Merhaba arkadaşlar.
Bu Pazar kadim dostum Üveys'le Rize'den Trabzon'daki Sera Gölüne küçük bir gezi gerçekleştirdik. Ve bendeniz Kanuni Storm 150 ile 10.000 KM'ye ulaşıyorum. Anasınıfından mezun olmuş gibi mutluyum : P Kazasız belasız nice onbinlere...
Ve paylaşıyorum.
Yazın üveys'le ilk trabzon gezimiz Araklı Devlet Hastanesinde son bulmuştu
Trabzon'la açık bir hesabımız vardı. Ve biz de o hesabı yaralar savdığı gibi kestik.
Öğleden önce Üveys'in dükkanında buluşuyoruz. Ve zaten bakımlı olan motorlarımıza son bakımları yapıyoruz.
ve deyince yol anlıyoruz.
yol deyince tamam oluyor motorlar
ve benim aylar önceden planladığım 10000. km'ye fotoğraf çekme zamanım geliyor. malum KM'ye çok az kala uzun bir tünelde olduğumuz için çok üzülüyorum. Galiba fotoğrafı çekemeyeceğim diye düşünürken tünel bitiyor ve direk sağa çekiyorum.
100 metre sonrası
Yola devam ediyoruz ve Trabzon meydan parkındayız. Biraz dinlenme ve gezme zamanı.
Üniversite okuduğum bu şehir beni geçmiş günlere götürüyor : )
Ve Sera Gölü'nde yemek yemek için yola koyuluyoruz.
Sera gölü Trabzondan Akçaabata giderken 10. Km'de sahilden ayrılıp 2 Km civarı Stabilize sayılabilecek bir asfalt yoldan sonra ulaşılabiliyor.
Harita için tıkla
İki vadi arasında bir göl. Müthiş bir manzara ve sükunet.
Mekan müthiş. Yemekler leziz. Ancak hizmetten memnun kaldığımızı söyleyemeyiz. Öyle bir yer çok daha profosyonel işletilmeli.
Gitmeyi düşünenler için fiyat bilgisi de verelim. Bizim gittiğimiz mekanda 2 porsiyon köfte, ortaya salata, Bir sürahi ayrana 24 lira ödedik.
Motorlarımız ve biz.
Ve Rize'deyiz.
Bir pazar gezmesi de güzel anılarla böylece son buldu.