yok abi napim 100 kilo üzerinde bir sapı...şaka şaka kızma...zincirlerim zaten 10 liralık yan sanayi kopar mopar dağ başında yem oluruz kuşa kurda diye korktum...iyi kötü bir düldül alda sende bize takıl...ok...
Hayırdır inşallah Panda yok bugün gözükmüyor ortalıklarda.
çalışıyoz haco...senin gibi yatmıyoz...
trhakan adlı üyeden alıntı
gezi güzel tamam hoşta sarı çizmelerini giymemişssin mete han aga
abi hava güzel sarı çizmeler attaya gitti...
mezit adlı üyeden alıntı
methan konuşma yapıyor: arkadaşlar acıktık değilmi çınarcıkta güzelbir köfteci var orda yerizz...
çoktaaann hazırlamışş köfte planını..
başlıkta sölediği gibi
alem admasınn mete hann ama köftenin kralı orhan gazidee köfteci yusuff namıdiğer imren köfte oraya gidelimde köfte görr...
kanka güzel olan şu...saat 14..30 da Eskihisarda buluştuk...o satten sonrada güzel anlamlı keyifli geziler olabiliyormuş demek...yani saatın 4-5-6 sında yola düşenler var...adam kilometreler deviriyor sırf hamallık...Çınarcık aha şura bize 65-70 km...
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Motorumun Kmsini merak edenler Şu anda 37.100 kanka yanlış bilgi verme 40 a daha cok
az kaldı işte...40 bine dayandın...ama beni yakalamıycan askere gitcen yat kalk sürüncen...
hirkil adlı üyeden alıntı
Abi kötü emellerinden ben gayet memnunum bir daha yapalım şu köfte gezisini
bu arada yukarıda abimi yazmayı unutmuşsun
Katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Akşam akşam kulağın çınladı mı seni andık d&b de kılıf taktırdım da depoya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
geride kalmadın mı?
biz genelde yavaşladık gelesin diye senin haberin yok
bu arada mz orjinal alman olacak
Dostum abine selamlarımızı ilet...üyelik alsın yazışalım kaynaşmaya devam edelim kopmasın...belki üyedir tabi bilemiyom...yeni kılıfda hayırlı olsun...yakışır...varlığınızdan abi kardeş çok keyif aldım...genelde ilk tanışmalar geziler hep birbirini tartmayla geçer zamna alır...ama sizi uzun zamandır tanıyormuş gibiydim...
2rule adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş metehan abi,
sabah beni de aradın ama açamadım, müsait diildim bütün gün. yine aynı köfteciye gitmişsiniz bakıyorum
alıştık artık Tuğrulcum...yadırgamıyorum artık...
tigermbz adlı üyeden alıntı
vay köftehor panda
bizi davet etmezsin dabi, motürümüz yok
sana inat getirecem hyoyu.
geziye giderken açacam gazı, takacam farkı, bakalım 14 beygirlik cbf le 120 kiloluk totoşunu nasıl kaldırıp da gelecen peşime
işte böyle bakar ah edersin...seni Allahın Memuru...içinde patlasın gördüklerin...sana kaç kez dedik getir diye...orta yerinden çatla ...
acıkmışsam seni bile yerim... ama kılçıklısın sen...hem tipim değilsin...
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Yollar vapurlar feribotlar virajlar yapılan kilometreler vallaha özendim size
süper gezi olmuş
.Köfteye gelince hammadde kaynağına kadar göstermisiniz resimlerde( büyük ve küçükbaş hayvan sürüsü)
tebrikler
karanlıkta sürüş çok keyifli oluyor ayrı bir tecrübe...Körfez ve çevresidne yaşayanlar gerçekten çok şanslı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
METEHAN çako rizeye gitmeden gezelim dedi eğer kendide isterse ist gidelim dicem olursa pazar günü geliriz ararım sende müsait olursan bi ist turu yaparız. gelende olur sanırım genel olarak bunu çok istiyorum zaten hep istemişimdir 5yılım geçti nede olsa oralarda iyi kötü bi sürü anım var... inşallah olurr
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kanka yebere teneke motor ya...gördün biz 4 le çıkıyoruz adam 3 le ıkınıyor...yerim rölantisini...sağlam mağlam ama 2 kişi çekmiyor abicim gerçek bu...bizimkiler tazı gibi kaçıyor...
ya mezit beklediğimden iri inzan azmanı çıktın abicim o neydi öyle ya...benim gibi memişlerin bile var...
seni artcı alamadığım için gücenmedin dimi..güzel bir hatun olsan çekilirsin ama yok abi napim 100 kilo üzerinde bir sapı...
şaka şaka kızma...zincirlerim zaten 10 liralık yan sanayi kopar mopar dağ başında yem oluruz kuşa kurda diye korktum...iyi kötü bir düldül alda sende bize takıl...ok...
karanlıkta sürüş çok keyifli oluyor ayrı bir tecrübe...
Körfez ve çevresidne yaşayanlar gerçekten çok şanslı...
Metecüm, bende fark ettim Ybr gideri ile cbf giderinin arasındaki farkı. Bizim iki ile çıktığımız dik bayırlarda ben Sedatın arkasında bire almadan gaz kesiyordum, tekrar ikide devam edebiliyordum. Ama Sedat 1. vitese düşüyordu. Ama çapına göre elbette kaliteli ve güzel motör. Adam memleketi geziyo, istediği an istediği yerde. Bu performans farkı anormal sayılmaz bence. Fakat yolculu kullanım açısından cbf biraz daha verimli gibi geldi.
Hacı sen arkana kimseyi alma, kırılır büzülür diyede düşünme. Fizik kurallarına aykırı senin artçı taşıman Mötörün bütün limitleri aşılmış olur tahmin ediyorum Zati motör çekmez, ilerde durup durup şimdi senin yaptığın gibi seni bekleriz. Aslında senin arkana şöle 100 kg bi artçı çakmak lazım ama. Hadi neyse
Karanlıkta sürüşte hacu, zamanla işimiz yok ve geziyoruz, toplu sürüş yapıyoruz, gece karanlık farlarımız yetersiz, çakırını çukurunu bilmerdiğimiz yoldayız ve sen harici herkez artçılı. Aha dedim bu yine kopacak bizden Yardıredı önden. Abi ben sürüş yaparken kendimi güvende hissetmediğim hız, konum, durum içine girmem. Kendi limitlerimi biliyorum, aşmazdım. Kimsede girmesin zaten, sen alışmışsın gece şoförlüğü senelerdir motor kullanıyor olmanın verdiği rahatlık vs derken, bakmadan görüyosun maşşallah abi adı üstünde gezi, kurye değiliz, saatle işimiz yok, zaten karanlığa kalmışız. Farlar hikeye biliyosun. İşte böle hacı. Grubu hızlı gittittirmeye teşfik etme, güvenli ve konforlu gittirmek için çabalayalım. Hızlı gidip ilerde bizi bekliyosun her seferinde, beraberce gitsek, aynalarımızdan arkamızdaki arkdaşlarımızı ve önmüzdeki kardeşlerimizi yolculuk anında her an görsek daha güvenli ve keyifli olmaz mı ?
Ama hacı, o iki araba arasına giriyosun falan ya, ödüm patlıyo, birbirimize lazımız Metocum, fazla action yapma ya. Daha Köfteci Yusufa gidecez bak, İznik Şubesine fakat Orhangazi deül. Orhangaziye gidersek hiç bişey abnlamayız d-100 den yardır. Yalova' dan 20-25 km. Ama Karamürsel' den İznik yaparsak 52 km. Bu güzergahın Aşağı yukarı 40 km si köylerin içinden gece gece. Orman yeşillik vites genelde ortalama 2-3-4. Bazı yerlerde hatta 1. Keyifli yani Yolun son 10 km si düzlük. Bi kaç noktada önü açık, hoş manzaraların olduğu güzel alanlar var. Buralarda foto falan çekilizir. Aşıklar tepesi, diğer adıyla Oluklu tepesi var mesela. Bu yol üzerinde Karamürsel' den İzniğe doğru yola çılkıldığında 7-8 km sonra. Karamürsel ayaklarının altındadır. Bayram tatili arife marife bişeyler denk getirirsek kaçalım. İnşallah o kardeşlerimin hepsini tekrar görmeyi başarırım.
-
mezit adlı üyeden alıntı
METEHAN çako rizeye gitmeden gezelim dedi eğer kendide isterse ist gidelim dicem olursa pazar günü geliriz ararım sende müsait olursan bi ist turu yaparız. gelende olur sanırım genel olarak bunu çok istiyorum zaten hep istemişimdir 5yılım geçti nede olsa oralarda iyi kötü bi sürü anım var... inşallah olurr
abi ne desem yalan olur...bak şu an aracı servise bıraktım eve git dediler beklemedeyim her an çağırılabilirim...özel şoferlik beim iş her an her yerde olabilirim...her an işim olur iznim olur bilemiyorum...Pazar günü çalışacaktım sabah tele mesaj geldi sen izin yap dediler...bişey demiyim...cumartesi akşamı bile netleşmiyor...ama sanmıyorum pazara izin...bizde hafta içi genelde...
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sedat resimlerde seni zayıflamış gördüm kardeşim hasta falan degilsin inş
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
çok büyük hastalığı var sedatımın...ilacı panzehiri falanda yok...adam AŞIK abi...
Buralarda foto falan çekilizir. Aşıklar tepesi, diğer adıyla Oluklu tepesi var mesela. .
hacı napcan yengeyi boşayıp benimi alacan gözmü koydun lan kankana...
ybryi satma sebebim bu çelimsizliği ve çekiş tork zayıflığıydı inan...beni zor çekiyodu şerefsiz...
kanka ne kadar ağırlık o kadar sağlam yere basıyor motor...artcı alsam bu kadar rahat takılamam inan...artcı hep risk abicim...Allah korusun dicem...kaza bela olursa kendi kaderimi yaşamak isterim...abi o yolları ezberledim...bird emakinayla bisiklet gibi oynuyorum...abi bi tarzımız olmuş bu...yapcak bişey yok...ben adam olmam serseri gibin sürerim makinayı...Allah sonumu hayır ede...İstanbulda görsen beni kuryeler bile yuh diyor...alışmışız sert çocuğuz naparsın...ama düzgün gitmeyide bilirim...sadece işime gelmiyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
ya nasip yaa kısmett diyelim
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
abi ne desem yalan olur...bak şu an aracı servise bıraktım eve git dediler beklemedeyim her an çağırılabilirim...özel şoferlik beim iş her an her yerde olabilirim...her an işim olur iznim olur bilemiyorum...Pazar günü çalışacaktım sabah tele mesaj geldi sen izin yap dediler...bişey demiyim...cumartesi akşamı bile netleşmiyor...ama sanmıyorum pazara izin...bizde hafta içi genelde...
çok büyük hastalığı var sedatımın...ilacı panzehiri falanda yok...adam AŞIK abi...
hacı napcan yengeyi boşayıp benimi alacan gözmü koydun lan kankana...
ybryi satma sebebim bu çelimsizliği ve çekiş tork zayıflığıydı inan...beni zor çekiyodu şerefsiz...
kanka ne kadar ağırlık o kadar sağlam yere basıyor motor...artcı alsam bu kadar rahat takılamam inan...artcı hep risk abicim...Allah korusun dicem...kaza bela olursa kendi kaderimi yaşamak isterim...abi o yolları ezberledim...bird emakinayla bisiklet gibi oynuyorum...abi bi tarzımız olmuş bu...yapcak bişey yok...ben adam olmam serseri gibin sürerim makinayı...Allah sonumu hayır ede...İstanbulda görsen beni kuryeler bile yuh diyor...alışmışız sert çocuğuz naparsın...ama düzgün gitmeyide bilirim...sadece işime gelmiyor...
o zaman deri kemik kalsın kerata
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
vaayy çınarcığa mekanıma gelmişsiniz haberim olmamış :( üzüldüm bu duruma ! telafi şart
[B]Hastalıktır, Zevktir motosiklet.. Kırmızı ışıkta durup yandaki arabayı süzüp, yeşil yandığında tozunu yutturmaktır motosiklet... ;)[/B]
-
mezit adlı üyeden alıntı
ya nasip yaa kısmett diyelim
m.ucar adlı üyeden alıntı
vaayy çınarcığa mekanıma gelmişsiniz haberim olmamış :( üzüldüm bu duruma ! telafi şart
valla veni vedi yedim...
-
güzel bir gezi yapmışsınız metehan abi,ama biz gelemedik,ama bir daha ki geziye kesin geliriz.
valla uzun zaman oldu senle gezi yapmayalı.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
Birolcum özledim seni emin ol...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler