En alttaki ters duruyo usta.. başka farklara bakıcam şimdi..
En alttaki ters duruyo usta.. başka farklara bakıcam şimdi..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 PM ----------
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Torağım iki resim arasındaki farklardan biride 1. resim çekildiğinde aylardan ekim ayı 2. resim çekildiğinde aylardan mart ayı olması.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
etkinliğiniz süper olmuş istanbul mt,sağlıklı buluşmalarınızın devamı bekleriz,yeni sezonda yeni motorla bende katılırım inşallah gezi buluşmalara.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 PM ----------
keşke bnde gelseydim çok gzel bir gzi olmuş işallah gelirm birgün....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 PM ----------
bir dagaki gezide görüşmek üzere dostlar
İnşallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ben yokum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
teşekkürler fotograflar iin gürkan sonunda bitti galiba
bu güzel dostlugumuzun eksilmeden artarak devam etmesini diliyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Gürkan amca teşekkürler fotolar için.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)