[MT İstanbul] Şile Mangal Keyfinin Fotoğrafları
Reklamlar
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
-
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
yani? ben anlamadım..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Temelle yazışmalarınıza Gülerim dedim len başka bir şey arama laf kaptırma.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Temelle yazışmalarınıza Gülerim dedim len başka bir şey arama laf kaptırma.
vallahamı..kıvırma şimdi..
-
Akileos adlı üyeden alıntı
vallahamı..kıvırma şimdi..
Sen ne çıkardın len ne kıvıracağım .Sizin aklınıza gelen Yani Kadir kaza yaptı diyemi güleceğim.
-
Sen ne çıkardın len ne kıvıracağım .Sizin aklınıza gelen Yani Kadir kaza yaptı diyemi güleceğim.
oha len onumu dedik...ona gülmiyeceğini zaten biliyoz....denyo..
-
Akileos adlı üyeden alıntı
oha len onumu dedik...ona gülmiyeceğini zaten biliyoz....denyo..
Açıkla len o zaman içimde şimdi merak uyandı .
-
Açıkla len o zaman içimde şimdi merak uyandı .
içinde mi uyandı?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
becerebilirsem bi fotoda benden olsun...
bu sırada teessüf ederim sinan abi sana..nasılda kendi yerine zelişi montajlayıp koymussun buraya yaaa arkadaşlar bu adam benim yuvamı yıkmaya çalışır resmin orjinalini yayınlıyorum...
böyle bir resim yokkk....
[URL = http://img3.imageshack.us/i/222527.jpg/] [IMG] [/ img] [/ URL http://img3.imageshack.us/img3/9876/222527.jpg]
orijinali aşağıdakidir arkadaşlarr....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
KyCd adlı üyeden alıntı
içinde mi uyandı?
Laf kaptırıyorsun bak senin için iyi olmaz demedi deme.Kimseye bulaşmayalım diyoruz ..Siz rahat duramazmısınız kardeşim.
-
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
becerebilirsem bi fotoda benden olsun...
bu sırada teessüf ederim sinan abi sana..nasılda kendi yerine zelişi montajlayıp koymussun buraya yaaa
arkadaşlar bu adam benim yuvamı yıkmaya çalışır
resmin orjinalini yayınlıyorum...
Koptum abi şuraya bak Askon ne hal bu abicim
Yolver gitsin .
-
-
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
Sinan abi senin Ruhunda bir değişiklik hissediyorum hayırdır.
-
ah be mehmet kardeşim okadar sana söyledık hap kullanma dıye işte sonuçları boyle olur
-
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler