güzel gezi olmuş tebrikler resimler için sağolun.
güzel gezi olmuş tebrikler resimler için sağolun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Evet evet bardakta bira var Güzel gezi olmuş, emek verip paylaştığın için teşekkürler. Nice bol km'li kazasız belasız geziler eşinizle birlikte
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Gerçekten bravo size emeğinize sağlık sağolun paylaşım için bende gezmiş gibi oldum sayenizde.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Gerçekten çok güzel gezi olmuş.. Resimlere baktıkça kendimi oralarda hissediyorum... paylaşım için teşekkürler
kutlarım süper bir gezi olmuş
bu arada öğretmen evinin 4 yıldızlı otelden daha pahalı olması beni şaşırttı.ayrıca binanın hali içler acısı
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Hocam harikasınız motosikletle gidinilibilecek en güzel yerlerden Datça...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Çok güzel yerlere gidilmiş.Güzel bir gezi, kazasız sorunsuz nice sürüşler.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Kıskanmadım desem yalan olur. Son zamanlarda içimde inzivaya çekilmiş motor tutkusunu yeniden alevlendirdi bu fotoğraflar. Şimdi aşağıya inip 3 haftadır açmadığım motorun brandasını bana açtıracaksın. O Işılayın boynundaki poşiyide biryerlerden tanıyorum.Beni çoook uzaklara götürdü. Sizi halen bekliyoruz haberiniz ola. Görüşürüz.
güzel bir gezi olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık motorunuza kuvvet
Tebrikler, süper bir gezi olmuş .....
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
güzel gezi olmş tekerine sağlık antalyadanda böyle gezileri görmek sevindiriyor
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
çok güzel bir gezi olmuş selçuk. hatta imrndirecek cinsten diyebiliriz. motorumu sattığım için motorsuzum uzun bir zamandır motorsuzum. hiç de iyi olmadı bu gezi benim için.
Büyük bir zevkle okudum teşekürler çok güzel bir gezi olmuş.ellerinize sağlık motorunuza kuvvet.Tebrikler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yeni motosikletinizle yaptığınız gezi-fotoğraflar çok güzel olmuş.
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
valla helal olsun size..ben resimlere bakarken yoruldum.......bu datçanın yolu hala bozuk ve bariyersizmi...acaba....ben arabayla gece çıkmıştım ilk kez sabah inerken ben buradanmı çıkmışım diye korkmuştum....ne bariyer var ne uyarı bi kaysan doğru şarampol ..birisinin bulmasıda imkansızdır...tabi bu anlattığım olay 10 13 sene felan öncesi..
bu kaçıncı geziniz saymadım ama helal olsun devamını bekliyoruz
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Güzel bir gezi olmuş. Tekerinize sağlık
Darısı başımıza inşallah...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
gerçekten güzel gezi olmuş eşinizi ve sizi tebrik ederim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
gezi mukkemel gaziniza bereket..))
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)