arkadaşlar çok çok çok güzel bir olay oldu alem çatladı alayınaatmayalım tümenine. gürkan abi akşam yemekler güzelmiş öyle duyduk ve gördük.Hürmetler
arkadaşlar çok çok çok güzel bir olay oldu alem çatladı alayınaatmayalım tümenine. gürkan abi akşam yemekler güzelmiş öyle duyduk ve gördük.Hürmetler
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ben kimseye taş atmıyorum. ama senin kafan yarılıyo yada benim sözlerimle birinin kafasını yarmak istiyosan o benim değil senin sorunun pandacım. elimde sargı beziyle gelip müdahale etmem haberin olsun
yönetim gerektiği yerde gerektiği kadar yardımcı oldu. elbette bizimle olsunlar isterdik ama yoklar diyede sitemim olmaz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
o şekilde düz hitap etmen yanlış...büyüğün senin...ve okuyor...tamam el ense muhabbetin var ama yinede bunu ortamda bize hissettirmemelisin...Halis abi diyebilirsin...Halis Bey diyebilirsin...vs vs...neyse banane ya...
Yönetimden birileri neden yoktu sorusuna cevap aramaya devam ediyoruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------
tamam ben Cerrahinin altında buzağı aradım o zaman ...pardon...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eyong efendi Panda yı hucresine kapatabilirmisiniz hazır okuyorken
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
çok şekersiniz hep varolun emi...çok uzun yaşayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
MT ye selamlar olsun, katılan destek veren ve kalben orada olan herkese denizcieylem o gün orada nöbette olacak idi, son anda görev yeri değişti. Olsun, diğer gızlarda acıtmadan inne yapabiliyorlar
Panda'lar Kan Viremiyolar mı olm
Poturdak
Ben Sapancadaydım...Eylam Ablamıda pek bi özledim...yeğenimi too...Burak gelmiş yuvasına dönmüş...sezon kapalı ama abi nice olacak bizim halimiz...
len ordan çıkarken kız beddua etti heralde bindirmedim diye radyatörüm delinmiş :D
Serseri diyenlere kapak işte..Teşekkürler hepinize ..
teşekkürler en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
bizim ihtiyar kim olucak. 70 diyip azıcık yaşını küçülttüm çaktırma işte diloş
saglam bitarafı kaldımı kawanın edi
Allan sopası yok işte. kandırın kıları bi tur bindiricez diye sonra çamur yapın. radyatöründe delinir harartte yaparsın işte
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hepinizi yeniden kutlarim.
Resimlerde en kolay tanidim kisiler Temel ve Gürkan.
Arkadaslarin karizmasi baska.
Cok kisiyi tanir oldum kuyu cadisinin sayesinde..
yorgunum die veremedim kanıma dokundu dinlenmiş bir şekilde gidip genel merkesde vermessem bana zargana demesinler gerci dün bari biraz çabalayıp biraz olsun katkıda bulunayım dedim ama malesef insanlarımısın büyük bölümü duyarsız çıktı dün yanı başımda avrasya maratonuna kayıt yapanlar kadar kayıt yapabilseydik ki (ikiside saglık için faydalı)
oarya bir kan istasyonu açabilirdik benzin istasyonu misali uyuz oldum yaa ne maratonmuş
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Hepiniz su kardesimin yuzune iyi bakın...
Bu kardesimi masanın kenarına geldi ve form doldurmaya calısıyordu.
Dedimki gel kardesim ben sana yardımcı olmaya calısayım.
ismin nedir dedim.
Birseyler soyledi ama anlasılmadı.
Sonra soparım sordu tekrar abi dedi ben ozurluyum.
Ama yine anlamadık.
Abi dedi heceleyerek ben özürlüyüm kan vermemde sakınca varmı..........
Gozlerim yasardı o anda ve dolmus gozlerimle baktım gozlerine..
Allah dedim...
Estagfurullah...
Allah seni boyle begenip yaratmıs O nun yarattıgı bu guzellige biz nasıl özür diyebiliriz.
Yok yok abicigim ben seviyorum bu halimi dedi..
Kendisi ile oylesine barısıktı ki..
Kurban olurum seni yaratana ben..
Sen ozurluysen taksimde borusuru gozune sokarak yardım diledigimiz insanlar ne acaba ?
Yalvarırcasına kan dilendigimiz insanların özürü nasıl bir özür ki senin su yureginin guzelliginin yanında ama farkında degiller..
Görebilene... Köre ne...
Dedim Ey guzel rabbim..
Envayi cesit laflar soyledigimiz, yardım diledegimiz insanlar cevirip kafasını da hayır demeye bile tenezzul etmiyorlar.. (Bir ara sinirlerim bosaldı cıktıgı metrodan assagıya geri yuvarlayacaktım agzınız ..... kactı ulan sizin diye...)
Biz ne gunlere kaldık yarabbi...
Ne bicim bir insan ! musvetteleri icinde gecirdigimiz gunlere hayat diyoruz.
Biz ne zavallı insanlarız...
Sen bizleri hayvanlık makamında ala eyle....
Amin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)