Sinan abi sağol
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Arkadaşlar süpersiniz. Resimler harika eliniz dert görmesin.
Yolver gitsin .
Çok güzel bi gezi oldu..yağmura yakalanmamamızda büyük şanstı..Katılan herkese ayrı ayrı teşekkürler..Kadircim tekrar geçmiş olsun..resim çeken arkadaşlarında ellerine sağlık..Resimleri tek tek kontrol ettim bu sırada herkesin gözleri çıkmış fotolarda sorun yok
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
off off fotolara bak.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
eyvallah abi.
Seher'e Cumartesi günü koruma ekipmanları aldık sırf bu geziye katılabilelim diye.
Kutlamak için aynı günün akşamı bahaneyle Çamlıca'ya gittik. Sanırım ne olduysa orada oldu.
Sabah bir kalktık ikimizde de kulak-burun-boğaz iptal. Hala atlatabilmiş değiliz, siz gezideyken biz nane, limon, çorba ne varsa talimliyorduk.
Gelemediğimiz için kusura bakmayın. Fotoları görüntüleyemiyorum, akşam evde bakarım artık.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Öncelikle Güzel başlayan ve Güzel biten bir Gündü.. Katılan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi bildiririm.. hepinizin yüreğine sağlık.. fotoğraf çeken arkadaşlar sizler bu geziyi ölümsüzleştirdiniz sizlerede teşekkürler.. Yapmış olduğum kaza bile bu gezinin keyfini kaçırmadı..
En başta bu geziyi düzenleyen, durmadan oraya buraya koşturan KuYuCaDıSı'na..
Motorumu toparlayıp benimle ilgilenen arkadaşların hepsine..
Mangalla ilgilenip etleri pişiren Gürkan ve Ayfer'e..
Motorum olmadığı için beni evime kadar bırakan Helim'e
Bizleri bu gezide yalnız bırakmayan herkese..
Sonsuz Teşekkürler..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
çok keyifli bi gezi olmuş anlaşılan çok şey kaçırdık :(
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)