Çok güzel bir gezi olmuş, eşinizle nice kazasız yollara Darısı başımıza
Çok güzel bir gezi olmuş, eşinizle nice kazasız yollara Darısı başımıza
çok güzel bir gezi olmuş selçuk bey.ancak öğretmen evi bence o kadar da kötü değildi. sadece pahalıydı.
Bu sene bende İzmir-çeşme yaptım.Bizim motor daha küçük olduğundan uzun yoldan korkuyor arabayla gittim o yüzden.Zevkli rota elinize tekerinize sağlık
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Çok hoş bir gezi olmuş sizleri tebrik ederim hem motor tutkunuz hemde eşinizle uyumunuz için
Güzel insanlar...
Güzel motorlara binmişler,
Çok güzel yerlere gitmişler.........
imrendim walla hocam..harbiden
işte buna dokunma !!!
Tüm yorum yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah bu güzel dilekli insanlar ile bi'yerlerde buluşmak umudu ile, tekrar teşekkürler, tek tek hepinize...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
TRANSALP BIN OLSAYDIN YORULMAZDIN BU ARADA...Kardeşim
ne varsa enduro da var
Güzel bir gezi olmuş yakın zamanda bende eşimle Datça'ya gitmeyi planlıyoruz sizden birkaç yer esinlendim görüşmek üzere . Tekeriniz her daim düz bassın
Aklın Yolu Bir .
Dört Teker Bedenini, İki Teker Ruhunu Hareketlendirir.
kendim gezmiş kadar oldum
bu arada artçıyla beraber bukadar ustaca kullanabilmek gerçekten çok başarılı yol ile ilgili verdiğin bilgiler için de teşekkürler otaraflara gidecek arkadaşlar için çok faydalı olacağı kanağatindeyim
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
göceğe uğrayıp 12 adalar turuna katılmadıysanız mutlaka tavsıye edıyorum gerçi sezon bıttı ama seneye mutlaka gidin derim
konu biraz hortlamış gibi ilk görünce yeni bi gezi sandım ama ekim ayı deyince noluo be dedim herneyse eskide olsa gezi güzel olmuş benim ist.-artvin gezimi hatırlattı paylaşım için saol
Motosiklet mucidi
Çok güzel bir gzi olmuş, swayenizde biz de gezdiğiniz yherlei görebiliyoruz. Belki ileri TV programına başlarsınız ki bence bu konuda gayet başarılısınız ;)
Güzel gezi olmuş. Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
2009 ekimde yaptığınız geziniz , benim için önemli o tarihte jandarma olarak datçada askerliğimi yapmıştım, fotolar ile anılarım canlandı. Teşekkürler
Passionately in love with Motorcycle
Bu güzel gezi, resimler ve anlatım için çok teşekkürler. İştah kabartıyor nice gezilere... tekerin düz bassın, taş değmesin...
Tebirkler çok güzel bir gezi olmuş
Güzel bir gezsi olmuş emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler kazasız belasız geziler diliyorum...
Çok güzel gezi olmuş tebrikler.
Yalnız ben de Kaş'lıyım Kaş, temiz ve nezih pansiyonları ile meşhurdur, yarımadanın uç bölümünde ve küçük çakıl mevkiinde ise daha lüks konaklama alternatifleri bulunur.
Genel olarak kalite yüksektir, yakınen bilirim. Hangi otellerden / pansiyonlardan bu kötü izlenimi aldığınızı öğrenebilir miyim?
valla bravo çok güzel gezmişsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)