AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
kan bagış günü bir karadeniz li ile diyalok
kan bagışında bulunurmusunuz beyfendi
yok bulunmayrum
bine deni varmıdır sorabilirmiyim
ben veriyirum ama şindi vermiyrum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
vatandaş her zaman haklıdır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------
güzel şeyler güzel insanlar içindir,güzellik biçimde değil gözlerin içindedir,iç güzelliğin varsa korkma olmayanlar korksun,baki selamlar
Bu güzel davranışınızdan dolayı sizlere bir de ben teşekkür ederim.
Orada olup insanlara yardım ederek , "motosiklet.net" 'i temsil edenleri canı gönülden tebrik ediyorum.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Daha öncede bir arkadas kan vermem demisti ama hizini bana almissin.
Zarari yok ben alistim buna.
Neyse..Konumuza dönelim.
Ben burada bu arkadaslari görünce cok sevindim. Kosa kosa kan vermeye gidiyorlar. Ben burada gercekten görmedim buna benzer bir olay.
Piril piril arkadaslar güle oynaya kan vermeye gidiyorlar.. Harika. Gögsüm kabardi yemin olsun. Ama madalyonun öbür tarafindan bakalim. Bu arkadaslar böyle davranirken kizilay SSK ve hasteneler insamina nasil davraniyor.
Size basimdan gecen olayi anlatmak istiyorum. Belki ozaman azicik olsun anlarsiniz neden böyle kati davrandigimi. Neden kan vermem dedigimi..
2001 in sonu yada 2002 baslangici. Tam hatirliyamiyorum. Istanbuldayim ben.
Dedigim arkadas bana soruyor remzi kan verirmisin? Ne demek verirmisin seve seve. Capa ya gidiyoruz. öyle ufak yer degil anliyaciginiz. Kan gurubumu test yapiyorlar (ozamana kadar kan gurubumu bilmiyorum. Sonra yine unuttumya)
Uyusmuyor kanimiz
Ben diyorumki. Ya burasi koca Capa, hastaya uyan kan vardir.
Benden kac ünite alicaksaniz ona o kandan depodan verin.
Hayir olmaz diyorlar.. Olmazmis. illa ayni kani istiyorlar. Benim dünyayi anlamadigim an. Arkadasla kan ariyoruz bilmemnelerde. Sahi hastamizda kan kanseri.Leuchemie. Ve bu arkadasa kan verilmiyor..
Bazen SSK da aradigimiz ilaclar yok. karaborsacilara kadar düsüyoruz.
Siz benden daha iyi bilirsiniz hastane önünde bekliyor adamlar. öyle yerlere girip cikiyoruzki ben diyorum yaaaaa uyusturucu falan arasak buralara gelmeyiz. Uyusturucu bulmak daha kolaydir sanirim.
Size öteki olaylardan hic bahsetmiyecegim. ilac almak icin birsürü kuyruk. Bir imza almak icin istanbulun bir ucundan bir ucuna. Arkadasima soruyorum neden simdi bir imza icin taaaa bilmemnereye gidiyoruz. Anlatmaya calisiyor bana. Prodezür bu diyor. Ben anliyamiyorum pek olanlari. Tamam deyip onun yaninda gidiyorum hep. Bazen gece yarilari arkadasima bilmemne gerek diyorlar hasta icin. Haydiiiii disari. Bunlari söylemek gece yarisimi akillarina geldi diyorum. Ne bileyim remzi ne bileyim agliyarak..
Umarim hicbirimize kan gerekmez. Ama eger gerekirde bana yok derlerse sen hakettin bunu der otururum popomun üzerine. Ama size lazim olupta yok derseler sizin ne diyeceginizi duymak isterdim.
öyle zengin fakir olayi degil olay. Böyle bir hastaya kan verilmiyorsa kimlere verilicek? Zaten paraniz yoksa hic sansiniz yok oradan cikmaya. Ben burada görmedim böyle olay. insanlarin tirim tirim kan aradigini.
Saygi mi? Ewet saygilar la
Sosyal sorumluluk duygusuyla insani bir görev olan kan bağışı kampanyasına katılan tüm kardeşlerimi canıgönülden kutlarım.
Herkeze teşekkürler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bende teşekkür ediyorum hepsine...klavyemin başından oh misler gibi teşekkürlerrrr...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:51 AM ----------
korkutcum herkeze değil HERKESE...olacak...dikkat edelim bunlara...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)