tek olarak FYM 250 ile çadırlı Antalya dan Fethiye ye gitmeye karar verdim.. bayramdan 10 gün önce yola çıktım vee çekebildiğim resimleri sunuyorum...
sivirihisar a girmeden yemek molası.
yollar,,yollar
afyon bayat'ta trabzon lu tır şoförü iken burayı görüp alan ve işleten ertan yeğenim,benimle çok ilgilendi..yemekleri de hem lezzetli hem de uygun fiyat idi..
sandıklı ya gelmeden karanlık oldu, bir fırtına başladı 20 km ıslandım. kendimi bir otele zor attım..
yine yollar..yollar
antalya da denizer kamping de hemşinden yeğenlerim vardı.
kampın yanında plaj manzaraları.
denizer kamptan resimler.
kampın sahibi çayeli'nden ali kaptan ağaca ev yapmış.
çadırımdan resimler..
çadırımın salonu.
müşteriye çok iyi davranan personel ile resim..
Antalya fesleğen yaylasına gittim..resimler..
resim çektirmek için tek bu çobanlık yapan vatandaşı bulabildim..
olimpos ta trabzon lu eski esnaf bir arkadaşa rastladım.sağolsun bana çok yardımcı oldu.yöre hakkında..
olimposta benzinlikte bana çok ilgi gösteren personel le hatıra resmi çektirdim.
finike yolunda keçiler dolaşıyor..
demre çayağzı..kampingde iki akşam çadır kurdum.işletmecisi genç barış kardeşime çok teşekkür borçluyum.sağolsun çok ilgi gösterdi bana..
hamak keyfi...
demre de deveyi bu kadar yakından ilk kez gördüm..(SAĞDAKİ DEVE DİR)
KAŞ yolları.
meis adası.
Kaş çıkışı 3 km de aydın kardeşin yeni açtığı kamping..kalamadım ama motorcular için çok ideal bir yer..yolun altında turizim otelciliğin staj uygulaması için açtığı çok güzel bir plaj var..oraya tekrar gideceğim.kısmet olursa..
deniz çok berrak ama bizim alışmadığımız kadar tuzlu.
Patara da berber Halil kardeşim beni çok iyi bir traş etti sağolsun..
Halil ve yandaki manav arkadaşı..ona da okulun da başarılar diliyorum..
yemek molası..
Fethiye dee otobüs gar'ında çay molası.
Fethiye koyları..
ata binip gezmek için at çiftliğine de gittim ama kalabalık olduğu için vazgeçtim.
böylece geziyi noktaladım..o kadar yorgunluktan sonra motorla ankara ya gelmeyi göze alamadım. motoru fethiye de servis..Mehmet usta ya emanet edip..otobüsle ank.ya döndüm..bilahare gidip almak üzere..şimdilik hoşça kalın..