[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben çok konuştum biraz susayım en iyisi...özür korkut abi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Organizasyonda emeği geçen,katılıp, sohbetleri ile bize güzel bir gün sunan,fotoğrafları ile bu günü ölümsüzleştiren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
resim topiğimi burası
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
yağ döken aracını kontrol etmemesinden dolayı yola aracından yağ dökülen ve birçok kazaya sebebiyet veren arkadaşa sonsuz sevgilerimi yolluyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------
at şunlarıda alem resim görsün..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
cok guzel gezi olmus arkadaslar
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)