Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
istanbuldan sabah 6 da ayrılmak zorundaydım, aksi halde daha geniş bir kitleyle tanışmak için orada olacaktım. henüz oradaki misafirperverlikle ilgili bir topic açamadım ( yüksek ateşim hala devam ediyor arkadaşlar ) ama hem motor hem de oradaki güzel zaman için hem de yüreğinizin güzelliği için çok teşekkür ederim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel bir gün yatıp uyuyayım bari...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
amma form doldurmuşum he
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
SİZİNLEDE TANIŞMAK GZÜELDİ, TANIŞAMADIKLARIMLA İNŞALLAH TANIŞIRIZ AMA O NE LAN, MİLLET DİLAVERLERDE TOPLAŞMIŞ VE BENİM UYUDUĞUM YERDE OTURUP BEKLEŞİYORLAR. VERMEZLER SİZE OLUM ORAYI. MİMKİNSE SAHİPLENDİM BEN.
çağlaaaaaaa, yerime sahip çık anne yüreklim benim ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hemşirelerden korktu o akası
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------
Üstad sizinle tanışmakda çok güzeldi ... keyifli sohbette ...
kısa zamnada görüşmek dileğiyle ... tekrar geçmiş olsun .. aman dikkat.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Gürkan abi senin kan gurubu kaç elli yada kaç kırk.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)