Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
kanka bişey sorucam...şimdi bayanın mesajında bir cevap beklentisi yoktu...gelemediğini makul bir bahaneyle bildirmek istedi...aynı mesajı tekrarlayarak biraz üzgün olduğunu ve keşke gelseydimvari içinde ukde kaldığını belirtti...gelemeyenler neden çok şey kaçırmış olabilirler...
şahen kanımı ACİL durumlar için saklamayı tercih ederim...buda benim bakış açım...yaptığınız iş ayakta alkışlarım...ama gelemeyenleride bu şekilde rencide etmek iğneli laflar yazmak hiç hoş değil..
yav bu arada kızın niçın bu kadar tatlı...çünkü sana çekmiş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gelmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim,
süper bir organizasyondu...
tebrikler...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Kan bağışı yapmak örnek bir davranış ama kızılayın ihtiyaç sahiplerine 1 ünite kanı 70 liraya satması hiç hoş değil.
Bağış yapmam. Tanıdığım bildiğim birine lazım olursa gider kan veririm.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
tek kelimeyle mükemmel bir gün idi gerek kan bağışında bulunan gerekse tek tek broşür dagıtıp insanları ikna eden ve kan veremesede yanımızda olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
bu ve bunun benzeri etkinliklerde tekrar bir arada olmak dileğiyle ...
teşekkürler MT
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hepinizi kutluyorum..
Ama anlamadigim birsey var..
Sakin yanlis anlasilmasin. Niyetim sizi elestirmek degil kesinlikle.. Siz gercekten harikasiniz. Baska kelime yok sizlere.. Gercekten.
Elestirecegim sey Kizilay..
Seneler önce bir arkadasin cok yakini kanser oldu..(6 sene sanirim)
Onun o kisi icin nasil kan aradigini biliyorum ben. Gece yarilari kan aradigini ilac icin gece yarilari eczane eczane dolastigini biliyorum. Bayan olarak..
Benim bile ilac tasidigim oldu o kisi ile..
Korkunctu.. Anlatamam.. En dogrusu igrencti..
Sizin bu cabalarinizi görünce nasil oluyor bu demekten kendimi alamiyorum kizilayin yaptigi..
Yeniden kutluyorum sizleri..
Hepinizi tebrik ederim.Sadece motosiklet tutkunlarına degil tüm insanlara karşı örnek bir davranış sergilemişsiniz.
Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel geçen bir gündü ... Benim için...
Fotoğraflar da keza öyle ... arada 1-2 fotom kalmış o kdr.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
aşkımcımla tesadüf katıldık tam da oradan geçerken gördük ben o gün oldugunu unutmuştum iyide oldu bizde geldik katıldık. katılan katılmayan herkese teşekkürler
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Katılan, katılmak isteyipde orada olamayan herkese teşekkürler..
Orada insanları kan vermeye ikna ederken duyduklarımdan bir İNSAN olarak UTANDIM..! Biz NEREYE GİDİYORUZ, İNSANLIK NEREYE GİDİYOR.. Allah yardımcımız olsun..
Çok güzel bir gündü.. Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim, ayrıca AYFER sanada tekrar teşekkürler bizi evine kabul edip ağırladığın için...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Çok özlediysen gelir görürsün artık Taksimi de meydanınıda,
Başata sevgili arkadaşım Ayfer ve eşi Dilaver olmak üzere böylesine önemli bir organizasiyona ailevii nedenlerden dolayı katılamadıgım için özür diliyorum. MT adına yapılabilecek en anlamlı organizasiyonlardan biri olan kızılay kan bagaşı kampanyasına katılan herkesi çok tebrik ediyorum
. Aranaızda olmayı gerçekten çok isterdim
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
unutulmaz bir gün ve mükemmel ötesi huzur
mt çatısı altında gelen ve yardım eden herkeze allah kabul etsin
degerlerimize sahip cıkalım bundan sonrada inş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)