motosiklet.net den örnek davranış
Reklamlar
-
bakalım artık hasankardes bi arada artcısız görelim seni zaten eger pılanlarım dogru gıderse yaz sonuna dogru bi cbr1000rr kardeslıgı kurarız senle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------
bu arada resımler nerde goremedık daha
booş kooooooooooyyyy gitsin
Reklamlar
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
vukuat adlı üyeden alıntı
bakalım artık hasankardes bi arada artcısız görelim seni zaten eger pılanlarım dogru gıderse yaz sonuna dogru bi cbr1000rr kardeslıgı kurarız senle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------
bu arada resımler nerde goremedık daha
inşallah hayırlısı olsun...
koyacam yarın inşallah resimleri...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
fotoları bekliyoruz kardeşim köftehorlar olarak
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Abla beni buluşma listelerinden sil...
Şartlar uygun olsada emin olun iliğime kadar çekseniz onun verdiği o işe yararlığın verdiği huzur hiçbirşeye değişilmez..
Yanlış anlamayın kontrolsüz bir diabet hastasıyım yoksa 10un üstüne ameliyat geçiren birisi için kan vermek kolay bir iş...
musticim biyorum la
zaten bahsettiğim burdakiler değil orda burun kıvıranlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
musticim biyorum la
zaten bahsettiğim burdakiler değil orda burun kıvıranlar
Ben meslek gereği iki foruma daha üyeyim kızsanızda umurumda değil burdaki kan listesini dağıtıyorum o forumlara.. Ama şu cerrahinin yazdığı gerçekten ağlattı..
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir organizasyon, Şu çekilen fotoğraflarda cep telefonu ile değilde güzel bir makine ile çekilseydi çok daha iyi olurdu.
mete_han adlı üyeden alıntı
abi böyle organizasyonlarda kaliteli fotoğraf makinası olan ve bu işlerden zevk alan biri çağırılabilir...bu anları ölümsüzleştirmek gerekir vs...önemsiz bir detay gibi gözüksede yapılan işi bazen fotolar anlatır...
yani kel top sakallı bir elektirkciyi her sayfada görmek bıktırabiliyor bazen...
hem kel hem elektrikci...
reklam yapmak gibi olmasın emme 8 mp canon..12 mp nikon...bazılarıda başka ...ama bişi dicem herşey bittide megapiksellere taktınız ya vayh diyorum vahhhh
len panda sen nasıl ayırt edebiliyonhki 3, 5...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
sen ne anlarsınki foto şipşaktan...makinan var ama kadraj yetenek sıfır...aman manuele alma makinayı batırma ortalığı..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
çalıştığım için istesemde katılamazdım.katılan herkezi tebrik ederim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ben geceleri vampir oluyorum. ogün bizi tersliyenlerin adreslerini tesbit ettim. bir bir gidip tahsil edicem
ben iki kişiyi tersledim. oda artık dlirtmişlerdi beni
1. olay :
-merhaba kan bagışımıza katkıda bulunmak istermisiniz?
-hayır ben kızılaya kan vermem
-neden beyfendi?
-acil kana ihtiyacım oldu yok dediler
-beyfendi herkes böyle düşünürse kimse kan vermezse kızılayda kan stogu nasıl olabilir?
-ben bilmem bana yok dediler ben vermem
vs. vs. vs.
-sizi ikna etmek için boşa ugraşıyorum umarım tekrar ihtiyacınız olmaz
bazilariniz bana kizacak yine biliyorum ama
bu adamin hicmi hakki yok?
siz kaninizi bedava veriyorsunuz.. (harika bir davranis)
ama kizilay sizin kan ihtiyaciniz oldugunda yok diyor kuru kuru
ben olsam bende vermem..
canimi isteyin özel olarak sorun degil..
insanda kac litre kan var.. 8 litre civari sanirim..
isteyin 8 litre kanim sizin olsun.. hic sorun degil.
ama bana kan lazim oldugunda bana yok diyecek kuruma damla kan vermem..
Daha öncede yazdim bunu ama kimsenin umurunda olmadi..
Bayan arkadasim gece yarilari kan ilac aradi..
ozaman kizilay hicbir yardim etmedi.
Saygilar
-
remzi66 adlı üyeden alıntı
bazilariniz bana kizacak yine biliyorum ama
bu adamin hicmi hakki yok?
siz kaninizi bedava veriyorsunuz.. (harika bir davranis)
ama kizilay sizin kan ihtiyaciniz oldugunda yok diyor kuru kuru
ben olsam bende vermem..
canimi isteyin özel olarak sorun degil..
insanda kac litre kan var.. 8 litre civari sanirim..
isteyin 8 litre kanim sizin olsun.. hic sorun degil.
ama bana kan lazim oldugunda bana yok diyecek kuruma damla kan vermem..
Daha öncede yazdim bunu ama kimsenin umurunda olmadi..
Bayan arkadasim gece yarilari kan ilac aradi..
ozaman kizilay hicbir yardim etmedi.
Saygilar
hocam siz avrupada kala kala iyice avrupalının çıkarcı mantığına sahip olmuşsunuz asıl siz kusura bakmayın.
bizde bir gelenek vardır. cömertin sofrasında sadece ihtiyaç sahibine değil zengin olana da yer vardır.sen zenginsin kalk git denmez.
o sebeple ihtiyacı olsun olmasın kapımıza geleni boş çevirmeyiz.
iş bu sebepten terss geliyor. bize kan lazım oldu vermediler mantığı nereye kadar.
adamlar bar bar bağırıyorlar zaten kan sıkıntısı var diye. afedersiniz size kadar ulaşsın diye nerelerini yırtmaları gerekiyor.
kan bankamızda kan sıkıntısı var. var var.
evet kan için gittiğinde ihtiyacınız olan kan şu anda mevcut değil cevabı almak istemiyorsan kan vermelisin. bu kadar basit bu hadise. senin arkadaşın da senin mantığında hareket eden bir takım zerzevat sebebi ile gece gece o kadar dolaşmış işte. ibret almıyorsunuz aleyhinde yorum yapıyorsunuz çok yazık.
saygı mı ?
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
-
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
-
Akileos adlı üyeden alıntı
..hemşireler senin gibiydiy len aynı..tırstımmm
:
sen var ya naylon erkeksin bak aha buraya yazıyorum...iki iğneden korkuyosun ya ödlek...hemşireler melektir ayrıca neden korkuyorsun ki...o hemşireler var ya senden daha cesur... öyle bi sokuyolar ki iğneyi Allah yarattı demiyorlar bu arada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
Anlamlı bir organizasyon. Tebrik ederim Katılan ve katılamayan tüm mt cileri. bir sonraki sanırsam daha kalabalık olur.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler