bızde durmak yok ama duranlarada nıye durdun demeyız şimdi zor sartların fırtınanın soğuğun yağmurun kayıp düştükten sonra kalkıp gıderım camuru severım diyenlere gezi düzenlicez onun için havalar daha erken tabiiii aralık mı olur ocakmı şubatmı bılemıyoruz
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler
uğur u makinede çok resim var...oda sanırım gürkan abideydi......bi halletsinle bak ozaman resimler...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
burda birileri birilerine laf kaptırır az sonra..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Cadı Abla'm benim kıyamam ben sana
evet bende layt olduğum için layt erkekleri destekliyorum ona göre
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 PM ----------
korkut çağlanın yanındaki kim olabilir,
kendisi gibi cadı
sevgi, sığdırmak, temel, korkut, kuytu köşe, artçılık..
sihirli kelimeler bunlar.. birçok anlam çıkarılabilir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)