Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

motosiklet.net den örnek davranış

REKLAM ALANI

Motosikleti
    My Kawa..
    Basının Gözüyle....

[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Allah hepinizden razı olsun. Motorsiklet sürücüsü yaşamayı ve yaşatmayı seven insandır..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Bu güzel etkinliğe katılamadığım için çok üzgünüm :(
    herkesi tebrik ediyorum çok örnek bi davranış..
    Kısmetse THY için kurban bayramında deri toplama etkinliğinde sizlerle birlikte olucam inş.
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı keyfalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Herşeyimsin
    Teşekkürler katılımınız için .

aa çok ayıp ama olan var olmayan var
    Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Alıntı hanedan12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şişştt aplası girme eniştenle arama bakiim yoksa dayak yersin
    [COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]

farukyayla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan.Honda NT 700 Deauville
    hepinizi canı gönülden kutluyorum.bizlerde eskişehirde böyle bir kampanya yaptık

Alıntı hanedan12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Eyvallah

Allah olmayanlarada hayırlısını nasip etsin.

Ama benim aşkımmmm bitanedir ölürüm ona ben :D

Motosikleti
    My Kawa..
    ya kardeşim aşk meşk muhabbetinizi pembe bi topikte yapın.. sabah sabah isonun da dediği gibi.. olan var olmayan var.. canı çeken vardır.. vallahi veririm gazeteye sizi hee
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim aşk meşk muhabbetinizi pembe bi topikte yapın.. sabah sabah isonun da dediği gibi.. olan var olmayan var.. canı çeken vardır.. vallahi veririm gazeteye sizi hee
    Aşkın yeri ve zamanı yoktur

Rabbim sanada hayırlısını nasip etsin

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Herkesin emeğine yrüreğine sağlık. Katlılamadık biliyorum çok şey kaçırdık ama olsun bidaakine işallah... Bu organizasyonu gerçekleştiren ve orada bulanan herkese teşekkürler. Hepisinz süpersiniz...
    i.V.i.B.i

Alıntı ninjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkesin emeğine yrüreğine sağlık. Katlılamadık biliyorum çok şey kaçırdık ama olsun bidaakine işallah... Bu organizasyonu gerçekleştiren ve orada bulanan herkese teşekkürler. Hepisinz süpersiniz...
    Nerdesin sen bakiiimmm

Motosikleti
    GV 650
    Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon olmuş orada olamadığım için çok üzgünüm inşallah bir dahaki sefer olacağım
    ilker GV 650

Motosikleti
    My Kawa..
    Aşkın yeri ve zamanı yoktur

Rabbim sanada hayırlısını nasip etsin
    eyvallah birader.. ama öle çok kumru modunda takılmayın.. sonra manşet olursunuz Allah muhafaza

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Herkese selamlar,

Öncelikle Ayfer ve Dilaver'e böyle bir organizasyona ön ayak oldukları için çok teşekkür ederiz. Kan bağışı kampanyası için gelen tüm arkadaşlara ve gelmek isteyip, gelemeyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederiz.
    Pazar günü Taksim'de MT üyeleri sadece kan vermekle kalmadı, ayrıca meydandan geçen insanları da kan vermeye teşvik etmek amacıyla broşür dağıtıp, duyuur yaptılar.

Bu esnada biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Dikkatimizi çeken şudur ki; meydandan geçen insanları kan bağışında bulunmaya davet ettiğimizde; genellikle okumuş- eğitim görmüş, belirli bir vasf sahipmiş gibi görünen tipler bizleri terslediler ve, "gariban" olarak tanımlayabileceğimiz neferler hiç düşünmeden soluğu kan bağışının yapıldığı bölgede aldılar. Bununla birlikte, çağrımıza kulak verip kan vermek isteyen fakat formu incelediğine kan vermeye elverişli olmadığını öğrenen birkaç vatandaşın ise üzüntüsü gözlerinden okunuyordu. Kısaca, "bu kesin kan bağışlar" dediğimiz kişiler bizleri terslediler fakat yine de duyarlı vatandaşlar da yok değil. Bunu görmek bizi çok sevindirdi.

Aklımıza gelen bir söz, ne adamlar gördük elbiseleri yok, ne elbiseler gördük içinde adam yok!

Hepinize teşekkürler.

Bizdeki resimleri de burada paylaşalım hazır fırsat bulmuşken.

= = = Be Aprilia racer! = = =

eyvallah birader.. ama öle çok kumru modunda takılmayın.. sonra manşet olursunuz Allah muhafaza
    Bir tehdit sezinledim sanki Kısa bir hatırlatma yapmak isterim Web tasarımcısı ve aynı zamanda yazılımcıyım Photoshop ve benzeri programları çok iyi kullanabiliyorum yani ne bilim bir kafanın altına istediğim kıyafeti giydirebiliyorum acizane :D

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Bu tür orgniasyonlara katılımın daha da artmasını bekliyoruz.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    My Kawa..
    Bir tehdit sezinledim sanki Kısa bir hatırlatma yapmak isterim Web tasarımcısı ve aynı zamanda yazılımcıyım Photoshop ve benzeri programları çok iyi kullanabiliyorum yani ne bilim bir kafanın altına istediğim kıyafeti giydirebiliyorum acizane :D
    tehdit yok.. yanlış anlaşılmasın biz kimseyi tehdit etmeyiz.. bizimki dostça uyarıdır bu arada biraz meslektaşız.. bende IT sektöründe çalışıyorum... Yazılım / Donanım / Network / Tasarım... Tanıştığımıza memnun oldum..

tehdit yok.. yanlış anlaşılmasın biz kimseyi tehdit etmeyiz.. bizimki dostça uyarıdır bu arada biraz meslektaşız.. bende IT sektöründe çalışıyorum... Yazılım / Donanım / Network / Tasarım... Tanıştığımıza memnun oldum..

Eyv. bende memnun oldum dostum

İki rakip firma birbiriyle çatışırsa kazanan müşteriler olur :D anladın sen beni sevgilerimle

Motosikleti
    My Kawa..

Eyv. bende memnun oldum dostum

İki rakip firma birbiriyle çatışırsa kazanan müşteriler olur :D anladın sen beni sevgilerimle
    aynen kardeşim..

Vur kır parçala bu maçı kazan ( Hınn hınnnn çok pis ara gazı veririm )

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler