3-4 ekim 12 çılgın adam kapız yolunda.
Reklamlar
-
motorun zevki budur işte varmı başka söz.
ŞUAN KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM AMA BÜYÜDÜĞÜM ZAMAN KROSCU OLACAĞIM :thumleft:
Reklamlar
-
ne biçim imrendim ha,XT 125R in plakası çıkana kadar bekleyeceğim bi kaç gün.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
maşallah söyle gardaş. arazide plakasızda binilebilir bizdede plakasız makina var sorun olmadı şimdiye kadar.
-
....DAĞDA,BAYIRDA ,DOĞANIN DERİNLİKLERİNDE 2 tekerle,sınır tanımadan dolaşmak...ARKADAŞLAR İŞTE HAYAT BUDUR ÇOOOOOK GÜZEL KARELER ,paylaşım için TEŞEKKÜRLER...
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
durumun iyi ise japon deyilse ramzey 200 veya kanuni 250.
ramzey de motor mu yha alacaksan kross 250..
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
Cross gereçkten çok zevkli ya , ortam olsa alıcam bende dağ tepe
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
YOLAVCISI adlı üyeden alıntı
....DAĞDA,BAYIRDA ,DOĞANIN DERİNLİKLERİNDE 2 tekerle,sınır tanımadan dolaşmak...ARKADAŞLAR İŞTE HAYAT BUDUR ÇOOOOOK GÜZEL KARELER ,paylaşım için TEŞEKKÜRLER...
aynen katılıyorum sınırsız 2 teker zevki endro ve krostadır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------
by_001 adlı üyeden alıntı
ramzey de motor mu yha
alacaksan kross 250..
gücün yeterse evet 250 yetmez ise ramzey iş görür.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------
CBR700F adlı üyeden alıntı
Cross gereçkten çok zevkli ya , ortam olsa alıcam bende dağ tepe
inşallah ortam ayarlarsın.
-
elinize ayagınıza saglık..
harika bir gezi olmuş..
topigi açmadan önce böyle güzel resimlerle karşılaşacagımı tahmin edebiliyodum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
harbiden super yapmıssınız gıttıgınız yerıde cok beğendım oralarada honda veya bmw lerle yardırıcaksın allah sahıplerıne bagıslasın onlarıda tum motorlarıda
-
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
harika bir gezi olmuş..
ewet kardeşim sana aynen katılıyorum olm bi gün bizde toplanıp gidelim belgrada olmamı? hertürlü girerim çamuraaaa :D:DD
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
harika bir gezi olmuş..
sağol gardaş güzellikleri paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 PM ----------
eyüb adlı üyeden alıntı
harbiden super yapmıssınız gıttıgınız yerıde cok beğendım oralarada honda veya bmw lerle yardırıcaksın allah sahıplerıne bagıslasın onlarıda tum motorlarıda
allah razı olsun gardaş oraları herkesin görmesini isterim süper yerler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 PM ----------
Maşallah
Ben araziye çıkana kadar en az iki polis görürüm,çıksam muhakkak Jandarmaya tesadüf ederim
hayırlısı olsun plaka çıkınca binersin artık ya sabır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------
ekuru adlı üyeden alıntı
ewet kardeşim sana aynen katılıyorum
olm bi gün bizde toplanıp gidelim belgrada olmamı? hertürlü girerim çamuraaaa :D:DD
doğal ortamda motor zevkini tattınmı daha bırakamasın ısrarla tavsiye edilir.
-
güzel eylenceli bir gezi olmuş manzaralarda süper
4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:
-
romeo_brave adlı üyeden alıntı
güzel eylenceli bir gezi olmuş manzaralarda süper
aslında manzaranın hepsi bu deyil ama şimdilik bukadar yükleyebildim.
-
-
DETAYİN adlı üyeden alıntı
harbiden super.Buyuk zevkle takip ediyorum butun topiklerinizi elinize Yüreğinize sağlık...
sağol gardaş yerin yakın olsaydı sanada 1kaç taklalık yer verirdik ama malesef uzaktasın.
-
-
DETAYİN adlı üyeden alıntı
Okadar çok isterdimki o guzel ortamı sizinle paylaşabilmek kısmet artık belki birgün bir yerlerde denk geliriz
kısmet allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
-
Bu konuyu kaçırmışım Kadir ustam. Heryol Bağdat'a çıkar gibi Çatalan üstündenmi Kapuzbaşın'a gittiniz? Biraz daha yürekleneyim soracam sana tüm bu kestirme yolları
Savaş hocam hayırlı olsun, benimde ilk motorumdu. Şimdi arazide oyuncak gibi oynarsın artık.
kroscu01 adlı üyeden alıntı
maşallah söyle gardaş. arazide plakasızda binilebilir bizdede plakasız makina var sorun olmadı şimdiye kadar.
Nazar değmesin; bende bu işi anlayamıyorum.
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Bu konuyu kaçırmışım Kadir ustam. Heryol Bağdat'a çıkar gibi Çatalan üstündenmi Kapuzbaşın'a gittiniz? Biraz daha yürekleneyim soracam sana tüm bu kestirme yolları
gardaş ara yolları sormana gerek yok beraber gideriz bu gezi kırıklı meydan aladağ üzerinden oldu.
Savaş hocam hayırlı olsun, benimde ilk motorumdu. Şimdi arazide oyuncak gibi oynarsın artık.
Nazar değmesin; bende bu işi anlayamıyorum.
hangi işi anlamadın merak ettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler