Abi ilk başlarda foto krizi yaşanmmış ama sonra sağnak olarak süper görüntler çıkmış.Tekerinize yüreyinize sağlık.
Abi ilk başlarda foto krizi yaşanmmış ama sonra sağnak olarak süper görüntler çıkmış.Tekerinize yüreyinize sağlık.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Güzel bir gezi olmuş.
Fotoğraflar için teşekkürler
Nice keyifli gezilere..
hah şimdi oldu resimlerin hepsi bu herhalde,herkesin eline sağlık teşekkürler.
Resimler de güzel çıkmış, eline sağlık Bora abi..
“If you always put limit on everything you do, physical or anything else. It will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.”
Hava güzel olunca gezide güzel olmuş. Afiyetde olmuş
tekerinize ,emeklerinize sağlık.tempolu gezi olduğu bellicengizzzz MZ üstünde dediğin gibi durmuşsunhelal size
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------
[QUOTE=adanalı;1836791][IMG].jpg[/IMG]
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww173/BEK_011/KOZAN/Resim120.
elennnnnnnnnn sankim kendinizi genç aşıklar gibi zannediyonuzbari bırakta dağınık kalsınnn.ne bu lennnnnnn yeter bire sarılda sarılllllll
kızı kolda fazerı yolda severim.
güzel gezi emeğinize sağlık dayımın sağlık problemlerinden katılanmadım kısmet başka zamana
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
İlgiyle izledim.Adana mt ile Kapuzbaşı şelalerinde tanışmıştık.Siyah tdm ye bayıldım.Bir gün Mersin'e bekleriz...
Çok güzel olmuş wallahii. Herdaim yolunuz açık olsun..
ulennnn hani ciğerlerin resmi.hiç kafanız çalışmıyor.adanada ciğerci yokmuydu'da ta kozana gittiniz.çıltırmayın gene beni.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Güzel olmuş. Adanalı abi yanlış anlama keşke fotolarda tanıtsaydın bizlere Adanalı arkadaşlarımızı kim kimdir öğrenirdik.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ne güzel etmişsiniz siz öyle resimler herşeyi anlatıyor Adanalı güzel insanlar sizleri özlemiştim en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın....
Tekin abi selamlar olsun senide özledık abi gelmiyormusun bu tarafa..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
haklısın,korkut kardeş,aslında benim kafamdaki fikir de resim aralarına tanıtıcı (yer/kişi)yazıları yazmaktı.ama başta da okumuşsundur,foto yüklemede epey sıkıntı çektim dün akşam,bu defada parça parça yükledim ama fotolar 2 değişik makineden alındığı için,pc.kendine göre seçim yapıp çorba etmiş fotoları.ben istedim ki,baştan sona doğru akıcı bir şekilde devam etsin ama olmadı,artık bir dahaki sefere.gerekli önlemlerimi aldım.
teşekkürler aliciğim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
maşallah güzel gezi olmuş helal adana mt,hani ahmet alanç yok aranızda yeni motor almış severdi gezmeyi demekki işi vardı resimler için sağolun
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
çok güzel ve keyifli bir geziydi katılan tüm arkadaşlara ve bizi orada karşılayan tekin abi ye cok teşekkürler nice güzel gezilere hep beraber inşallah
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
kozanım yaa memleketim :D güzel gezi olmuş
mükemmel bee muzaffer abim protokolu bozmuş beee oda moto ile gelsedi tam olurdu bence olsun ellerinize sağlık çok güzel olmuş en kısa zamanda aranızda olmak dileğimle iii akşamlar muzaffer abimede ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim...
adana MT nin cc ortalaması en düşük olan geziydi bu gezi. hesapladık 282 cc çıktı. ben unutmuşum gezi fotolarına bakmayı yaw. gezi güzeldi ama ciğer için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)