Allah hepinizden razı olsun. Motorsiklet sürücüsü yaşamayı ve yaşatmayı seven insandır..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Bu güzel etkinliğe katılamadığım için çok üzgünüm :(
herkesi tebrik ediyorum çok örnek bi davranış..
Kısmetse THY için kurban bayramında deri toplama etkinliğinde sizlerle birlikte olucam inş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
hepinizi canı gönülden kutluyorum.bizlerde eskişehirde böyle bir kampanya yaptık
ya kardeşim aşk meşk muhabbetinizi pembe bi topikte yapın.. sabah sabah isonun da dediği gibi.. olan var olmayan var.. canı çeken vardır.. vallahi veririm gazeteye sizi hee
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Herkesin emeğine yrüreğine sağlık. Katlılamadık biliyorum çok şey kaçırdık ama olsun bidaakine işallah... Bu organizasyonu gerçekleştiren ve orada bulanan herkese teşekkürler. Hepisinz süpersiniz...
i.V.i.B.i
Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon olmuş orada olamadığım için çok üzgünüm inşallah bir dahaki sefer olacağım
ilker GV 650
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Herkese selamlar,
Öncelikle Ayfer ve Dilaver'e böyle bir organizasyona ön ayak oldukları için çok teşekkür ederiz. Kan bağışı kampanyası için gelen tüm arkadaşlara ve gelmek isteyip, gelemeyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederiz.
Pazar günü Taksim'de MT üyeleri sadece kan vermekle kalmadı, ayrıca meydandan geçen insanları da kan vermeye teşvik etmek amacıyla broşür dağıtıp, duyuur yaptılar.
Bu esnada biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Dikkatimizi çeken şudur ki; meydandan geçen insanları kan bağışında bulunmaya davet ettiğimizde; genellikle okumuş- eğitim görmüş, belirli bir vasf sahipmiş gibi görünen tipler bizleri terslediler ve, "gariban" olarak tanımlayabileceğimiz neferler hiç düşünmeden soluğu kan bağışının yapıldığı bölgede aldılar. Bununla birlikte, çağrımıza kulak verip kan vermek isteyen fakat formu incelediğine kan vermeye elverişli olmadığını öğrenen birkaç vatandaşın ise üzüntüsü gözlerinden okunuyordu. Kısaca, "bu kesin kan bağışlar" dediğimiz kişiler bizleri terslediler fakat yine de duyarlı vatandaşlar da yok değil. Bunu görmek bizi çok sevindirdi.
Aklımıza gelen bir söz, ne adamlar gördük elbiseleri yok, ne elbiseler gördük içinde adam yok!
Hepinize teşekkürler.
Bizdeki resimleri de burada paylaşalım hazır fırsat bulmuşken.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Bu tür orgniasyonlara katılımın daha da artmasını bekliyoruz.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Vur kır parçala bu maçı kazan ( Hınn hınnnn çok pis ara gazı veririm )
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)