dedim motorcuların hulk abisi vardı çok aranan bilinen simalardan,ortadan kayboldu meğer kendini saklamış antalyaya taşınmış evinde izdivaya çekilmiş,tabi ümmet kardfeşinden kaçış yok baskın yaptım evinde,rahatsız olmadı kardeşim sevinçle karşıladı beni çok teşekkürler kendisine.işte resimlerle hulk ve ben
işte hulk (alpaslan) güzel bir ev seçmiş kendisine titiz düzenli ve temiz bakımlı
bu hanımda komşusu victorıa
sabah elleriyle kahvaltı hazırladı sağolsun yardım edeyim dedim olurmu abi misafirsin dedi,çaylarımızı tokuşturarak yaptık kahvaltımızı,allah kesesine bereket versin.
motorlarımız ve evin arka girişi,hiç kimse normal kapıdan girmiyomuş hep arka kapıdan giriyolarmış
hulk kahvaltı sonrası temizlik ve düzen uğraşında
ve gezmeye çıkmadan evvel son çaylar motorların başında
elazığdan yarışçı şampiyon oktay kardeşim oda antalyaya dükkan açtı,süpriz yaptık onada görünce çok sevindi sağolsun ikramları ve alakası için teşekkürler kendisine işlerinde başarılar.harput motor elazığdan sonra antalyadada var artık.
şu üçlüye bak, toplasan biraraya gelmezler,şampiyon yarışçı oktay dal,gazateci yazar motorcuların hulk abisi alpaslan,ufacık motorlarla cesaretle usanmadan türkiye yollarını defalarca aşındıran ümmet perkitan
kendi adıma bu buluşmadan çok keyif aldım, herikisinede sonsuz teşekkürler.
hulk ve ben: tekrar teşekkürler alpaslan kardeş herşey için,başka biyerde tekrar buluşmak umuduyla esen kal.
[/QUOTE]