İZMİR Selçuk Şirince Festivali..2009
Reklamlar
-
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
Seneye Gelin artık.. gerçi festival zamanı pek yıllık izinlere denk gelir durumda değil. yinede bir hafta sonu kaçamağı şeklinde olabilir. Murat hocam olmazsa da ben ve eşim sizi misafir etmekten mutluluk duyarız.
Çok teşekkür ederiz
Reklamlar
-
özcan ile mont markaları haricinde herşey aynı
bizi yolda gören bir bakıp bir daha dönüyor.
Altımızda Hayabusa olsa bu kadar dikkat çekmez heralde Acil benimde topcase almam lazım sende var bende yok o biraz bozuyor uyumu
-
izmirde CBF TEAM varmıydı yapın bir düzenleme güzel görünüyor takım halinde
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
yeschim adlı üyeden alıntı
Murat delisiniz yaa İzmir'de yaşa oraya festivale gitme
Biz orada olsaydık sizi sürekleye sürükleye götürürdük
Fotoğraflar için teşekkürler
ya aklımıza geldi ama çoook öncesinden balık tutmak için arkadaşlarla tarihi netlemiştik. hoş balık da tutamadık yani tutmaya bile gidemedik ama kaçırmışız güzel etkinlikmiş.
siz geldiğinizde yapılacak ikinci etkinlikde belli oldu. bir kocaman bir mangal yakılacak bol etli tavuklu sucuklu ikinci olarak da ertesi sabah şirinceye doğru kahvaltı için yola çıkılacak. emreye çok selamlar. birbirinize dikkat edin.
ama dedik cumartesi murat abi ye sallamadı bizi illede balık tutacak adam.
seneye artık.
yaw biz olta sallayacaz diye sözleşmiştik hasanım. sen de olta olmadığına göre sallamamamız normal. sallasaydık tuhaf olurdu. neyse yakın bir tarihte gidelim nilüferin kestane krizi tuttu.
-
Adana İl Temsilcisi
çok güzel bir paylaşım.bu kadar güzel yerleriniz var,gidin gezin kardeşim.geçen hafta burada selçuk'ta yaşayan bir lokanta sahibi ile tanıştık.kartını aldım,kısmetse bir fırsat bulduğumda sizn oraları gezmeye geleceğim.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
Bizde gitsek mi diye düşünmüş,daha sonra denize gitmiştik
Güzel bir gezi olmuş,tekerinize ve yüreğinize sağlık.Fotoğraflama ve aktarım için teşekkürler..
Keşke gelseymişsiniz uzun zamandır görüşemedik orda kesin rastlaşırdık
Facebookta deniz fotolarını gördümde keşke Şirinceye gelseymişsiniz dedim
-
Moderatör (forrap)
-
Wallace adlı üyeden alıntı
ya aklımıza geldi ama çoook öncesinden balık tutmak için arkadaşlarla tarihi netlemiştik. hoş balık da tutamadık yani tutmaya bile gidemedik ama kaçırmışız güzel etkinlikmiş.
siz geldiğinizde yapılacak ikinci etkinlikde belli oldu. bir kocaman bir mangal yakılacak bol etli tavuklu sucuklu ikinci olarak da ertesi sabah şirinceye doğru kahvaltı için yola çıkılacak. emreye çok selamlar. birbirinize dikkat edin.
yaw biz olta sallayacaz diye sözleşmiştik hasanım. sen de olta olmadığına göre sallamamamız normal. sallasaydık tuhaf olurdu. neyse yakın bir tarihte gidelim nilüferin kestane krizi tuttu.
Abi bende olta var da pek hoşlanmıyorum.. ince işçilikler beni sıkar. hele o iğne bağlama işi varya ölüm.
adanalı adlı üyeden alıntı
çok güzel bir paylaşım.bu kadar güzel yerleriniz var,gidin gezin kardeşim.geçen hafta burada selçuk'ta yaşayan bir lokanta sahibi ile tanıştık.kartını aldım,kısmetse bir fırsat bulduğumda sizn oraları gezmeye geleceğim.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.
Bu tarafara yolunuz düştüğünde bekleriz. Yada biz olduğunuz yere geliriz. teşekkürler.
mmm
Gelecek te bir gün gelecek
Fakirin ekmeğidir umut
Siz de dikkat edin birbirinize aleykümselam
Ben hesapladım abla.. 53 yaşında emekli oluyorum. Daha 25 sene var.
Bizde gitsek mi diye düşünmüş,daha sonra denize gitmiştik
Güzel bir gezi olmuş,tekerinize ve yüreğinize sağlık.Fotoğraflama ve aktarım için teşekkürler..
Keşke gelseydiniz. Festival baya kalabalık ve hareketliydi. Deniz de iyi fikirmiş aslında.. gerçi özcan bugun yollarda yüzmüştür
Özcan facebooktaki deniz fotolarında ne var yahu
Deniz de gayet iyi oldu.Yaz boyunca girdiğim en sıcak denize girdim,kekmanlarda dahil olmak üzere kimse yoktu,plajı satın almış gibiydik
Şirince güzel olmuş,ama iyi ki denize gitmişiz diyebiliyorum (bu günki yağmuru ve bundan sonrakileri düşününce,yapabileceğimiz son denizdi).
Başka zaman başka yerde görüşürüz Özcan
(Gerçi gelirken bana Şirince den bi kavun şarabı almadıysan görüşmesekte olur
)
Almadı almadı .. ne kestane aldı ne Zeytinyağlı sabun.. Yedi içti gezdi sadece
AL gülüm ver gülüm yaparak ekonomiye can vermedi ..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Özcan facebooktaki deniz fotolarında ne var yahu
Deniz de gayet iyi oldu.Yaz boyunca girdiğim en sıcak denize girdim,kekmanlarda dahil olmak üzere kimse yoktu,plajı satın almış gibiydik
Şirince güzel olmuş,ama iyi ki denize gitmişiz diyebiliyorum (bu günki yağmuru ve bundan sonrakileri düşününce,yapabileceğimiz son denizdi).
Başka zaman başka yerde görüşürüz Özcan
(Gerçi gelirken bana Şirince den bi kavun şarabı almadıysan görüşmesekte olur
)
Güzel olmuş birşey demiyorum eğlenmişsiniz Verdiğin pozlardan eğlendiğiniz belli zaten
Abi bende olta var da pek hoşlanmıyorum.. ince işçilikler beni sıkar. hele o iğne bağlama işi varya ölüm.
Bu tarafara yolunuz düştüğünde bekleriz. Yada biz olduğunuz yere geliriz. teşekkürler.
Ben hesapladım abla.. 53 yaşında emekli oluyorum.
Daha 25 sene var.
Keşke gelseydiniz. Festival baya kalabalık ve hareketliydi.
Deniz de iyi fikirmiş aslında.. gerçi özcan bugun yollarda yüzmüştür
Almadı almadı .. ne kestane aldı ne Zeytinyağlı sabun.. Yedi içti gezdi sadece
AL gülüm ver gülüm yaparak ekonomiye can vermedi ..
Benim işim yemek içmek gezmek zaten başka işe yaramam bilmiyomusun Birdahaki gidişimde ekonomiye can damarı olcam tamam
-
Ben hesapladım abla.. 53 yaşında emekli oluyorum.
Daha 25 sene var.
Ben de 52 yaşında emekli oluyorum ama kaç sene var söylemiim Ölme eşeğim ölme bizimkisi yani
-
Ben de 52 yaşında emekli oluyorum ama kaç sene var söylemiim
Ölme eşeğim ölme bizimkisi yani
ben hesaplamadım bile ama 50 den önce olamam herhalde. neyse o zamana 3 tekerli bir chopper alırım onla da keyifli keyifli gezerim
-
bugun şu mp3 ü bir inceledim fena durmuyor alet.. ondan alalım bir çiift
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
yaw onun da ismi bir ilginç. sanki her an birisi indirecekmiş gibi tedirgin edici. birde çok fazla seri ve hızlı. bize pır pır chopper sanki daha iyi gider. hem arkada termosla çay da içeriz. muhabbet falan şahane olur
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Wallace adlı üyeden alıntı
yaw onun da ismi bir ilginç. sanki her an birisi indirecekmiş gibi
tedirgin edici. birde çok fazla seri ve hızlı. bize pır pır chopper sanki daha iyi gider. hem arkada termosla çay da içeriz. muhabbet falan şahane olur
mangal da yapacak mıyız
-
-
-
nneeeyyyy 60 mııııııı
evet yaşı beklemek zorundasın
bak zorundasın diyorum tekil konuşuyorum artık bilmem farkında mısın
60 dedi yaa
sen yanlış hesaplamadın di mi cnm
Eğer doğruysa İzmir'e değil ancak İzmir marşıyla mezarlığa gideriz biz töbe töbee
Hükümetin amacı o zaten aşkım, erkeklerde emeklilik yaşı 60 oldu; yani "Mezarda emeklilik".
Eeee prim gün sayısını doldurmanın olayı ne o zaman
Tekil söylüyorsun demek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler