Karamanlı'ya yolculuk 310 km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Valahi abim resmen resimlerle günlük yazmışın.. Ama güzel bir gün olduğu belli ;)
-
güzel bir gezi olmuş...................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bravo Selçuk
Süper resimler. Biran önce tekrar yollara dönmek için can atıyorum.
-
harika bir gün geçirmişsiniz aileniz ve motorla tebrikler nice kmlere.
Bende annenemi scootrımıza bindirmiştim bir kere indirriken çok zor oluyor sizi anlıyorum.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
pangasuspan adlı üyeden alıntı
Süper resimler. Biran önce tekrar yollara dönmek için can atıyorum.
Pangasuspanım seni bekliyorum.. EE hadi gezelim biyerlere daha gidelim km yapalım.. Sende ki bu çalışma hırsını dizginlede gezelim bak ömür bitiyor...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
valla helal olsun senın gezilerinin belkide tamamnı okumuşumdur belki güzel gezi olmuş paylaşım içinde emeğine sağlık
-
çok keyifli bir gezi olmuş nice kilometrelere
-
selçuk abi ağzımdan sular aktı resmen resimleri görünce..ya memleketimi gördükçe nasıl içim gidiyo anlatamam.ya abi bir ara birlikte gezsek beni beklersin dimi?malum benim motor seninkine göre çok yavaş kalır
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
abi ben aynı güzergahtan çinliyle denizliye kadar gittim karamanlının ilerisinde yeşilova var orada salda gölü var görmeni tavsiye ederim
-
abi ben karamanlı da tam 6 sene oturdum çocukluğum orda geçti,küçücük ama huzur dolu biryerdir,orta 2 ye kadar nimet güvenerde okudum,bütün façaları karamalı da yemiştim,topici görünce çok sevindim,salda gölü de muhteşemdir ayrıca,türkiyenin en derin ve en temiz gölüdür,özlettiniz şimdi yaaa,yazın geliyorum ama bekleyin beniiiiiiii
-
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
abi ben karamanlı da tam 6 sene oturdum çocukluğum orda geçti,küçücük ama huzur dolu biryerdir,orta 2 ye kadar nimet güvenerde okudum,bütün façaları karamalı da yemiştim,topici görünce çok sevindim,salda gölü de muhteşemdir ayrıca,türkiyenin en derin ve en temiz gölüdür,özlettiniz şimdi yaaa,yazın geliyorum ama bekleyin beniiiiiiii
evet kardeş salda gölü çok hoşuma gidiyor tibi gözüküyor tertemiz suyu var ielrde bvi eşeler restaurant var petroldu oraya gidipte bvi tandır yemeden döndünmü pişman olusrun:D
-
-
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
ahahh doğru söyledin
-
tekeriniz düz bassın
Malatyada görev yaptınız mı ???
-
bu motoru antalya harput motor dan mı aldın ?
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
manca ya motorumuz yokken çoooook bisikletle çıktığımız oldu,vay be ne günlerdi,en son bıraktığımız da nüfusu 4750-5000 falandı,şimdi kaç oldu acaba
-
şuanda 9 bin vaya 10 nin civarı olması lazım.bu manca dediğin yer köy demi
-
Güzel bir gezi olmuş böyle bir gezi demeyimde öyle 1500-2000 km bir gezide ben düşünüyorum hele havalar biraz ısınsın dağ taş misafir alsında
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
şuanda 9 bin vaya 10 nin civarı olması lazım.bu manca dediğin yer köy demi
harmankaya diğer adıyla,rampası meşhurdur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler