Mangal cız bız fotoları..Rekorr 141 kişi
-
Reklamlar
-
Helal olsun güzel gezi olmuş .
-
Cansu'cum helal olsun ablası
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
-
MaşaLLahhh...!!
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
-
JeopardY adlı üyeden alıntı
Cansu'cum helal olsun ablası
Aynen abisi tebrik ederim burada olmasada bi yerde birilerine iyi kapak oldu ;) anladın sen onu
-
ordada kapak yaptım ama :D
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
gercekten cok eglenceli görünüyo
-
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
ordada kapak yaptım ama :D
gördük gördük kız msn ye girsene
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
-
hemen giriyorum
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
çok güzel bi geziye imza atmışınız kutluyor ve afiyet olsun diyorum
-
Güzel Gezi olmuş Arkadaşlar tebrikler..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
mgu murat abi mustafa ben fotoları istiyoruz
-
99 motorcudan 1 tane bile tekerci çıkmazmı yazıklar olsun diyecektim, sayfanın sonlarına doğru gördüm yağız delikanlıyı
Helal olsun güzel organizasyon.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
güzel ve kalabalık bi gezi olmus
-
tam 400 km yol yaptık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
en uzaktan ben geldim hearlde kağıthaneden
-
güzel bir gezi olmuş yüreginize saglık
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Öncelikle Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum Çünkü ; Çok Başarılı SOrunsuz Problemsiz Bir Organizasyon Olmuş.
Ben Geleceğim dedim, Çok reklam Yaptım arkadaşlara Haydi haydi diye, Millet gitti Biz Kaldık
Şaka Bir Yana Son Anda Oluşan bir Gelişmeden dolayı katılamadım ama dükkanın önünden geçen Onlarca motoruda Gördükçe kafayı yedim valla.
Ayrıca Dönüş yolunda MAlkara dan gelen Motosiklet grubunada teşekkür Ediyorum yanıma ugradıkları için... Cansu Güzel Olmuş... Ellerinize SAglık TEbrikler bi KEz Daha..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
-
Oh maşşallah
Bir gün Yalova da cıkıp Taaa sizin oralara geziye geleceğim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
artık seneye daha çok katılım bekliyoruz,cansuyu tebrik ederim,dikkat ettimde 99 motordan 1 tanesi cıbırdı o da benimki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler