Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İZMİR Selçuk Şirince Festivali..2009

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seneye Gelin artık.. gerçi festival zamanı pek yıllık izinlere denk gelir durumda değil. yinede bir hafta sonu kaçamağı şeklinde olabilir. Murat hocam olmazsa da ben ve eşim sizi misafir etmekten mutluluk duyarız.
    Çok teşekkür ederiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    özcan ile mont markaları haricinde herşey aynı
    bizi yolda gören bir bakıp bir daha dönüyor.
    Altımızda Hayabusa olsa bu kadar dikkat çekmez heralde Acil benimde topcase almam lazım sende var bende yok o biraz bozuyor uyumu

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    izmirde CBF TEAM varmıydı yapın bir düzenleme güzel görünüyor takım halinde
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat delisiniz yaa İzmir'de yaşa oraya festivale gitme Biz orada olsaydık sizi sürekleye sürükleye götürürdük
    Fotoğraflar için teşekkürler
    ya aklımıza geldi ama çoook öncesinden balık tutmak için arkadaşlarla tarihi netlemiştik. hoş balık da tutamadık yani tutmaya bile gidemedik ama kaçırmışız güzel etkinlikmiş.

siz geldiğinizde yapılacak ikinci etkinlikde belli oldu. bir kocaman bir mangal yakılacak bol etli tavuklu sucuklu ikinci olarak da ertesi sabah şirinceye doğru kahvaltı için yola çıkılacak. emreye çok selamlar. birbirinize dikkat edin.

ama dedik cumartesi murat abi ye sallamadı bizi illede balık tutacak adam.

seneye artık.

yaw biz olta sallayacaz diye sözleşmiştik hasanım. sen de olta olmadığına göre sallamamamız normal. sallasaydık tuhaf olurdu. neyse yakın bir tarihte gidelim nilüferin kestane krizi tuttu.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    çok güzel bir paylaşım.bu kadar güzel yerleriniz var,gidin gezin kardeşim.geçen hafta burada selçuk'ta yaşayan bir lokanta sahibi ile tanıştık.kartını aldım,kısmetse bir fırsat bulduğumda sizn oraları gezmeye geleceğim.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya aklımıza geldi ama çoook öncesinden balık tutmak için arkadaşlarla tarihi netlemiştik. hoş balık da tutamadık yani tutmaya bile gidemedik ama kaçırmışız güzel etkinlikmiş.

siz geldiğinizde yapılacak ikinci etkinlikde belli oldu. bir kocaman bir mangal yakılacak bol etli tavuklu sucuklu ikinci olarak da ertesi sabah şirinceye doğru kahvaltı için yola çıkılacak. emreye çok selamlar. birbirinize dikkat edin.

mmm Gelecek te bir gün gelecek Fakirin ekmeğidir umut
    Siz de dikkat edin birbirinize aleykümselam

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizde gitsek mi diye düşünmüş,daha sonra denize gitmiştik
    Güzel bir gezi olmuş,tekerinize ve yüreğinize sağlık.Fotoğraflama ve aktarım için teşekkürler..

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi olmuş,tekerinize ve yüreğinize sağlık.Fotoğraflama ve aktarım için teşekkürler..
    Keşke gelseymişsiniz uzun zamandır görüşemedik orda kesin rastlaşırdık

Facebookta deniz fotolarını gördümde keşke Şirinceye gelseymişsiniz dedim

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özcan facebooktaki deniz fotolarında ne var yahu Deniz de gayet iyi oldu.Yaz boyunca girdiğim en sıcak denize girdim,kekmanlarda dahil olmak üzere kimse yoktu,plajı satın almış gibiydik
    Şirince güzel olmuş,ama iyi ki denize gitmişiz diyebiliyorum (bu günki yağmuru ve bundan sonrakileri düşününce,yapabileceğimiz son denizdi).

Başka zaman başka yerde görüşürüz Özcan (Gerçi gelirken bana Şirince den bi kavun şarabı almadıysan görüşmesekte olur )

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750

yaw biz olta sallayacaz diye sözleşmiştik hasanım. sen de olta olmadığına göre sallamamamız normal. sallasaydık tuhaf olurdu. neyse yakın bir tarihte gidelim nilüferin kestane krizi tuttu.
    Abi bende olta var da pek hoşlanmıyorum.. ince işçilikler beni sıkar. hele o iğne bağlama işi varya ölüm.
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir paylaşım.bu kadar güzel yerleriniz var,gidin gezin kardeşim.geçen hafta burada selçuk'ta yaşayan bir lokanta sahibi ile tanıştık.kartını aldım,kısmetse bir fırsat bulduğumda sizn oraları gezmeye geleceğim.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.
    Bu tarafara yolunuz düştüğünde bekleriz. Yada biz olduğunuz yere geliriz. teşekkürler.
    mmm Gelecek te bir gün gelecek Fakirin ekmeğidir umut
    Siz de dikkat edin birbirinize aleykümselam
    Ben hesapladım abla.. 53 yaşında emekli oluyorum. Daha 25 sene var.
    Keşke gelseydiniz. Festival baya kalabalık ve hareketliydi. Deniz de iyi fikirmiş aslında.. gerçi özcan bugun yollarda yüzmüştür
    Özcan facebooktaki deniz fotolarında ne var yahu Deniz de gayet iyi oldu.Yaz boyunca girdiğim en sıcak denize girdim,kekmanlarda dahil olmak üzere kimse yoktu,plajı satın almış gibiydik
    Şirince güzel olmuş,ama iyi ki denize gitmişiz diyebiliyorum (bu günki yağmuru ve bundan sonrakileri düşününce,yapabileceğimiz son denizdi).

Başka zaman başka yerde görüşürüz Özcan (Gerçi gelirken bana Şirince den bi kavun şarabı almadıysan görüşmesekte olur )
    Almadı almadı .. ne kestane aldı ne Zeytinyağlı sabun.. Yedi içti gezdi sadece
    AL gülüm ver gülüm yaparak ekonomiye can vermedi ..
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Gts 250i Evo

Güzel olmuş birşey demiyorum eğlenmişsiniz Verdiğin pozlardan eğlendiğiniz belli zaten

Abi bende olta var da pek hoşlanmıyorum.. ince işçilikler beni sıkar. hele o iğne bağlama işi varya ölüm.

Bu tarafara yolunuz düştüğünde bekleriz. Yada biz olduğunuz yere geliriz. teşekkürler.

Keşke gelseydiniz. Festival baya kalabalık ve hareketliydi. Deniz de iyi fikirmiş aslında.. gerçi özcan bugun yollarda yüzmüştür

Almadı almadı .. ne kestane aldı ne Zeytinyağlı sabun.. Yedi içti gezdi sadece
    AL gülüm ver gülüm yaparak ekonomiye can vermedi ..
    Benim işim yemek içmek gezmek zaten başka işe yaramam bilmiyomusun Birdahaki gidişimde ekonomiye can damarı olcam tamam

Motosikleti
    Ben de 52 yaşında emekli oluyorum ama kaç sene var söylemiim Ölme eşeğim ölme bizimkisi yani

Motosikleti
    Ben de 52 yaşında emekli oluyorum ama kaç sene var söylemiim Ölme eşeğim ölme bizimkisi yani
    ben hesaplamadım bile ama 50 den önce olamam herhalde. neyse o zamana 3 tekerli bir chopper alırım onla da keyifli keyifli gezerim

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    bugun şu mp3 ü bir inceledim fena durmuyor alet.. ondan alalım bir çiift
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    yaw onun da ismi bir ilginç. sanki her an birisi indirecekmiş gibi tedirgin edici. birde çok fazla seri ve hızlı. bize pır pır chopper sanki daha iyi gider. hem arkada termosla çay da içeriz. muhabbet falan şahane olur

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel gez.iiii ....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    yaw onun da ismi bir ilginç. sanki her an birisi indirecekmiş gibi tedirgin edici. birde çok fazla seri ve hızlı. bize pır pır chopper sanki daha iyi gider. hem arkada termosla çay da içeriz. muhabbet falan şahane olur
    mangal da yapacak mıyız

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mangal da yapacak mıyız
    Mangal yoksa gitmiyoruz zaten.

Bu arada ben de hesapladım, yaş olarak 60 diyor ama, kalan gün sayısı hesabına göre işgünümü doldurduğum takdirde 45 yaşında emekli olabiliyorum sanırım. Gerçi bu yaş ve gün sayısı mantığını da anlamıyorum ama.. İlla yaşı beklemek gerekiyor mu yani emekli olabilmek için

Motosikleti
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mangal yoksa gitmiyoruz zaten.

Bu arada ben de hesapladım, yaş olarak 60 diyor ama, kalan gün sayısı hesabına göre işgünümü doldurduğum takdirde 45 yaşında emekli olabiliyorum sanırım. Gerçi bu yaş ve gün sayısı mantığını da anlamıyorum ama.. İlla yaşı beklemek gerekiyor mu yani emekli olabilmek için
    nneeeyyyy 60 mııııııı
    evet yaşı beklemek zorundasın bak zorundasın diyorum tekil konuşuyorum artık bilmem farkında mısın 60 dedi yaa sen yanlış hesaplamadın di mi cnm Eğer doğruysa İzmir'e değil ancak İzmir marşıyla mezarlığa gideriz biz töbe töbee

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nneeeyyyy 60 mııııııı
    evet yaşı beklemek zorundasın bak zorundasın diyorum tekil konuşuyorum artık bilmem farkında mısın 60 dedi yaa sen yanlış hesaplamadın di mi cnm Eğer doğruysa İzmir'e değil ancak İzmir marşıyla mezarlığa gideriz biz töbe töbee
    Hükümetin amacı o zaten aşkım, erkeklerde emeklilik yaşı 60 oldu; yani "Mezarda emeklilik".

Eeee prim gün sayısını doldurmanın olayı ne o zaman

Tekil söylüyorsun demek..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler