süpersiniz hepiniz..muhtesem
kadir ustam oralara biz gitmedik.bir ara yine gider miyiz.tenekeden ev ve ölü deniz eşsiz.tabii haraketli olmuş.emeğinize sağlık.adana başka.
içim açıldı vallaaa bendemi cross motor alsam ama ben gene chopper almayı hayal edeyim onunlada bunun kadar olmasada buna yakın şeyler yaparım ben
bu ekibin tüm gezileri orjinal.inşallah yakın zamanda birlikte olmak ümidiyle.böyle giderse banada xr 400 r aldıracaklar.fethat abi de almış
Allah içinize sindirsin yie mükemmel kareler harikalar yaratmışsınız...
gardaş sen copiyle buna yakın şeyler yaparsan biz senin eline su dökemeyiz bravo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
gardaş 1gün onuda alırsın inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
allah razı olsun gardaş.senide bekleriz.
Sizin her gezinize bakınca ;''tamam lan kesin kros alıcam 1 tane vurucam kendimi dağa taşa'' diyorum ama İZMİR gibi yerde hangi dağa çıkacaksın özenerek ve imrenerek izliyorum gezilerinizi...
mükemmel bir gezi olmus..
keyifli nice gezilere
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
bursadan slm lar şu sıkıcı günde fotolarla içimi açtınız gerçekten güzel bi gezi olmuş elin
ze sağlık
tek kelimeyle süper. bundan iyisini ancak yine adana mt yapar.
aleyküm selam gardaş sıkıntına çare olduysak ne mutlu bize.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------
doğa ve motosiklet ötesi yok bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------
yaptıkta henüz yükleyemedik bugün inşallah.
burası neresi ya hakikaten süper ..doğa hayvanlar böcekler taklacı güvercinler bile var cok güzel .. kromları parlatma derdi yok ( Bu cruiser sürücüsü olarak) yazık günah ama çizik çuzuk ettiniz güzelim motorları
ÇOK GÜZEL BİR GEZİ..
elinize sağlık bidahaya haberim olsun..
tanışalım..
selamlar.
lütfen ekleyin:
haciguney@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)