Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Babacım bi an öyle yazdım işte
Kycd sen hiç havada uçan çaydanlığın kafada çıkarttığı sesi biliyor musun ?
Neyse ben çok konuşmıyım aşkım kızmasın ben bilmem beyimmm bilir
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Vay be Herkeze örnek olucak bir davranış KAn vermişsiniz Keşke Benimde haberim olsaydıda Gelseydim dün mt de hep baktım ettim boş boşta durdurm Keşke Kan vermeye gelebilseydim.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Çok güzel bir organizasyon, Şu çekilen fotoğraflarda cep telefonu ile değilde güzel bir makine ile çekilseydi çok daha iyi olurdu.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
fotograflar çok güzel arkadaşlar emeginize saglık...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
abi böyle organizasyonlarda kaliteli fotoğraf makinası olan ve bu işlerden zevk alan biri çağırılabilir...bu anları ölümsüzleştirmek gerekir vs...önemsiz bir detay gibi gözüksede yapılan işi bazen fotolar anlatır...
yani kel top sakallı bir elektirkciyi her sayfada görmek bıktırabiliyor bazen...
hem kel hem elektrikci...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)