Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İZMİR Selçuk Şirince Festivali..2009

REKLAM ALANI
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangal da yapacak mıyız
    mangalsız olur mu hiç aşkolsun.

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mangal yoksa gitmiyoruz zaten.

bak siz şeker bir çiftsiniz (allah nazardan saklasın) size bir kıyak daha yapayım. o mangalın üstünde bir de türk kahvesi pişireceğim. buna da gelmezsen yuh derim artık

yaş da önemli günde. ikisini de sağlamak lazım. biz o zaman huzurevi MT ye takılacağız. eskiden söyle gazlardık şöyle yerdik diye anlatacağız. ama emre biz böyle yemeğe devam edersek kolestrol falan hak getire tüm ihtiyarlığımızda rejim yapmak durumunda kalabiliriz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangalsız olur mu hiç aşkolsun.

bak siz şeker bir çiftsiniz (allah nazardan saklasın) size bir kıyak daha yapayım. o mangalın üstünde bir de türk kahvesi pişireceğim. buna da gelmezsen yuh derim artık

yaş da önemli günde. ikisini de sağlamak lazım. biz o zaman huzurevi MT ye takılacağız. eskiden söyle gazlardık şöyle yerdik diye anlatacağız. ama emre biz böyle yemeğe devam edersek kolestrol falan hak getire tüm ihtiyarlığımızda rejim yapmak durumunda kalabiliriz.
    Şimdiden ellerine sağlık Murat'cım, kısmetse bu yaz motörümüzle geldiğimizde oraya, mangalı da kahveyi de afiyetle indiririz mideye inşallah.

Bu arada, ben biraz toparladım bu ara göbeği, hava muhalefetinden dolayı da mangala hasret kaldım maalesef.. Ama telafi ederiz tabi İhtiyarlık hele bir gelsin de bakarız o zaman

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler