guzel olmuş kazasız belasız
Süper ya.. Apachede yakıyor hani..
Gerçekten güzel bi gündü çamur mamur naked motorlarla daldık naked in gücünüde test ettik maşallahları var nerdeyse korss yapacaktık sinan abi teşekürler bu güzel günü organize ettiğin için ayrıca börek harikaydı manzara harika orman havasıda süperdi :D
Yolver gitsin .
şahsen naked tipi motorlarla her yola girilir.ama motora acımakla alakalı elbette çok güzel gezi olmuş
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
can sıkıntısı belli abi ikinizin motoru artık 500 den gider bana üzerine para verseler sokmam o yollara motorumu 2 saat motor yıka sonra çamurlu yollara sok düşünmesi bile ...kötü.alalım birartane kros vuralım kendimizi dağlara
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çamurla iç içe ne güzel...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
vay vayy yaa sinan abi iyi bir gezinti olmuş birde benim eski kanuni 200cc atv orada olacaktıki bol bol patinaj ve arka çamurluklarda kırıktı zaten offf pislikten geçilmez tadindan yenmez bir tur olurdu bea
apache nasıl kaymıştır o yollarda varya =) kendi motorumdan biliyorum orjinal lastikleri suda çok fena kayıyor
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Ooo habersiz ekşın yapmışsınız..Arazi mangası sizii
Nereler buralar bu arada? Beykoz tarafı mı?
benim motoru oraya sokarsan fiyatına zam yaparım yine haberiniz olsun
güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Abi tebrikler ... Paylaştığınız için de teşekkürler...
İşte budur diyebileceğim bir gezi olmuş...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
süpersiniz !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
güzel bi gezi olmuş
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)