Güzel bir gezi olmuş.Acaba toplamda kaç km yol yaptınız ?
Tekeriniz düz bassın.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
güzel gezi olmuş keşke tanıtıcı yazılar yazsaydınız emın olun daha hoş olurdu ınsanımıza tarıh öğretır bılgılendirirdik bırde bi çogumuz yapılan km reyi bölgeleri kalınan yerleri harcamaları hep merak ederız ki bir gun bu rotaya bızde düşersek ön bılgı olsun dıye yinede teşekkurler paylaşım için
çok hoşuma gidiyor bende olan motorla uzun yol yapanlar.daha ben ehliyeti bekleyedurayım.siz durmayın ama :D
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
ARKADAŞIM GEZİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ GERÇEKTEN İKİ TEKER ÇOK FARKLI ,ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Gezi günübirlikti. 466km yol yaptım. İlk fotografta ve açıklamalarda rota belirtmiştim aslında. Tarihle ilgili açıklamalar için de tanıtım tabelalarının fotograflarını paylaştım.
Daha fazla fotograf paylaşabilmek için yazıya fazla zaman ayıramadım.
Özellikle öğrenmek istediğiniz bilgiler varsa bildiğim kadarını paylaşabilirim.
Ben hiç bilmeden , netten edinmiş olduğum bilgilerle gittim. Nette olmayan bilgiler haricinde Romalıların inşa etmiş olduğu baraj fotografları en son karelerdir. Bu bilgiyi de oradaki bakkal amcadan edindim.
Kartallar yalnız uçar...
Tarih kokan gezini harika görünüyor kazasız belasız sürüşler.Nice gezilere.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
ortak yine döktürmüssün................ güzel gezi olmuş....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Nice kazasız belasız bol km'ler Paylaştığın için teşekkürler.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çok güzel gezi olmuş ama biraz aydınlatsaydın bizleri daha hoş olurdu, kazasız nice yollara
Bana güven dostum, açmış olduğum gezi topiklerini takip etmişsindir, gerekli yerde açıklama yaparım.
Ama burası muhteşem, benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim. Haritadan yerini bul ve git. Yeterince düzenli ve açıklayıcı, sarı tabelaları takip et yeter. Daha da fazla bilgi için halkala muhabbet kafi.
Kartallar yalnız uçar...
Çok güzel gezi olmuş köylerimizde ne tarihler yatıyor haberimiz yok sayenizde bizde gezmiş kadar olduk teşekkürler ....
güzel gezi olmus imrendimm
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)