arkadaşlar,bayramın 2.günü sabah başlayan,9 motor+1 araba=12 kişi katılımlı,acayip keyifli ve herzamanki gibi bol kahkahalı geçen gezimizin,kare kare fotoğrafları.anlatımı fotolar yapacak:
arkadaşlar,bayramın 2.günü sabah başlayan,9 motor+1 araba=12 kişi katılımlı,acayip keyifli ve herzamanki gibi bol kahkahalı geçen gezimizin,kare kare fotoğrafları.anlatımı fotolar yapacak:
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ulan neler kaçırmışım be,kahretsin biladeri sopalıyasım geldi şimdi,muhteşem eğlenceli geçmiş,ama muz bikaçkişiyi bozmuşhaluğuda aralarına almışlar acaba muzdan öncemi sonramı orasını çözemedim,neyse elinize emeğinize tekerinize sağlık,
Eglencenin dibine vurmuşsunuz gibi görünüyor.Paylaşım için tşk. Güzel gezi olmuş
Bu arada;
Şu arkadaşa birisi su versin bogulacak
tebrikler adana mt güzel gezmişsinzi harikasınız devamını dilerim.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Adana MT de aklı başında bir kişi varsa ne olayım; deli bunlar deli
coşmuşsunuz yine, imrendim valla...
1- bora ve gürsel abi, o aletin tuşlarına basmanız lazım yoksa ses çıkmaz
2- ümit, bileğinin düzelmesine çok sevindim, resmini gördüğüm fz1000 değil mi o? hayırlı uğurlu olsun. inşallah tekrardan kaza bela yüzü görmeyiz hiçbirimiz
3- ben dahil herkes sizi kıskanıyor, nazar boncuğunuzu ihmal etmeyin
4- ümitin son resmi mükemmel yauuuu ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
ben görmezden geleyim dedim ama, evet muz olayında insanların o manalı gülümsemelerine bir açıklık gelse de "muz açılımı" olsa. yoksa dedikodu çıkacak
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gelenler tatilin keyfini çıkardı.gelemeyenlere söyliyecek bir şey bulamıyorum.fakat intikamımız acı olacak.haberiniz olsun.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Adana mt,
sizinle kapuzbaşı şelalerinde karşılaşmış ve tanışmıştık.Neden Mersin'den geçerken aramadınız?Üzüldüm şimdi.
Bayılıyorum bu adana mt ye,sizin gezi resimlerinize bakmak gerçekten çok keyif veriyor insana.
Kendi içinizde bir aile gibisiniz tebrik ederim
Allah keyfinizi bozmasın,iyi sürüşler
Drift religion
güzel ve göründüğü kadarıyla bol eğlenceli bir gezi olmuş paylaşım için tşk ler devamını bekliyoruz bol fotoğraflı olsun
4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:
Tekerinize sağlık
Baya bir güldüm şu fotoya acaba kimdir bu arkadaş?
Adana MT MOTORSİKLET grubuna tebrikler.... Güzel gezi...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
mükemmel bi bayram tatili idi katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlarda çok şey kaçırdıgını belirtmek isterim. inş bidahaki bayrama
o resim,muzdan önceydi.
evet aynen öyle,su verdik.
teşekkürler.
eveeeet,katılıyorum.
1-tuşlara bastık ta sesli çıkmadı.
2-evet fz1000,amiiin
3-eveeeet
4-çoooook
eveeeeeet
inanın hiç aklımıza gelmedi.
teşekkürler,en çok övündüğümüz yanımızdır.
bizim için artık sezon açıldı,devamı gelecek.
sağolun,bu arkadaşımız,gurubumuzun çok sevdiği,en genç arkadaşımızdır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------
hiç sormayın,biz doğrusunu yazdık verdik ama baskıcı vatandaşın işgüzarlığı işte.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Harika bir gezi olmuş,çok eglendiginiz her halinizden belli oluyor
Umarım yolda yagmura yakalanmamışsınızdır
Born To Be wild,Live to Ride...
yine çok güzel bir gezi oldu. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
geziye katılamayan arkadaşların, katılmasını çok isterdim. ama kısmet inşallah birdaki sefere.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
tüh beeee çok şey kaçırmışım ama mazeretim vardı asabiyim ben
güzel eylenceli bir gezi olmuş ama aydıncıga yagmur yagmadımı yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bora abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz harikasınız
oradakilerin yarısından çoğunu tanıyorum hepinizi çok seviyorum.
tekeriniz düz bassın
ulen bu adana MT ile bidaaaa geziye çıkrsam 2 olsun bu ne şaklabanlıkdır yahu işi gücü gırgır bunların.
abi süper bir gezi olmuş tekerinize sağlık,çok güzel fotolar ama o resimdeki arkadaş harbi güzel çıkmış
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)