25 Ekim '09 [Mt İstanbul] Kitap Yardımı Kampanyası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Rica ederim. Keşke daha fazla kitap olsaydı da getirebilseydim. Böyle organizasyonlar ve katılımlar çok önemli ve değerli. Bundan sonra da böyle anlamlı çalışmalar yapmak dileğiyle..
Ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun.. Lütfen daha dikkatli ve korumalı olalım.
-
üzücü
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
ersinisdj adlı üyeden alıntı
Rica ederim. Keşke daha fazla kitap olsaydı da getirebilseydim. Böyle organizasyonlar ve katılımlar çok önemli ve değerli. Bundan sonra da böyle anlamlı çalışmalar yapmak dileğiyle..
Ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun.. Lütfen daha dikkatli ve korumalı olalım.
heh Ersin..kusura bakma isim için..
Kaza yapan arkadaşlar kitap kapmanyasındakilerden değil diye yazmadım buraya..Herhalde açılır bir başlık..
Bu arada ahh hasan ahhh..
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Kaza yapan arkadaşlar kitap kapmanyasındakilerden değil diye yazmadım buraya..Herhalde açılır bir başlık..
hangi hasan ya ??
-
Hasan Abimi
Abi başka bir şey için dimi üzüntün kaza falan yok
İnş. kimsede zarar yoktur
-
-
hasanpınar kaza yaptı..motoru tekere kaldırmaya çalışırken bir şekilde motor şaha kalkıyor ve egsozların üstünde kayıyor..hasan ve artçısı bırakıyorlar kendilerini motordan..motor da ileride devriliyor..alternatör kapağı kırık..
artçısı da hastahanedeydi en son..ciddi bir şeyi yok ama..
bizimle bp de buluşup başka bir yere gidiyorlardı, biz yolda haberini alıp, kitapları bırakıp kaza yerine gittik sonra..
ben ve bir kaç kişi evlerine gitmek zorundaydı, ama diğerleri hastahaneye gidiyordu en son..
ama dediğim gibi hasanda birşey yokmuş ama artçısının bazı yerleri sıyrılmış ve beli acıyordu en son öyle duydum..Bu arada artçısı kask hariç sıfır korumayla biniyordu cbr 1000 rr'a...
-
Önemli değil.
-
hasanpınar kaza yaptı..motoru tekere kaldırmaya çalışırken bir şekilde motor şaha kalkıyor ve egsozların üstünde kayıyor..hasan ve artçısı bırakıyorlar kendilerini motordan..motor da ileride devriliyor..alternatör kapağı kırık..
artçısı da hastahanedeydi en son..ciddi bir şeyi yok ama..
bizimle bp de buluşup başka bir yere gidiyorlardı, biz yolda haberini alıp, kitapları bırakıp kaza yerine gittik sonra..
ben ve bir kaç kişi evlerine gitmek zorundaydı, ama diğerleri hastahaneye gidiyordu en son..
ama dediğim gibi hasanda birşey yokmuş ama artçısının bazı yerleri sıyrılmış ve beli acıyordu en son öyle duydum..Bu arada artçısı kask hariç sıfır korumayla biniyordu
cbr 1000 rr'a...
off deme be abi artçısı da hüseyindir büyük ihtimal of hasan of
-
Belki bazıları, ilkokul için uygun olmayan kitapları olduğu için getirmemiştir. Örneğin ben genellikle macera romanları ve bir kaç klasik eser getirebildim. Belki ilk sınıflar için uygun değildir ama 6 7 8. sınıflar okuyabilir sanırım.
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
hüseyin değil de bir kızdı..kız arkadaşı sanırsam..
bu arada aldığım son bigilere göre;
motorda 3-4 milyar hasar varmış..artçısında da ufak bir kırık varmış kalça kısmında..doktor önemli bir şey değil demiş..
-
hüseyin değil de bir kızdı..kız arkadaşı sanırsam..
bu arada aldığım son bigilere göre;
motorda 3-4 milyar hasar varmış..artçısında da ufak bir kırık varmış kalça kısmında..doktor önemli bir şey değil demiş..
kız esra abla mı yoksa ?
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
kız esra abla mı yoksa ?
valla tanımıyorum o arkadaşı..
-
valla tanımıyorum o arkadaşı..
neyse abi çok sağol hasanıma da burdan geçmişolsun diyeyim ama yarın bi arıyıp sorarım şimdi rahatsız etmeyelim ya çok üzüldüm herkese iyigeceler
-
-
Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Katılan tüm arkadaşlara canı gönülden sevgi saygı ve teşekkürü borç bilirim..
Hasancım Allah beterinden saklasın.. daha kötü bişey olmadığına şükür..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
önce bir hatayı düzelteyim. mt tükkan olarak değilistanbul mtnin birkaç ferdi olarak ordaydık....
Valla ben 3 kişi görünce hah tamam Mt Tükkan toplandı diyorum
Bu arada fotoları atsana kardeşim
-
Valla ben 3 kişi görünce hah tamam Mt Tükkan toplandı diyorum
Bu arada fotoları atsana kardeşim
fotografları terörden ve askondan istiyceksin birader
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
fotografları terörden ve askondan istiyceksin birader
foto makineyi senin elinde görünce sende sandım fotolar janım..hepsi bu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler